Προστασία κεφαλής

Προστασία κεφαλής

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Προστασία αναπνοής

Υπάρχουν 51 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 51

Ενεργά φίλτρα

Η ανθρώπινη υγεία προέχει.Για να την αποθηκεύσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πρέπει όχι μόνο να εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη καθημερινότητα, αλλά και να φροντίσουμε να μην είναι εχθρός μας ο χώρος εργασίας μας. Πολύ συχνά οι συνθήκες εργασίας αποδεικνύονται δυσμενείς και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά μας, γεγονός που δημιουργεί την ανάγκη να βρούμε προστασία που να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις μας.

Πολλά παραδείγματα μπορούν να δοθούν. Ο κατάλογος των επικίνδυνων επαγγελμάτων δεν είναι καθόλου σύντομος και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να φοράτε συνεχώς μέσα ατομικής προστασίας: κράνη κατασκευών, ασπίδες προσώπου, προστασία αναπνοής, προβολείς, ειδικά καπέλα, γυαλιά και πολλά άλλα. Τέτοια αξεσουάρ έχουν έναν κύριο σκοπό - να μας προστατεύουν από εργατικά ατυχήματα και να κάνουν την εργασία μας ασφαλέστερη.

Τι προστασία κεφαλής να χρησιμοποιήσετε

Η προστασία κεφαλής είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ όταν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εργατικών ατυχημάτων. Οι εργάτες της βιομηχανίας επηρεάζονται περισσότερο από ατυχήματα που προκαλούνται από ξαφνικά χτυπήματα από αντικείμενα που πέφτουν. Από την Stenso συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να μην παραβλέψουν την ανάγκη επιλογής αυτού του τύπου ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους στην εργασία. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολλές διαφορετικές προτάσεις για προστασία κεφαλής όπως:

 • Κουκούλες για συγκολλητές;
 • Αεριζόμενα και μη αεριζόμενα κράνη κεφαλής.
 • Προβολείς με δυνατότητα ρύθμισης κλίσης.
 • Κράνη με ηλεκτρική μόνωση / μονωτικά κράνη για προστασία σε εγκαταστάσεις χαμηλής τάσης.
 • Αντικραδασμικά βαμβακερά καπέλα κ.λπ.

Όλα τα είδη κεφαλής στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso.gr είναι υψηλής ποιότητας και εγγυημένα αξιόπιστα σε όλες τις καταστάσεις. Αγοράστε φθηνά σε χαμηλές τιμές και επωφεληθείτε από την ποικιλία χρωμάτων.

Γιατί είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της εργασίας

Πολλοί κλάδοι ορίζονται ως «επικίνδυνοι» λόγω της φύσης των εκτελούμενων υποχρεώσεων. Αντί να ανησυχούμε συνεχώς ότι μπορεί να πληγωθούμε, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο - να περιορίσουμε τον κίνδυνο τραυματισμών στο κεφάλι στο ελάχιστο.Η συνειδητοποίηση της ανάγκης για ένα κράνος ασφαλείας είναι το πρώτο βήμα για να είσαι υπεύθυνος υπάλληλος ή εργοδότης. Έπειτα έρχεται η σωστή επιλογή, η οποία πρέπει να είναι απόλυτα συνεπής με το είδος και τους κινδύνους του επαγγέλματος:

 • Εργαζόμενοι σε μεταλλουργεία.
 • Τεχνικοί ανελκυστήρων;
 • Μηχανικοί ψυγείων;
 • Εργαζόμενοι που φροντίζουν για τη συντήρηση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στην εξόρυξη άνθρακα, πετρελαίου κ.λπ.
 • Χειριστές μηχανημάτων;
 • Μηχανικοί και άλλοι.

Η παγκοσμιοποίηση μας έχει οδηγήσει σε μονοπάτια που ανοίγουν πολλές νέες προοπτικές και ορίζοντες, και έχουμε δύο επιλογές - να ανταποκριθούμε κατάλληλα στην πρόκληση ή να παραμείνουμε στη ζώνη άνεσής μας, ακολουθώντας την καθιερωμένη ρουτίνα. Εάν θέλετε να επιτύχετε αξιοζήλευτα επαγγελματικά αποτελέσματα, αλλά έχετε κάποιες ανησυχίες για την ασφάλειά σας, μην ανησυχείτε και εμπιστευτείτε πλήρως την Stenso. Έχουμε τι να σας προσφέρουμε και ξέρουμε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι!

Πώς να παραγγείλετε online από το Stenso.gr

Για να κάνετε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε είτε να εγγραφείτε είτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας. Στοιχηματίστε στον πιο βολικό τρόπο για να λάβετε προστασία κεφαλιού και όχι μόνο ακολουθώντας τις οδηγίες στον ιστότοπό μας όταν πραγματοποιείτε αγορές στο διαδίκτυο:

 • Επιλέξτε ένα προϊόν.
 • Ελέγξτε τον επιθυμητό αριθμό.
 • Προσθήκη στο καλάθι;
 • Συνεχίστε τις αγορές ή ολοκληρώστε την παραγγελία σας;
 • Συμπληρώστε τα στοιχεία παράδοσης και στείλτε τη φόρμα.

Η πληρωμή για τα προϊόντα που αγοράσατε μπορεί να γίνει τόσο με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα αλλά και με αντικαταβολή. Εσείς αποφασίζετε, εμείς παραδίδουμε. Για καλύτερα επαγγελματικά επιτεύγματα, επιλέξτε Stenso - αξιόπιστη προστασία ανά πάσα στιγμή.