Παντελόνια

Παντελόνια

Τιμή

Τιμή

  • 6,00 € - 56,00 €

χρώμα

χρώμα

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Παντελόνια εργασίας για σερβιτόρους

Υπάρχουν 26 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-26 από σύνολο 26

Ενεργά φίλτρα

Γιατί είναι απαραίτητη μια στολή;

Αν ψάχνετε για ρούχα για τη νέα σας δουλειά ή μόλις αποφασίσατε να αλλάξετε την παλιά, είναι σημαντικό να έχετε τη σωστή στολή όταν εργάζεστε σε εστιατόριο. Η δουλειά ενός ιδιοκτήτη εστιατορίου σημαίνει ότι πρέπει να δείχνεις τέλειος και να έχεις μια στολή που είναι άνετη, ανθεκτική και ασφαλής. Το να δουλεύεις πολλές ώρες ευθεία ή συνεχώς εν κινήσει σημαίνει ότι πρέπει να φοράς ρούχα που σε καμία περίπτωση δεν σε κάνουν να νιώθεις άβολα.

Πριν αγοράσετε ρούχα για δουλειά - παντελόνια για μπάρμαν ή σερβιτόρους, καλό είναι να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο για να ρωτήσετε ποια είναι η πολιτική τους. Ορισμένα εστιατόρια προσφέρουν στολές για όλους τους υπαλλήλους, ενώ άλλα θα σας συμβουλεύσουν να φοράτε τυπικά μαύρα ρούχα ή ρούχα προσαρμοσμένα στα εταιρικά τους χρώματα. Μόλις μάθετε τι χρειάζεστε, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Πώς να επιλέξετε το σωστό παντελόνι για μπάρμαν και σερβιτόρους;

  1. Να είστε αντιπροσωπευτικοί.Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εστιατορίων προτιμούν το προσωπικό να φορά μαύρο παντελόνι για μπάρμαν ή σερβιτόρους. Ο λόγος για αυτό είναι ότι με μια πολυάσχολη και μεγάλη βάρδια, δεν είναι δυνατό να αλλάξετε ρούχα και υπάρχει κίνδυνος να χυθούν ποτά ή τρόφιμα στα ρούχα σας. Το μαύρο χρώμα θα κρύψει την ταλαιπωρία που θα νιώθατε αν έχετε λεκέδες στα ρούχα σας.
  2. Επιλέξτε ένα ποιοτικό παντελόνι. Μπορεί να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα σε παντελόνια, αλλά χρησιμοποιήστε το πολύ περισσότερο, θα καταλάβετε τα οφέλη των ποιοτικών ρούχων εργασίας. Κανείς δεν απολαμβάνει να σκίζει ένα κουμπί κατά τη διάρκεια μιας βάρδιας ή να σκύβει για να σηκώσει ένα κουτάλι που πέφτει, να σκίζει μια ραφή ή να σκίζει ένα ύφασμα. Στο Stenso.gr μπορείς να βρεις ποιοτικά παντελόνια που θα σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής όλη μέρα.
  3. Άνεση.Τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά της μόδας να μετράμε τα βήματα που κάνουμε καθημερινά. Σε μια μεγάλη βάρδια, θα δείτε ότι κάνετε πάνω από 10 χιλιάδες βήματα. Για να νιώσετε άνετα πρέπει να επιλέξετε το σωστό παντελόνι και τα σωστά παπούτσια. Το παντελόνι πρέπει να καλύπτει ολόκληρο το πόδι για να το προστατεύει από αντικείμενα που πέφτουν και σπασμένα γυαλιά.

Ό,τι παντελόνι κι αν επιλέξετε για μπάρμαν και σερβιτόρους, κρατήστε το καθαρό και σε καλή φόρμα, γιατί πολύ συχνά η πρώτη εντύπωση είναι και η τελευταία εντύπωση!