Παπούτσια υγιεινής και σαμπό

Παπούτσια υγιεινής και σαμπό

Τιμή

Τιμή

  • 1,00 € - 80,00 €

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Παπούτσια υγιεινής και σαμπό

Υπάρχουν 68 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 68

Ενεργά φίλτρα

Η εργασία των γιατρών συνδέεται με συνεχή κίνηση, η οποία απαιτεί τη χρήση ειδικών ιατρικών παντόφλων και σαμπό. Είναι άνετα και ορθοπεδικά ώστε η πίεση στα πόδια να είναι ελάχιστη. Τι ποικιλίες παρόμοιων παπουτσιών θα δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso και ποια είναι πιο άνετα; Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος και πρέπει να μας εμπιστευτείτε;

Τι ιατρικές παντόφλες υπάρχουν

Ακόμη και οι γιατροί έχουν αγγιχθεί από τη σύγχρονη μόδα, καθώς σήμερα υπάρχει ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων από εξειδικευμένες ιατρικές παντόφλες και σαμπό. Τα μεμονωμένα νοσοκομεία χρησιμοποιούν διαφορετικές ειδικές στολές για τους γιατρούς τους – λευκές, μπλε, πράσινες κ.λπ. Επομένως, δεν υπάρχουν δυσκολίες όσον αφορά την επιλογή ειδικών υποδημάτων υγιεινής και τους τύπους τους:

  • τα σαμπό διαφέρουν από την καθημερινή χρήση. Είναι κατασκευασμένο από φυσικό δέρμα, καουτσούκ ή πλαστικό και διαθέτει ιατρική σόλα, η οποία είναι μαλακή και άνετη. Τέτοια υλικά καθαρίζονται και απολυμαίνονται εύκολα και τα ίδια τα παπούτσια δεν κάνουν σχεδόν κανένα θόρυβο όταν μετακινούνται οι γιατροί. Αυτό επιτρέπει στους γιατρούς και τις νοσοκόμες να κινούνται αθόρυβα χωρίς να ενοχλούν τους ασθενείς.
  • Οι ιατρικές παντόφλες προτιμώνται επίσης ιδιαίτερα σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, καθώς φοριούνται άνετα για μεγάλες χρονικές περιόδους και έχουν αντιολισθητικές σόλες. Έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και μερικά από αυτά έχουν διατρήσεις για αερισμό των ποδιών, ενώ άλλα όχι. Είναι επίσης πολύ καλά κατασκευασμένα για να αντέχουν τη μακροχρόνια χρήση, καθώς συνήθως είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα.

Ποιος τύπος είναι πιο βολικός

Τα σαμπό είναι γυναικείες παντόφλες και στις περισσότερες περιπτώσεις προτιμώνται από τις νοσοκόμες. Βγάζονται και φοριούνται εύκολα, καθώς απλά γλιστρούν στα πόδια χωρίς να χρειάζονται επιπλέον ενέργειες. Οι ιατρικές παντόφλες για εργασία προτιμώνται περισσότερο από τους άνδρες γιατρούς λόγω της σταθερότητας του παπουτσιού στα πόδια και της άνετης ορθοπεδικής σόλας.

Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος ηλεκτρονικά

Υπάρχουν δύο επιλογές για τον προσδιορισμό του ακριβούς μεγέθους ενός νέου φράγματος. Το ένα είναι κοιτάζοντας το νούμερο των παλιών ιατρικών παντοφλών και αγοράζοντας το ίδιο μέγεθος. Το δεύτερο είναι όταν μετράτε το μήκος του ποδιού και προσθέτετε άλλα δύο χιλιοστά για να αντισταθμίσετε μια ορισμένη ελάχιστη διαφορά κατασκευής. Γνωρίζοντας το μήκος του ποδιού, υπάρχουν πίνακες στο Διαδίκτυο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ελέγξετε εύκολα και γρήγορα το αντίστοιχο μήκος του ποδιού στο οποίο αντιστοιχεί ο αριθμός παπουτσιού. Όλα αυτά γίνονται γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται πολύς και περιττός χρόνος.

Όταν γνωρίζετε το μέγεθος του ποδιού σας, η αγορά σαμπό μέσω διαδικτύου είναι πολύ γρήγορη, ειδικά αν έχετε ψωνίσει στο Stenso.gr στο παρελθόν και έχετε δωρεάν προφίλ χρήστη στο σύστημα. Γιατί όμως να ψωνίσετε από εμάς και τι μας κάνει διαφορετικούς;

Γιατί να εμπιστευτείτε το Stenso.gr

Είμαστε εξειδικευμένος κατασκευαστής και λιανοπωλητής επαγγελματικών και ιατρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και σαμπό, γεγονός που μας επιτρέπει να βελτιστοποιούμε συνεχώς τη διαδικασία εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε μέγιστη απόδοση και διατηρούμε άριστη ποιότητα. Κάνουμε περιοδικές επανεπενδύσεις σε μια νέα γενιά βελτιωμένου τεχνολογικού εξοπλισμού και αναβαθμίζουμε τις γνώσεις των εργαζομένων μας ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένοι στον τομέα μας και να προσφέρουμε τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές.

Όλοι οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να έχουν μια δωρεάν διαβούλευση με τους ειδικούς μας, που τους βοηθά να κάνουν την καλύτερη επιλογή και να αποκτήσουν τα κατάλληλα ρούχα, ιατρικές παντόφλες και τσόκαρα για τους υπαλλήλους τους. Όταν βοηθάμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν αυτό που πραγματικά χρειάζονται και το κάνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, γίνονται πιστοί θαυμαστές μας και μας συστήνουν στους γνωστούς και τους φίλους τους. Έτσι, χρόνο με το χρόνο, συνεχώς αυξάνουμε την πελατειακή μας βάση ικανοποιημένων πελατών. Εγγραφείτε και εσείς!