Καπέλα μαγείρων

Καπέλα μαγείρων

Τιμή

Τιμή

  • 3,00 € - 7,00 €

χρώμα

χρώμα

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Καπέλα Σεφ

Υπάρχουν 11 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-11 από σύνολο 11

Ενεργά φίλτρα

Τα ρούχα εργασίας είναι υποχρεωτικά σε πολλά επαγγέλματα - σερβιτόροι, μάγειρες, μπάρμαν, γιατροί, εργαστηριακοί, εργαζόμενοι σε αποθήκες, καταστηματάρχες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο υποχρεωτικός χαρακτήρας της εξειδικευμένης ένδυσης καθορίζεται από το νόμο και σε άλλες είναι η πολιτική της εταιρείας. Η όμορφη στολή μιλάει πολλά για την εταιρεία και την εικόνα της και όσο περισσότερη προσοχή δίνεται στις μικρές λεπτομέρειες, τόσο πιο αξιόπιστη είναι η εταιρεία.

Ποια είναι τα μοντέλα και τα είδη των καπέλων κουζίνας

Αυτό το αξεσουάρ μαγειρικής έχει γίνει σύμβολο μαγειρικής μαεστρίας. Φοριέται από όλους όσους ασχολούνται με τη μαγειρική και από εργαζόμενους που έχουν άμεση επαφή με τα τρόφιμα. Οι τύποι ρούχων εργασίας σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί - ανάλογα με την τάξη και τον τύπο του ιδρύματος, καθώς και τα προσόντα του προσωπικού. Οι στολές πολυτελείας είναι χαρακτηριστικές των εστιατορίων υψηλότερης κατηγορίας, όπου όλα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το καπέλο κουζίνας είναι η τελική λεπτομέρεια της συνολικής εμφάνισης και εδώ το συγκεκριμένο κόψιμο μπορεί να πει πολλά για την εμπειρία και το επίπεδο επαγγελματισμού του ηγέτη στην κουζίνα. Η παρουσία περισσότερων πιέτες σημαίνει πιο έμπειρο σεφ και αντίστοιχα πιο αξιόπιστο εστιατόριο. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από καπέλα μαγειρικής, τα οποία παρουσιάσαμε στην προσοχή σας και σε χαμηλές τιμές. Τα ακόλουθα μοντέλα είναι διαθέσιμα προς άμεση πώληση:

  • Μπαντάνες κουζίνας με στάμπες;
  • Καπέλο με δίχτυ μαλλιών και γείσο;
  • Καπέλα;
  • Κλασικά καπέλα μαγειρικής με μακρόστενη κορυφή και πιέτες.

Μην περιοριστείτε στις δημοφιλείς τάσεις στα ρούχα εργασίας κουζίνας, αλλά δημιουργήστε τη δική σας σειρά που μιλάει καλά για την εικόνα σας στους επιχειρηματικούς κύκλους.

Ποια είναι κατάλληλα για εμάς

Δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε όταν επιλέγετε ρούχα εργασίας και καπέλα. Η υψηλή υγιεινή είναι ένας από τους στόχους που επιδιώκει να πετύχει κάθε ιδιοκτήτης ή υπεύθυνος εστιατορίου, αλλά και η αισθητική δεν πρέπει να υποτιμάται.

Με βάση αυτό το γεγονός, η ομάδα της Stenso σας συμβουλεύει να επιλέξετε τα σωστά ρούχα, εστιάζοντας στο είδος των πιάτων που προσφέρονται, την ποσότητα εργασίας στο εστιατόριο, τα προσόντα του προσωπικού και το στυλ που θέλετε να τηρήσετε. Πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη διαχείριση βασίζεται στην εμπειρία και στις καλά μελετημένες αποφάσεις, καθώς και σε πιστούς συνεργάτες που βρίσκονται στο δρόμο προς τα καλά αποτελέσματα. Θα σας δώσουμε ότι χρειάζεστε και στους υπόλοιπους. Είστε έτοιμοι να είστε τέλειοι;

Έχουν σημασία οι στολές και οι ποδιές;

Οι εργαζόμενοι στα fast foods και στα πολυτελή εστιατόρια υποχρεούνται να φορούν εξειδικευμένα ρούχα, μέρος του οποίου είναι το καπέλο. Μπορεί να ονομαστεί ακόμη και το πιο σημαντικό κομμάτι γιατί παρέχει υψηλό επίπεδο υγιεινής και μιλά για τον επαγγελματισμό των σεφ και του προσωπικού. Εκτός από ένα αξεσουάρ για το κεφάλι, κάθε εστιάτορας πρέπει να παρέχει στην ομάδα του ρούχα όπως ποδιές, σακάκια, παντελόνια και παπούτσια. Έτσι, η διαδικασία εργασίας θα κυλήσει ομαλά και σε αρμονία με τις απαιτήσεις υψηλής υγιεινής σε κάθε κουζίνα.

Η στολή και η ποδιά είναι απαραίτητα κομμάτια στο ντύσιμο κάθε σεφ. Η επιλογή και των δύο πρέπει να συνάδει με τη βασική ιδέα που αναπτύσσει το εστιατόριο, καθώς και να ανταποκρίνεται στον υψηλό επαγγελματισμό του πλοιάρχου και ολόκληρης της ομάδας.

Γιατί να εμπιστευτείτε το Stenso.gr

Εδώ θα βρείτε διάφορα είδη ρούχων για το εστιατόριο - καπέλα, σακάκια, μπουφάν, ποδιές, παντελόνια και άλλα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα αυτού του είδους προϊόντων για κάθε επιχείρηση προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Εμπιστευτείτε μας και θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε στον χώρο του εστιατορίου.