Μπουφάν εργασίας

Μπουφάν εργασίας

Τιμή

Τιμή

  • 4,00 € - 150,00 €

χρώμα

χρώμα

ΣΕΖΟΝ

ΣΕΖΟΝ

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Μπουφαν εργασιασ

Υπάρχουν 157 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 157

Ενεργά φίλτρα

Τι περιλαμβάνει το μπουφάν εργασίας;

Τα ρούχα εργασίας περιλαμβάνουν πολλά βασικά στοιχεία, ένα από τα οποία είναι το επάνω μέρος - μπουφάν ή σακάκι.

Ο τύπος του μπουφάν ή του σακακιού, όπως και με άλλα είδη ένδυσης, θα πρέπει να συμβιβαζεται  με την εποχή και το περιβάλλον. Αυτό εξαρτάται όχι μόνο από το μοντέλο, αλλά και από τον τύπο του υφάσματος, το πάχος, το χρώμα του κ.λπ.

Τύποι υφάσματος από τα οποία μπορεί να κατασκευαστεί το μπουφάν:

  • Βαμβάκι / πολυεστέρας - αυτά είναι υφάσματα με διαφορετικές αναλογίες των δύο τύπων νημάτων. Τα πιο συνηθισμένα είναι αυτά σε αναλογία 35% βαμβάκι / 65% πολυεστέρα και με βάρος υφάσματος μεταξύ 200 και 300 g / τ.μ.
  • 100% βαμβάκι - αυτός ο τύπος υφάσματος χρησιμοποιείται σε περιβάλλοντα εργασίας όπου υπάρχει κίνδυνος εύκολης ανάφλεξης ή τα ρούχα δεν πρέπει να συσσωρεύουν στατικό ηλεκτρισμό. Χρησιμοποιείται τόσο για καλοκαιρινά όσο και για χειμερινά μοντέλα.
  • 100% πολυεστέρας - ο πολυεστέρας είναι ένα αδιάβροχο και αντιανεμικό ύφασμα, που χρησιμοποιείται κυρίως για το εξωτερικό στρώμα των χειμερινών ενδυμάτων.

Φυσικά, αυτά δεν είναι όλα τα είδη υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή μπουφάν εργασίας, αλλά είναι τα κυριότερα που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά.

Όταν επιλέγουμε ένα ρούχο, πάντα λαμβάνουμε υπόψη το μοντέλο πρώτα, γιατί ακόμη και στα ρούχα εργασίας υπάρχει μόδα.

Τι να προσέξετε σε ένα μπουφάν εργασίας;

Πρώτα απ 'όλα,αν αντιστοιχεί στο είδος της εργασίας που κάνουμε:

  • εάν η κίνηση των χεριών εμποδίζεται από το μοντέλο (γραμμή, κούμπωμα, σφίξιμο στους καρπούς, στη μέση κ.λπ.)
  • αν έχει τις απαραίτητες λειτουργίες - αρκετές τσέπες για εργαλεία, κουκούλα (αν χρειάζεται), αν υπάρχουν ανακλαστικά στοιχεία κ.λπ.
  • εάν το χρώμα αντιστοιχεί στο εταιρικό χρώμα της εταιρείας.
  • αν το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένο είναι κατάλληλο για το εργασιακό μας περιβάλλον.

Τι θα βρείτε στο Stenso;

Στο stenso.gr μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους και μοντέλα μπουφάν ή τζάκετ για να καλύψετε τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα νέων μοντέλων σε προσιτές τιμές, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε online.

Ειδικά για τους πελάτες μας δημιουργήσαμε νέες σειρές με την επωνυμία STENSO, οι οποίες συνδυάζουν την ευκολία και την άνεση με το όραμα και τα συγκεκριμένα περιβάλλοντα εργασίας.