Ζώνες

Ζώνες

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Ζωνη εργασιασ

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14

Ενεργά φίλτρα

Γιατί χρειαζόμαστε ζώνη;

Η ζώνη είναι το τέλειο φινίρισμα για παντελόνια εργασίας ή για παντελόνια στον ελεύθερο μας χρόνο.

Εάν η μέση του παντελονιού δεν σας ταιριάζει τέλεια, μπορείτε να το προσαρμόσετε προσθέτοντας ένα από τα μοντέλα της ζώνης μας.

Τι είδη ζωνών προσφέρουμε;

Από το stenso.gr μπορείτε να αγοράσετε ζώνες διαφορετικών τύπων και υλικών:

  • Δέρμα
  • Ύφασμα
  • Ζώνη στήριξης μέσης.

Μια ζώνη για τη στήριξη της μέσης, της πλάτης και της κοιλιάς είναι ένα σημαντικό μέρος κατά την εκτέλεση ενεργειών που σχετίζονται με την ανύψωση βαρύτερων αντικειμένων.

Το εργονομικό σχήμα και το σφιχτό ελαστικό κούμπωμα βοηθούν στη στήριξη της σπονδυλικής στήλης για μεγαλύτερη άνεση και ελαχιστοποίηση του κινδύνου τραυματισμού.

Από τους τύπους ζωνών που προσφέρονται στο Stenso μπορείτε να δείτε το μοντέλο Street είναι μια δερμάτινη ζώνη χωρίς ραφές με μήκος 135 cm, που δίνει μια πιο κομψή εμφάνιση σε τζιν ή παντελόνι.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια υφασμάτινη ζώνη από βαμβάκι / πολυεστέρα - Uraim, ζώνη Cerva, Cerva classic με διαφορετικούς τύπους στερέωσης και πόρπες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ζωνών Stenso;

Οι ζώνες είναι υψηλής ποιότητας, γεγονός που επιτρέπει την τοποθέτηση διαφορετικών τύπων τσάντες εργαλείων, θήκες και δελτία ταυτότητας.

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η ζώνη είναι ένα είδος αξεσουάρ στα ρούχα σας, το οποίο δεν είναι μόνο για την ομορφιά ή ένα ορατό αξεσουάρ, αλλά και για την επίτευξη ευκολίας και άνεσης.

Στο stenso.gr μπορείτε να βρείτε ζώνες από διαφορετικά υλικά και σε λογικές τιμές.