Βερμούδες εργασίας

Βερμούδες εργασίας

χρώμα

χρώμα

ΣΕΖΟΝ

ΣΕΖΟΝ

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Βερμουδες εργασιας

Υπάρχουν 24 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 24

Ενεργά φίλτρα

Οι βερμούδες εργασίας είναι ένα προτιμώμενο μέρος των καλοκαιρινών ρούχων εργασίας και είναι όλο και πιο περιζήτητα τους ζεστούς μήνες του χρόνου.

Γι' αυτό δημιουργήσαμε τη σειρά Emerton shorts και Prisma shorts με την επωνυμία Stenso σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, ώστε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς, σύμφωνα με τα χρώματα της εταιρείας σας.

Τι προσφέρεται στη σειρά Emerton;

Η σειρά Emerton shorts διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα.

Για ευκολία, οι τσέπες είναι ογκώδεις, γεγονός που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγαλύτερα εργαλεία και αντικείμενα. Υπάρχουν τσέπες για τηλέφωνο, μολύβι, έγγραφα και άλλα. Ειδικά κατασκευασμένος κρίκος σφυριού, κρίκος ταυτότητας και παξιμάδι velcro για κρέμασμα πρόσθετης τσάντας εργαλείων.

Πώς να επιλέξετε βερμούδα εργασίας;

Εάν εργάζεστε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ή συνεργείο αυτοκινήτων, καλό είναι τα ρούχα που φοράτε να μην έχουν εξωτερικά μεταλλικά στοιχεία για να αποφευχθεί ο κίνδυνος γρατσουνίσματος των επιφανειών με τις οποίες έρχεστε σε επαφή. Τέτοιο είναι το μοντέλο Primo.

Οι βερμούδες εργασίας μπορούν επίσης να είναι σε ανακλαστικά χρώματα: κίτρινο, πορτοκαλί ή κόκκινο με ανακλαστικά στοιχεία. Αυτή είναι η σειρά Knoxfield shorts.

Τι μπορείτε να βρείτε στο Stenso.gr;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα stenso.gr θα βρείτε τα πρακτικά μακριά παντελόνια που μπορούν να γίνουν και κοντά με φερμουάρ. Αυτά είναι τα μοντέλα Desman 6 και Summer emerton 4 σε 1, τα οποία συνοδεύονται από τιράντες που μπορούν επίσης να αφαιρεθούν.

Οι βερμούδες εργασίας μπορούν να κατασκευαστούν από βαμβάκι / πολυεστέρα ή 100% βαμβάκι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Κάθε ένα από τα υλικά έχει τα πλεονεκτήματά του.

Για να ταιριάζει απόλυτα το μέγεθος στην σωματικής σας διάπλαση, οι βερμούδες εργασίας διατίθονται σε ψηφιακή αρίθμηση, δηλαδή μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 μεγέθη αντί για 6.

Επιπλέον έχουν λάστιχο στην μέση, το οποίο παρέχει επιπλέον άνεση.