Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ACS COURIER

Τα προιόντα που αγοράζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος stenso.gr παραδίδονται με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Παράδοση στο γραφείο της εταιρείας κούριερ ACS, καθορισμένη από εσάς.

2. Παράδοση σε διεύθυνση στο έδαφος της Ελληνικής Δημοκρατίας, επιλεγμένη από εσάς.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλες οι παραγγελίες ξεκινούν να επεξεργάζονται από την επόμενη εργάσιμη ημέρα και την επιβεβαίωση της πληρωμής τους, ο  μέσος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες, βέβαια καταβάλουμε το καλύτερο δυνατό ώστε οι παραγγελίες να αποστέλλονται όσο το δυνατό πιο γρήγορα

Εάν ο ΠΕΛΑΤΗΣ επέλεξε να πληρώσει με τραπεζική μεταφορά, η περίοδος αυτή ξεκινά από την ημερομηνία κατά την οποία η συνολική τιμή των προιόντων καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό του ΕΜΠΟΡΟΥ.

Είναι δυνατή η παράταση της περιόδου παράδοσης κατά τη διάρκεια αργιών ή / και Σαββατοκύριακων, προσφορών, εκπτώσεων, αλλά όχι περισσότερο από 30 ημέρες από τη λήψη της παραγγελίας.

Δεν γίνονται παραδόσεις σε διευθύνσεις εκτός Ελλάδας.

Εάν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα ειδοποιηθείτε επιπλέον από εμάς για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Ο έμπορος δεν είναι υπεύθυνος για καθυστέρηση στην παράδοση λόγω περιστάσεων εκτός του ελέγχου του, όπως ανωτέρα βία, καθυστέρηση λόγω υπαιτιότητας του κούριερ που εκτελεί την παράδοση και άλλων.

Οι παραδόσεις γίνονται σύμφωνα με το ωράριο των εταιρειών κούριερ και δεν πραγματοποιούνται Σάββατα, Κυριακές και αργίες.

ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η τιμή παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από το συνολικό βάρος και τον όγκο των προιόντων που παραγγέλθηκαν για αγορά.

Η τιμή της παράδοσης υπολογίζεται αυτόματα σε σταθερές τιμές των εταιρειών ταχυμεταφορών και αναγράφεται σε ξεχωριστή γραμμή της παραγγελίας και ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για παραγγελίες άνω των 100€!

Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 100€, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

1. Τα προιόντα παραδίδονται στον πελάτη ή σε τρίτο μέρος, ο οποίος αποδέχεται και επιβεβαιώνει τη λήψη του ίδιου για λογαριασμό του πελάτη. Κατά την παράδοση των προϊόντων, ο πελάτης ή τρίτος υπογράφει τα συνοδευτικά έγγραφα.

2. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν βρεθεί εντός της περιόδου παράδοσης στη διεύθυνση που του υποδεικνύει ή δεν παρέχεται πρόσβαση και δυνατότητα παράδοσης των εμπορευμάτων εντός αυτής της περιόδου ή δεν παραλαμβάνει τα προιόντα από το γραφείο κούριερ που έχει ορίσει, η " BULTEX 99 Ltd. " απαλλάσσεται από την υποχρέωσή του να παραδώσει τα παραγγελθέντα προιόντα. Ο πελάτης μπορεί να επιβεβαιώσει την επιθυμία του να παραλάβει τα προιόντα ακόμη και μετά τη λήξη της περιόδου παράδοσης, στην οποία δεν βρέθηκε στη διεύθυνση, αναλαμβάνοντας όλα τα επιπλέον έξοδα παράδοσης. Σε αυτή την περίπτωση, μια νέα περίοδος παράδοσης ξεκινά από τη στιγμή της επιβεβαίωσης της εκ νέου παράδοσης.

3. Υπογράφοντας την απόδειξη αποδοχής των εμπορευμάτων, ο πελάτης επιβεβαιώνει ότι έχει παραλάβει τα προιόντα στη μορφή, την ποσότητα και την ποιότητα που αντιστοιχεί στην παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα stenso.gr.

4. Σε περίπτωση διαπιστωμένων ελλείψεων, ορατών ζημιών ή ζημιών των εμπορευμάτων, ο πελάτης πρέπει να απευθυνθεί στον κούριερ, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να συντάξει έκθεση για απουσίες, ζημιές, ελαττώματα ή ασυμφωνίες των παραδοθέντων προϊόντων.

5. Με την αποδοχή της παράδοσης "χωρίς παρατηρήσεις", τυχόν μεταγενέστερες αξιώσεις του πελάτη για ποσοτικές ή ορατές ποιοτικές ζημιές, ζημιές ή μη συμμόρφωση των προϊόντων δεν θα ικανοποιηθούν.

9. ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα παράπονα για προϊόντα που λείπουν ή έχουν υποστεί ζημιά γίνονται δεκτά μόνο όταν τα εμπορεύματα ελέγχονται κατά την παραλαβή, παρουσία του ταχυμεταφορέα και συντάσσεται έκθεση για ελλείψεις και ζημιές.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η τιμή των παραγγελθέντων προϊόντων μπορεί να πληρωθεί με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Για παράδοση προιόντων σε διεύθυνση στο έδαφος της Ελληνικής Δημοκρατίας:

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα - η πληρωμή πραγματοποιείται στον ιστότοπο του εμπόρου.

Με τραπεζική μεταφορά για πληρωμή από νομικές οντότητες και εταιρείες - η πληρωμή πραγματοποιείται με τραπεζική μεταφορά, βάσει προ -τιμολογίου που εκδίδεται και αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ΠΕΛΑΤΗ, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό σε ΕΥΡΩ:

Τράπεζα: UniCredit Bulbank AD

Τραπεζικός λογαριασμός: BG27 UNCR 7000 1523 4141 69

Κωδικός τράπεζας: UNCRBGSF

Κάτοχος: BULTEX 99 Ltd

Πληρωμή κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, με "αντικαταβολή" - η πληρωμή γίνεται σε μετρητά, κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων απευθείας στον κούριερ που παρέδωσε τα εμπορεύματα. Εάν ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει επιλέξει να παραλάβει τα προϊόντα του από γραφείο της εταιρείας κούριερ, η πληρωμή πραγματοποιείται στο επιλεγμένο γραφείο. Ο κούριερ εκδίδει ένα έγγραφο για το ποσό που καταβλήθηκε και υπογράφοντας τα έγγραφα που συνοδεύουν τα εμπορεύματα, η παράδοση θεωρείται ολοκληρωμένη και η παραγγελία εκτελείται "χωρίς παρατηρήσεις"

Η πληρωμή πραγματοποιείται μετά την αποστολή ενός τιμολογίου προ -φόρμας και επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας. Ο αριθμός πληρωμής περιέχει τον αριθμό και την ημερομηνία της παραγγελίας, σύμφωνα με τη λαμβανόμενη επιβεβαίωση παραγγελίας, που δημιουργείται αυτόματα από το σύστημα του stenso.gr και αποστέλλεται στη διεύθυνση email που καθορίζεται από τον ΠΕΛΑΤΗ. Εάν είναι απαραίτητο, ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον χειριστή του stenso.gr στους αναφερόμενους αριθμούς επικοινωνίας. Ως ημερομηνία πληρωμής γίνεται δεκτή η ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού λογαριασμού του ΕΜΠΟΡΟΥ με το παραγγελθέν ποσό.