Γάντια εμποτισμένα

Γάντια εμποτισμένα

Τιμή

Τιμή

  • 1,00 € - 13,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Επικαλυμμένα γάντια

Υπάρχουν 50 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 50

Ενεργά φίλτρα

Τα γάντια εργασίας είναι μια αναπόσπαστη προστασία για τα χέρια κατά την εκτέλεση διαφόρων σωματικών δραστηριοτήτων. Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλές ποικιλίες, καθεμία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί ένα συγκεκριμένο είδος εργασίας. Τα πιο συνηθισμένα και χρησιμοποιούμενα είναι τα μοντέλα με σκόνη και λιωμένα σε νιτρίλιο. Ποιος είναι ο σκοπός τους και οι επιμέρους τύποι που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso; Πότε χρησιμοποιούνται και σε ποια επαγγέλματα χρησιμοποιούνται; Μπορείτε να εμπιστευτείτε το Stenso.gr όταν ψωνίζετε;

Σε τι χρησιμεύουν τα επικαλυμμένα γάντια;

Ο κύριος σκοπός αυτών των προϊόντων είναι η προστασία των χεριών από τραυματισμό. Είναι κατασκευασμένα κυρίως από βαμβακερά υφάσματα, που σας επιτρέπουν να κρατάνε τα χέρια σας ζεστά και να απορροφούν την υγρασία. Είναι απαλά και ευχάριστα στην αφή, αλλά δεν έχουν πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες εργασίας, κάτι που δεν τα καθιστά κατάλληλα για εργασία. Με τέτοιου είδος υλικό είναι γλιστερά και ακατάλληλα για σωματική εργασία, κουβαλώντας βαριά αντικείμενα και κρατώντας διάφορα εργαλεία.

Για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, οι κατασκευαστές άρχισαν να χρησιμοποιούν πρόσθετα υγρά μείγματα. Έτσι, μετά το στέγνωμα, τα λιωμένα γάντια αποκτούν επιπλέον αντοχή και βελτιώνουν την πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για χρήση σε ατομικές εργασιακές δραστηριότητες.

Τι είδη υπάρχουν;

Υπάρχουν οι παρακάτω τύποι γαντιών, τα οποία είναι επικαλυμμένα:

σε νιτρίλιο - βελτιώνουν την ποιότητα και την αντοχή τους. Παρέχουν αυξημένη ελαστικότητα και σφιχτή εφαρμογή στο χέρι, έτσι ώστε να διατηρείται η απτική ανάδραση όταν πιάνετε διάφορα αντικείμενα.

σε λατέξ - βελτιώνουν την αντοχή των λιωμένων γαντιών και την πρόσφυση όταν εργάζεστε με λείες επιφάνειες. Είναι ελαστικά, ανθεκτικά, αδιάβροχα σε επίστρωση λατέξ. Μερικοί τύποι έχουν πούδρα για καλύτερη εφαρμογή και αφαίρεση.

σε πολυουρεθάνη - παρέχουν φυσικό αερισμό λόγω της παρουσίας πόρων και προστασία από εγκαύματα. Διατηρούν την κινητικότητα των δακτύλων και είναι πολύ κατάλληλα για εργασία με λιπαρές επιφάνειες.

Τα επικαλυμμένα γάντια μπορούν να είναι χρωματιστά και αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των στρώσεων λατέξ. Τα πράσινα είναι μονοστρωματικά και τα διπλά κιτρινοπράσινα. Υπάρχουν και άλλα χρώματα, ανάλογα με το ύφασμα που χρησιμοποιείται για την παραγωγή. Όλα τα ποιοτικά μοντέλα διαθέτουν ελαστική μανσέτα στον καρπό, ώστε να στέκονται πιο αξιόπιστα.

Για ποια επαγγέλματα είναι κατάλληλα;

Τα γάντια λιωμένου λατέξ χρησιμοποιούνται σε διάφορους τύπους δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων. Χρησιμοποιούνται κυρίως στην κηπουρική, τη βαφή, το βερνίκωμα, τις κατασκευές, την αυτοκινητοβιομηχανία και πολλά άλλα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα επαγγέλματα όπου είναι πιθανοί σωματικοί τραυματισμοί και εκδορές στο δέρμα των χεριών.

Είναι κατάλληλα και για χρήση σε ηλεκτρολογικές μηχανικές, καθώς η επίστρωση τους είναι μονωτική και δεν επιτρέπει την άμεση επαφή με τα καλώδια. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατή η ασφαλής λειτουργία υπό υψηλή τάση (έως 220 V), αλλά δεν συνιστάται από τον κατασκευαστή.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Πίσω από την ιστοσελίδα της Stenso βρίσκεται ένας εξειδικευμένος κατασκευαστής προστατευτικών ενδυμάτων και επικαλυμμένων γαντιών. Αυτό επιτρέπει βαθύτερο έλεγχο της ποιότητας και σιγουριά ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας αυξημένη προστασία κατά την εργασία τους. Ταυτόχρονα, είμαστε εισαγωγείς παρόμοιων προϊόντων, επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας.

Οι παραγωγικές μας βάσεις διαθέτουν τον πιο σύγχρονο και τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικές πρώτες ύλες παραγωγής. Βελτιστοποιούμε αποτελεσματικά το κόστος μας, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και προσιτές τιμές. Αυτό μας κάνει ανταγωνιστικούς στην αγορά και προτιμούμενους από τον μαζικό καταναλωτή. Για παραγγελίες και δυσκολίες στην επιλογή, εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια από ειδικό, επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας τις καθημερινές ημέρες.