Κράνη προστασίας

Κράνη προστασίας

Τιμή

Τιμή

 • 4,00 € - 47,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Κράνη Εργασίας

Υπάρχουν 44 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-44 από σύνολο 44

Ενεργά φίλτρα

Πολλά επαγγέλματα απαιτούν τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού.Τα προστατευτικά κράνη αποτελούν μέρος του εξειδικευμένου εξοπλισμού που είναι υποχρεωτικό για άτομα που ασχολούνται με τις κατασκευές, τα ορυχεία, την οδήγηση μηχανημάτων και άλλα επαγγέλματα του βιομηχανικού τομέα. Αυτός ο τύπος αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικός για την ασφάλεια του εργαζομένου ενώ εκτελεί τα καθήκοντα που έχει ορίσει η διοίκηση. Φοριέται όλη την εργάσιμη ημέρα, προστατεύοντας αποτελεσματικά από χτυπήματα στο κεφάλι λόγω πτώσης αντικειμένων διαφορετικού ύψους.

Πώς να επιλέξετε ένα προστατευτικό κράνος για το κεφάλι

Τα προστατευτικά κράνη πρέπει να πληρούν όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα, τα οποία καθορίζονται στο εσωτερικό τους. Ο κύριος σκοπός τους είναι να απορροφούν τη δύναμη του χτυπήματος και σε αυτά μπορούν να προστεθούν και άλλα είδη προσωπικού εξοπλισμού όπως ωτοασπίδες, ασπίδες προσώπου και άλλα. Εάν το κράνος καταστραφεί κατά τη λειτουργία, πρέπει να αντικατασταθεί αμέσως με νέο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του εργαζομένου.Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso.gr θα βρείτε τις παρακάτω προσφορές:

 • Καπέλα ασφαλείας;
 • Προστατευτικά κράνη με ηλεκτρική μόνωση έως 440 και έως 1000 V.
 • Αεριζόμενα και μη αεριζόμενα μοντέλα.
 • Προστατευτικά κεφαλής για ανθρακωρύχους κ.λπ.

Η επιλογή ενός εξαρτήματος ασφαλείας αυτού του τύπου πρέπει να λαμβάνει υπόψη τη φύση της εργασίας, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποτελεί υψηλό κίνδυνο για την ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά σε άλλες συνδέεται με πραγματικό κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Άτομα που εργάζονται σε αποβάθρες, με μηχανήματα, σε αποθήκες, σε εργοτάξια ή σε μεγάλα υψόμετρα,πρέπει να φοράνε κάλυμμα προστασίας κεφαλής. Μπορεί να είναι τύπου καπέλου, ή μπορεί να είναι κλασικό κράνος.

Όταν επιλέγετε τέτοια αξεσουάρ, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τον βαθμό άνεσης ενώ το φοράτε. Το κούμπωμα πρέπει να είναι άνετο, η κατασκευή αξιόπιστη και σταθερή και τα υλικά να είναι ανθεκτικά σε πιθανούς κραδασμούς. Αυτά τα κριτήρια ορίζονται ως κορυφαία στην αγορά προστατευτικών εξαρτημάτων για το κεφάλι, τα οποία θα φοριούνται όλη την εργάσιμη ημέρα.

Τι εφαρμογές έχουν

Από τη Stenso απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους εργαζόμενους στον βιομηχανικό τομέα και τους εργοδότες τους να βασίζονται στην υψηλή ποιότητα στην επιλογή και την αγορά εξοπλισμού ατομικής προστασίας, που είναι αυστηρά υποχρεωτικό στοιχείο της ένδυσης κάθε εργαζόμενου.ασκώντας ένα επικίνδυνο επάγγελμα. Η προστασία κεφαλής είναι το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν έρχεται η ώρα να παρέχετε αξεσουάρ ασφαλείας για εργασία σε συνθήκες χαμηλού ή υψηλού κινδύνου. 

Οι τομείς ανάπτυξης που καθορίζουν τις επιμέρους εφαρμογές των κρανών ασφαλείας είναι:

 • Κατασκευή;
 • Μεταλλευτικές δραστηριότητες;
 • Εργασία σε μεγάλα υψόμετρα.
 • Μηχανικοί;
 • Οργάνωση αποθήκης;
 • Έλεγχος ανυψωτικού μηχανήματος.
 • Δραστηριότητες συγκόλλησης κ.λπ.

Ανάλογα με τη φύση της εργασίας, καθορίζεται επίσης ποια προστασία κεφαλής θα ήταν η καταλληλότερη. Στο Stenso θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων που θα σας εντυπωσιάσουν με την υψηλή τους ποιότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και τη διαθεσιμότητα διαφορετικών χρωμάτων. Οι προσφορές μας διατίθενται σε χαμηλές τιμές, οι οποίες είναι πλήρως συμβατές με τα πρότυπα της χώρας μας.

Γιατί να αγοράσετε από το Stenso.gr

Σε εμάς θα βρείτε τον υψηλότερης ποιότητας εξοπλισμό ατομικής προστασίας, που θα διασφαλίζει πάντα ασφάλεια στην εργασία και άνεση για τους εργαζόμενους στο υψηλότερο επίπεδο. Βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας στην παραγωγή και πώληση εξαρτημάτων προστασίας κεφαλής και άλλων βελτιώσεων ασφαλείας όταν εκτελείτε εργασίες με αυξημένο κίνδυνο εργατικών ατυχημάτων.

Επιλέξτε Stenso και γίνετε άψογοι στη διαχείριση της εταιρείας, στην εκπλήρωση των καθορισμένων εργασιών και στην παρουσίαση σας στον επιχειρηματικό κόσμο.