Ιατρικές ποδιές

Ιατρικές ποδιές

Τιμή

Τιμή

  • 6,00 € - 34,00 €

χρώμα

χρώμα

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Ιατρικές ρόμπες

Υπάρχουν 11 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-11 από σύνολο 11

Ενεργά φίλτρα

Τι περιλαμβάνει η ιατρική ποδιά;

Η ιατρική ποδιά είναι μέρος της ένδυσης του εργαζομένου στον τομέα της υγείας.

Στον κλάδο της υγείας, η καλή υγιεινή είναι ζωτικής σημασίας. Όπως οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται, οι στολές του ιατρικού προσωπικού πρέπει να είναι σχολαστικά καθαρές και συντηρημένες. Η καλύτερη επιλογή είναι οι εργαζόμενοι να μην καθαρίζουν μόνοι τους την ποδιά του γιατρού, γιατί υπάρχει κίνδυνος τόσο μεταφοράς βακτηρίων στο σπίτι όσο και ανεπαρκούς απολύμανσης. 

Με αυτόν τον τρόπο, τα βακτήρια θα παραμείνουν στην ιατρική ποδιά και θα μεταφερθούν ξανά στο υγειονομικό ίδρυμα την επόμενη μέρα. Αντίθετα, στο τέλος της ημέρας, οι ιατρικές ποδιές πετιούνται σε ένα δοχείο και μπορούν να καθαριστούν επαγγελματικά. Χρησιμοποιείται η υπηρεσία ενοικίασης ρούχων, την οποία η Bultex 99 θα προσφέρει σύντομα στους πελάτες της. Κάθε γιατρός το πρωί θα λαμβάνει την ιατρική του  ποδιά καθαρισμένη και συσκευασμένη σε ατομική σακούλα.

Γιατί πρέπει να φοράτε ιατρική ποδιά;

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι ασθενείς έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ιατρικό προσωπικό που φορά λευκές ή μπλε στολές παρά σε άλλα χρώματα ή χρωματιστά μοτίβα.

Τι προτείνει το Stenso.gr;

Στο Stenso.gr θα βρείτε λευκές ποδιές από βαμβάκι/πολυεστέρα από ελαφρύτερο ύφασμα 120 g/m2 και παχύτερο - 160 g/m2. Ανδρικά και γυναικεία μοντέλα.