Ωτοασπίδες εξωτερικές

Ωτοασπίδες εξωτερικές

Τιμή

Τιμή

 • 4,00 € - 59,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Ωτοασπίδες εξωτερικές

Υπάρχουν 15 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-15 από σύνολο 15

Ενεργά φίλτρα

Η έκθεση σε υψηλά επίπεδα θορύβου θα μπορούσε όχι μόνο να βλάψει την ποιότητα της εργασίας, αλλά και να επηρεάσει αρνητικά το ακουστικό βαρηκοΐας. Συχνά είμαστε εκτεθειμένοι σε κίνδυνο σε χώρους όπου εκτελούνται παραγωγικές δραστηριότητες, εργασίες κατασκευής και επισκευής και διαχείρισης βιομηχανικών μηχανημάτων. Οι εργαζόμενοι σε ένα τέτοιο περιβάλλον θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η χρήση ποιοτικών ωτοασπίδων είναι αυστηρά υποχρεωτική προκειμένου να επιτευχθεί αξιόπιστη προστασία της ακοής σε κίνδυνο.

Οι εξωτερικές ωτοασπίδες είναι μια πολύ καλή λύση για την προστασία από τον δυνατό θόρυβο, διατηρώντας παράλληλα την ακουστότητα μεταξύ των εργαζομένων. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso σας περιμένουν διάφορες λύσεις με μεγάλη γκάμα εφαρμογών και μερικά από τα μοντέλα που επιλέξαμε είναι κατάλληλα και για ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως σκοποβολή, κυνήγι κ.λπ.

Πότε χρησιμοποιούνται οι εξωτερικές ωτοασπίδες

Προκειμένου η έκθεση στο θόρυβο να μην έχει επιζήμια επίδραση στην υγεία μας, χρειάζεται να ελέγχεται με τη βοήθεια της κατάλληλης ωτοπροστασίας. Πρέπει ταυτόχρονα να σταματούν τους δυνατούς ήχους, αλλά ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν καλή ακουστότητα μεταξύ των εργαζομένων. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, τα εξωτερικά αντίφωνα με κατάλληλες παραμέτρους αποδεικνύονται η καλύτερη λύση για άτομα που εργάζονται σε:

 • Στον τομέα των κατασκευών;
 • Στην παραγωγή;
 • Βαριά βιομηχανία;
 • Μεταλλουργία;
 • Στον τομέα των μεταφορών (αεροδρόμια, σιδηρόδρομοι κ.λπ.).

Μερικές φορές είναι απαραίτητο να φοράτε εξωτερικές ωτοασπίδες με χαμηλό επίπεδο προστασίας. Εάν η έκθεση σε θόρυβο είναι μικρότερη από 4 ώρες την ημέρα ή πρέπει να ανταλλάσσονται σημαντικές πληροφορίες μεταξύ των εργαζομένων, είναι απαραίτητο να βασιστείτε σε προστατευτικά αυτιών που δεν πνίγουν υπερβολικά τους γύρω ήχους. Αυτά και πολλά άλλα μοντέλα προστατευτικών αξεσουάρ ακοής θα βρείτε στο Stenso.gr - ποιότητα, ποικιλία και χαμηλές τιμές.

Τι μοντέλα υπάρχουν;

Κάθε εργαζόμενος θέλει να εργάζεται σε καλές συνθήκες εργασίας. Εάν το επαγγελματικό περιβάλλον δεν είναι αποδεκτό και απειλείται η υγεία, η παραγωγικότητα θα μειωθεί αντίστοιχα με την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, που είναι η κύρια κινητήρια δύναμη κάθε εταιρείας. Για να μην φτάσει στην οικονομική κατάρρευση της επιχείρησης, ο διευθυντής πρέπει να παρέχει στην ομάδα του όλα τα απαραίτητα ώστε οι εργαζόμενοι να αναπτύξουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους.

Οι ωτοασπίδες αποτελούν μέρος του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού που πολλοί εργαζόμενοι υποχρεούνται να φορούν λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους. Αυτός ο τύπος προστατευτικού εξοπλισμού είναι απαραίτητος σε πολλές περιπτώσεις όπου η υγεία μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Από τη Stenso, προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ακόλουθα μοντέλα εξωτερικών σιγαστών:

 • Παθητικές ωτοασπίδες με διαφορετικούς βαθμούς εξασθένησης - αυτά είναι τα τυπικά προστατευτικά clamshell;
 • Ωτοασπίδες για τοποθέτηση σε κράνος;
 • Ενεργές ωτοασπίδες - σύγχρονα προστατευτικά που απομονώνουν μόνο υψηλά επίπεδα θορύβου, αλλά επιτρέπουν στον εργαζόμενο να ακούει την ανθρώπινη ομιλία.

Οι εξωτερικές ωτοασπίδες διακρίνονται από το υψηλό επίπεδο προστασίας τους, το οποίο είναι υποχρεωτικό υπό ορισμένες συνθήκες εργασίας. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα μέσα ατομικής προστασίας, όπως ασπίδα προσώπου ή κράνος, τότε η επιλογή τους πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Πώς να παραγγείλετε online από το Stenso.gr

Το εύρος συχνοτήτων του θορύβου (ντεσιμπέλ) είναι μια σημαντική προϋπόθεση που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή εξωτερικής προστασίας ακοής. Επιλέξτε ένα κατάλληλο μοντέλο από το κατάστημα Stenso ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

 • Επιλέξτε ένα είδος και καθορίστε την απαιτούμενη ποσότητα;
 • Προσθέστε στο καλάθι;
 • Συμπληρώστε τα στοιχεία παράδοσης.
 • Προχωρήστε στην πληρωμή.

Η υγεία δεν πρέπει να τίθεται σε κίνδυνο. Επιτύχετε εξαιρετικά επαγγελματικά αποτελέσματα με τις προσφορές της Stenso - του πιστού συνεργάτη στον επιχειρηματικό κόσμο.