Χαμηλά παπούτσια

Χαμηλά παπούτσια

Τιμή

Τιμή

  • 18,00 € - 172,00 €

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Υπάρχουν 141 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 141

Ενεργά φίλτρα

Οι σύγχρονες βιομηχανίες και οι συνθήκες εργασίας απαιτούν τη χρήση ειδικών χαμηλών παπουτσιών, τα οποία αποτελούν μέρος της συνολικής ένδυσης όλων των εργαζομένων. Ο κύριος σκοπός τους είναι η προστασία από δυνητικά επιβλαβή παραγωγή, ατμοσφαιρικές συνθήκες, υγρασία και χημικά υγρά. Τι είναι χαρακτηριστικό των χαμηλών παπουτσιών εργασίας και των επιμέρους τύπων που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso; Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται να φορεθεί και γιατί να μας εμπιστευτείτε την αγορά;

Τι περιέχουν τα χαμηλά παπούτσια εργασίας

Όταν τα φοράτε στα πόδια, το ύψος τους φτάνει στο επίπεδο του αστραγάλου, καλύπτοντας ολόκληρο το πόδι. Αυτό δεν εμποδίζει την ελεύθερη κίνηση και δεν δημιουργεί ενόχληση κατά την εργασία. Είναι κατασκευασμένα κυρίως από χοντρό και δυνατό δέρμα και η σόλα είναι ψηλή και χοντρή για να προστατεύει τα πόδια ακόμα και όταν πατάτε σε αιχμηρά και κοφτερά αντικείμενα.

Σε διάφορες περιπτώσεις, τα χαμηλά παπούτσια εργασίας, στο μπροστινό εσωτερικό μέρος είναι εξοπλισμένα με πρόσθετες μεταλλικές πλάκες που προστατεύουν τα δάχτυλα των ποδιών από την πτώση βαρέων αντικειμένων. Για ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, τα χαμηλά παπούτσια δένονται με κορδόνια ή ειδικά σκρατς, επιτρέποντάς τους να αφαιρούνται και να φοριούνται γρήγορα.Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και άνετα στη χρήση, δεν προκαλούν πρόσθετες οσμές και λόγω των φυσικών υλικών που χρησιμοποιούνται παρέχουν επιπλέον αερισμό και στεγνοτητα.

Τι είδη υπάρχουν

Στη γκάμα προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος Stenso.gr θα βρείτε ποικιλία από υψηλής ποιότητας ανδρικά παπούτσια σε διάφορα μεγέθη.

Τα κύρια είδη συνήθως είναι:

  • ανδρικά κλασικά - επιτρέπει τον συνδυασμό τους με διαφορετικούς τύπους ενδυμάτων εργασίας.
  • αθλητικά – σχεδιασμένα για να φοριούνται το καλοκαίρι και τις ζεστές μέρες. Χαρακτηρίζονται από αυξημένη άνεση και πιο μοντέρνο, «κινούμενο» σχεδιασμό, που τα καθιστά κατάλληλα για μη εργάσιμες ώρες. Είναι εξαιρετικά για καθημερινή χρήση, αλλά δεν μπορούν να παρέχουν αυτό το επίπεδο ασφάλειας και προστασίας για τα πόδια όπως οι κλασικές επιλογές που περιγράφονται παραπάνω. Ως εκ τούτου, συνιστάται να φοράτε τα αθλητικά παπούτσια μόνο σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εργατικού ατυχήματος.
  • πολύχρωμα – κυριαρχούν τα μαύρα, γκρι ή μικτές παραλλαγές, με στοιχεία άλλων αποχρώσεων για τη βελτίωση του σχεδιασμού.
  • καλοκαιρινά χαμηλά παπούτσια – είναι σχεδιασμένα κυρίως για χρήση τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και χαρακτηρίζονται από αυξημένη ελαφρότητα, συνθήκες για φυσικό αερισμό και εξασφαλίζουν άνεση.

Για ποια επαγγέλματα είναι κατάλληλα

Το να φοράτε χαμηλά παπούτσια συνιστάται σε εκείνα τα επαγγέλματα όπου υπάρχει κίνδυνος πτώσης μεγάλων και βαρέων αντικειμένων. Πρόκειται για τις δραστηριότητες στον τομέα χτίσιμο κτιρίων, αποθήκες και logistics, φορτοεκφορτώσεων κ.λπ. Αποτελούν επίσης μια πολύ καλή επιλογή σε περιπτώσεις που απαιτείται προστασία των ποδιών από την επίδραση διαφόρων χημικών και άλλων επικίνδυνων υγρών. Πρόκειται για επαγγέλματα που απαιτούν εργασία με χημικά στοιχεία, όπως στα εργαστήρια.

Γιατί να εμπιστευτείτε το Stenso.gr

Είμαστε ένα εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μόνο ποιοτικά ρούχα εργασίας. Έχουμε τις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής και πόρους, που μας επιτρέπουν να ασκούμε άμεσο έλεγχο στην ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, βελτιστοποιούμε συνεχώς το κόστος μας, ώστε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και άριστη ποιότητα.

Οι πελάτες μας επωφελούνται από ευνοϊκές και διαφανείς συνθήκες, καθώς και από δωρεάν επαγγελματική διαβούλευση με εξειδικευμένους υπάλληλους. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας παίρνει μια τεκμηριωμένη απόφαση για επιλογή και αγορές, γεγονός που κάνει τους πελάτες μας ικανοποιημένους και πιστούς στο brand.