Προσωπίδες ασφαλείας

Προσωπίδες ασφαλείας

Τιμή

Τιμή

  • 1,00 € - 21,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Προσωπίδες ασφαλείας

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14

Ενεργά φίλτρα

Τα κατάλληλα ρούχα εργασίας είναι μέρος των καλών συνθηκών εργασίας. Εάν δεν συνάδει πλήρως με τις ιδιαιτερότητες των εργασιών που εκτελούνται, η υψηλή απόδοση και τα εξαιρετικά αποτελέσματα θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Επομένως, κάθε φιλόδοξος διευθυντής και υπεύθυνος εργαζόμενος πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να παρέχει τον απαραίτητο ρουχισμό και τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες. Αυτό θα εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον και θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο εργατικών ατυχημάτων.

Πώς μας προστατεύουν οι ασπίδες προσώπου

Οι ασπίδες προσώπου είναι ένα σημαντικό μέρος των ρούχων εργασίας. Φοριούνται όταν το απαιτεί η φύση των καθηκόντων που εκτελούνται και η υποτίμηση της σημασίας τους μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη βλάβη στην όραση και σε βλάβη στο δέρμα του προσώπου. Ορισμένα μοντέλα αυτού του τύπου έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για εργασία, ενώ άλλα μπορούν να φορεθούν στην καθημερινή ζωή για προστασία από ιούς. Υπάρχουν επίσης προστατευτικά προσώπου για κούρεμα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες στον κήπο.

Οι περισσότερες ασπίδες προσώπου είναι κατασκευασμένες από πλαστικό με διαφορετική σύνθεση υλικού, αλλά το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι προστατεύουν από διάφορες βλάβες και κινδύνους. Η χρήση αυτού του τύπου αξεσουάρ είναι πολύ χρήσιμη στο εργασιακό περιβάλλον και στην καθημερινή ζωή. Τα οφέλη από την αγορά τους είναι πολλά και συγκεκριμένα:

  • Προστασία των ματιών από τη σκόνη.
  • Προστασία του δέρματος του προσώπου από χημικές ουσίες και ιπτάμενα σωματίδια.
  • Περιορίζει την είσοδο παθογόνων στο αναπνευστικό σύστημα.
  • Παρέχει ένα αξιόπιστο φράγμα μεταξύ των επικίνδυνων υγρών και του προσώπου.

Οι πολυανθρακικές ασπίδες προσώπου είναι εξαιρετικά λειτουργικές και εφαρμόσιμες σε διάφορες καταστάσεις - εργασία, νοικοκυριό, έκτακτη ανάγκη και ούτω καθεξής. Καλό είναι να έχετε τουλάχιστον έναν τύπο προστατευτικού εξοπλισμού αυτού του είδους στο σπίτι σας και εμείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso θα σας τον προσφέρουμε σε λογικές τιμές. Εδώ θα βρείτε άλλους τύπους προστατευτικού εξοπλισμού για επικίνδυνα επαγγέλματα που απαιτούν αυξημένη προσοχή στα ρούχα εργασίας.

Τι ποικιλίες υπάρχουν;

Από το Stenso.gr προσπαθούμε να είμαστε πλήρως προσαρμοσμένοι στις συνεχείς αλλαγές στον κόσμο των επιχειρήσεων, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και στην αγορά εργασίας. Ξεκινώντας από την παραγωγή ενδυμάτων εργασίας και μέσα ατομικής προστασίας και τελειώνοντας με την πώλησή τους, κάθε βήμα του επιχειρηματικού σχεδίου είναι σημαντικό για την υψηλή επαγγελματική επιτυχία και την ικανοποίηση των πελατών.

Οι συνεργάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε αποτελούν επίσης μέρος της αποστολής μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στο συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον. Βιομηχανικός χώρος ή χώρος λιανικής - να είστε πάντα ασφαλείς με τη σειρά ασπίδων ασφαλείας, που θα βρείτε μαζί μας στις ακόλουθες ποικιλίες:

  • Ασπίδα στόματος;
  • Οθόνες ασφαλείας;
  • Διαφανής ασπίδα προσώπου;
  • Πολυκαρβονική ασπίδα με μεταλλικό πλέγμα και γείσο;
  • Ανταλλακτικά καλύμματα κ.λπ..

Επιλέξτε το πιο κατάλληλο μοντέλο προστατευτικής ασπίδας και νιώστε την άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με τις προσφορές μας δεν θα νιώθετε πλέον περιορισμούς, ούτε θα σας κυριεύουν ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία σας.