Γάντια μιας χρήσης

Γάντια μιας χρήσης

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Γάντια μιας χρήσης

Υπάρχουν 28 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-28 από σύνολο 28

Ενεργά φίλτρα

Υπάρχουν συχνά επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές δραστηριότητες που απαιτούν την προστασία των χεριών από διάφορους τύπους ερεθιστικών παραγόντων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα γάντια μιας χρήσης είναι ιδανική λύση. Ποια είδη προτείνουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso και πότε πρέπει να τα φοράτε; Γιατί να μας εμπιστευτείτε όταν αγοράζετε εξοπλισμό ατομικής προστασίας και ρούχα εργασίας;

Τι γάντια μιας χρήσης υπάρχουν

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι η δυνατότητα απόρριψής τους αμέσως μετά την εργασία. Με αυτόν τον τρόπο, δεν ανησυχείτε για την μόλυνση ή την ακεραιότητά τους.

Όσον αφορά το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή τους, τα γάντια μιας χρήσης χωρίζονται σε:

  • βινύλιο - κατασκευασμένο από πολυβινυλοχλωρίδιο. Αυτό τα καθιστά φθηνά και πρακτικά. Έχουν σχετικά χαμηλό επίπεδο αντοχής στη φθορά. Χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία τροφίμων.
  • λατέξ - χρησιμοποιείται συχνότερα στην ιατρική πρακτική. Διακρίνονται από το λεπτό υλικό τους, αλλά στέκονται καλά στο χέρι.
  • νιτρίλιο - στην παραγωγή τους βασίζεται σε λατέξ νιτριλίου ή συνθετικό καουτσούκ, γεγονός που τα καθιστά πολύ ανθεκτικά και χημικά ανθεκτικά. Το υλικό είναι απαλό στο δέρμα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και επομένως βρίσκει εφαρμογή στην ιατρική πρακτική.
  • πολυαιθυλένιο - κατασκευασμένο από ειδικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πίεσης και είναι αρκετά λεπτό. Το επίπεδο αντοχής τους είναι χαμηλό, αλλά δεν επιτρέπουν τη διείσδυση υγρών και την άμεση επαφή με το δέρμα.
  • σιλικόνη - χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό ελαστικότητας και ευελιξίας. Είναι ανθεκτικά σε διάφορες χημικές επιδράσεις.

Σε περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο να αλλάζετε συχνά γάντια μιας χρήσης, καταφεύγετε στους τύπους που έχουν υποστεί επεξεργασία με πρόσθετο μείγμα σκόνης για γρήγορη αφαίρεση και τοποθέτηση. Μια άλλη επιλογή είναι να αλείψετε τα χέρια με ταλκ πριν την εφαρμογή.

Πως να τα χρησιμοποιήσετε

Τα γάντια μιας χρήσης χρησιμοποιούνται για εργασία και παρέχουν προσωπική προστασία του δέρματος των χεριών από την άμεση έκθεση σε διάφορους τύπους ερεθιστικών παραγόντων. Το επίπεδο αντοχής τους δεν είναι υψηλό, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στη χρήση τους σε διάφορους χημικούς χειρισμούς σε εξειδικευμένα εργαστήρια ή στο σπίτι.

Στην ιατρική, χρησιμεύουν ως προληπτικό μέτρο για την πρόληψη της μόλυνσης των χεριών των γιατρών και των τεχνικών εργαστηρίων. Χρησιμοποιούνται για την προστασία των ασθενών από μικρόβια. Τα διαλύματα βινυλίου χρησιμοποιούνται συχνά στη βιομηχανία τροφίμων, την κοσμετολογία και την κομμωτική.

Τα γάντια μιας χρήσης από πολυαιθυλένιο έχουν ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα - είναι τα φθηνότερα και χρησιμοποιούνται στο εμπόριο: στη συσκευασία λαχανικών και φρούτων, στη μεταφορά διαφόρων εμπορευμάτων. Συχνά βρίσκονται σε εταιρείες όπου δεν υπάρχουν επιθετικές χημικές ουσίες, αλλά χρησιμοποιούνται για την προστασία των χεριών από τη μόλυνση.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Εμείς στο Stenso.gr είμαστε ο άμεσος κατασκευαστής και εισαγωγέας όλων των γαντιών μιας χρήσης που προσφέρονται σε αυτήν την ενότητα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι εξοπλισμένες με τα καλύτερα μηχανήματα και εργαλεία και οι υπάλληλοί μας παρακολουθούν περιοδικά μαθήματα ανανέωσης για να ενημερώνουν τις γνώσεις τους. Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε και να διαχειριζόμαστε την ποιότητα των προϊόντων έτσι ώστε να εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές.

Κάθε ένα από τα προϊόντα παραδίδεται σε κουτί και κατάλληλη συσκευασία, η οποία διασφαλίζει την ακεραιότητα και την ορατότητά τους κατά την παραλαβή. Οι ειδικοί μας στην υποστήριξη πελατών είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε δυσκολίες επιλογής ή αγοράς, καθώς και σε περίπτωση προβλημάτων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα βρίσκεται στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποδειχθεί πιστός έμπορος προστατευτικού εξοπλισμού εργασίας και ατομικής προστασίας.