Γιλέκα

Γιλέκα

Τιμή

Τιμή

  • 9,00 € - 31,00 €

χρώμα

χρώμα

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Γιλέκα σερβιτόρων

Υπάρχουν 17 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-17 από σύνολο 17

Ενεργά φίλτρα

Για οποιοδήποτε εστιατόριο, εγκατάσταση ή καφετέρια, το κύριο πράγμα είναι να κρατήσετε τους πελάτες ικανοποιημένους, επομένως το πρώτο πράγμα είναι να φτιάξετε το δικό σας χειρόγραφο, με το οποίο θα σας προσέξουν.Η εμφάνιση των εργαζομένων σας είναι επίσης η ατομικότητα που δίνετε στο περιβάλλον και η στάση απέναντι στους πελάτες σας. Η ενδυμασία εργασίας σε ένα εστιατόριο, μπαρ ή άλλου είδους εγκατάσταση είναι βασικό μέρος της επιτυχίας του.

Τι σας προσφέρουμε στο Stenso

Με γνώμονα την επιθυμία να φέρουμε μοναδικότητα σε κάθε αντικείμενο, δημιουργήσαμε διαφορετικές σειρές γιλέκων για σερβιτόρους και μπάρμαν, που διακρίνονται για το δικό τους στυλ, το ατομικό τους όραμα, κατάλληλα για κάθε σκηνικό. Σχεδόν όλα τα γιλέκα είναι διαθέσιμα σε ανδρικές και γυναικείες εκδόσεις.

Ποια είναι τα είδη των γιλέκων

Το ίδιο το γιλέκο ενός σερβιτόρου ή του μπάρμαν θα πρέπει να είναι κομψό αλλά όχι πολύ αυστηρό, επομένως τα κοψίματα των περισσότερων από αυτά είναι πανομοιότυπα: ελαφρώς εφαρμοστά και πέτα. Το χρώμα και το υλικό είναι αυτά που θα δώσουν στους σερβιτόρους και τους μπάρμαν ατομικότητα.

Πότε να στοιχηματίσετε σε γιλέκο για σερβιτόρο ή μπάρμαν

Ένα γιλέκο είναι η τελευταία πινελιά στο ντύσιμο του σερβιτόρου ή του μπάρμαν. Τις περισσότερες φορές συνδυάζεται με απλό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι και σε αυτή τη στολή μπορεί να προστεθεί γραβάτα ή παπιγιόν.

Είστε στο σωστό μέρος για να επιλέξετε γιλέκο σερβιτόρου. Στο Stenso.gr θα βρείτε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων. Προσφέρουμε γιλέκα από βισκόζη/πολυεστέρα, βαμβάκι/ελαστάν, ζακάρ, γκαμπαρντίνα και άλλα. Ως συμπλήρωμα σε κάθε γιλέκο, προσφέρουμε ένα φουλάρι, γραβάτα ή παπιγιόν, που θα μεταδώσει μοναδικότητα στη συνολική σας εμφάνιση.

Γιατί να παραγγείλετε στο Stenso.gr

  • Προσφέρουμε εξ ολοκλήρου βουλγαρικά προϊόντα;
  • Γρήγορη παράδοση;
  • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων.