Φόρμες εργασίας

Φόρμες εργασίας

Τιμή

Τιμή

  • 15,00 € - 63,00 €

χρώμα

χρώμα

ΣΕΖΟΝ

ΣΕΖΟΝ

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Φόρμες εργασίας

Υπάρχουν 71 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 71

Ενεργά φίλτρα

Η επιλογή ρούχων είναι μια δύσκολη υπόθεση γιατί λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τις διαφορές στα χαρακτηριστικά των διαφορετικών προϊόντων. Η ομάδα του stenso.gr έχει μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή φόρμες εργασίας και σε αυτό το άρθρο θα παρέχουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Πώς να επιλέξετε ανάμεσα σε μία φόρμα εργασίας και μία ημι-φόρμα εργασίας;

Αποδεικνύεται ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ των δύο και χρησιμοποιούν τη λέξη φόρμα για να περιγράψουν μια ημι-φόρμα. Εδώ είναι ένας απλός ορισμός με τις διαφορές μεταξύ των δύο.

Τι είναι η ολόσωμη φόρμα;

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ολόκληρο ρούχο που καλύπτει το σώμα από το λαιμό μέχρι τους καρπούς και τους αστραγάλους. Πρόκειται για ρούχα με μανίκια και μπατζάκια. Το πλεονέκτημά του είναι ότι καλύπτει όλο το σώμα και έτσι προστατεύει την μεγαλύτερη περιοχή και έχει επιπλέον χώρο στο στήθος για την τοποθέτηση επιπλέον λειτουργικών τσεπών. Οι φόρμες είναι κατάλληλες για εργασίες σε σκάφοι, συνεργεία αυτοκινήτων κ.λπ.

Τέτοια προϊόντα είναι η φόρμα Emerton coverall και Durage basic coverall.

Τι είναι η ημι-φόρμα;

Πρόκειται για παντελόνι με πρόσθετους ιμάντες και μπροστινή πλάκα στην οποία τοποθετούνται τσέπες. Η ευκολία έγκειται στο γεγονός ότι οι ιμάντες της φόρμας το συγκρατούν κατά τις έντονες κινήσεις και δεν το αφήνουν να γλιστρήσει.

Γενικά και οι δύο τύποι παρέχουν άνεση και προστασία κατά τις έντονες κινήσεις και πάλι η επιλογή σας εξαρτάται από τις ιδιαιτερότητες του εργασιακού περιβάλλοντος.

Αφού επιλέξετε το είδος, είναι καιρός να επιλέξετε το υλικό, το χρώμα και τη λειτουργικότητα.

Τι ύφασμα να επιλέξετε;

Για ενδύματα χωρίς επένδυση, η επιλογή είναι ανάμεσα σε 100% βαμβάκι και βαμβάκι και πολυεστέρα με διαφορετική αναλογία και πάχος υφάσματος - από 200 έως 280 g / τ.μ.

Εκτός από τους δύο τύπους υφασμάτων, το καπιτονέ ύφασμα μπορεί επίσης να είναι 100% πολυεστέρας, το οποίο είναι ανθεκτικό στο νερό και τον αέρα. Μετά το κύριο ύφασμα υπάρχει ραμμένο βαμβάκι και φόδρα.

Τα διαφορετικά υφάσματα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και το πιο κατάλληλο ύφασμα για εσάς είναι αυτό που ανταποκρίνεται στις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας σας:

  • Βαμβάκι - ένα φυσικό υλικό που απομακρύνει την υγρασία, δεν συσσωρεύει στατικό ηλεκτρισμό και είναι επιβραδυντικό φλόγας.
  • Βαμβάκι / πολυεστέρας - διατίθεται σε διαφορετικές αναλογίες των δύο τύπων νημάτων, αλλά τα πιο συνηθισμένα από αυτά είναι 35% βαμβάκι / 65% πολυεστέρας και 50% βαμβάκι / 50% πολυεστέρας. Αυτό το ύφασμα είναι κατάλληλο για θερμότερες καιρικές συνθήκες επειδή οι ίνες πολυεστέρα επιτρέπουν τον αερισμό του σώματος.
  • Πολυεστέρας - χρησιμοποιείται μόνο για καπιτονέ ρούχα. Τα υφάσματα από 100% πολυεστέρα είναι επικαλυμμένα και παρέχουν αντοχή στο νερό και τον αέρα και ο βαθμός προστασίας εξαρτάται από τον τύπο της επίστρωσης.

Γιατί να επιλέξετε το Stenso;

Στο stenso.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία τύπων, μεγεθών και νέων μοντέλων που προσφέρουν ευκολία και λειτουργικότητα σε προσιτές τιμές.