Προστασία ακοής

Προστασία ακοής

Τιμή

Τιμή

  • 0,00 € - 64,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Ωτοασπίδες Εργασίας

Υπάρχουν 30 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-30 από σύνολο 30

Ενεργά φίλτρα

Τα υψηλά επίπεδα θορύβου μπορεί να βλάψουν την ακοή μας. Ο δυνατός ήχος έχει δυσμενή επίδραση όχι μόνο στο ακουστικό βαρηκοΐας, αλλά και στη γενικότερη υγεία μας γιατί διεγείρει την παραγωγή ορμονών του στρες και αδρεναλίνης. Πολλά επαγγέλματα συνδέονται με θορυβώδη περιβάλλοντα που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την εκπλήρωση των εργασιακών υποχρεώσεων εάν δεν ληφθούν μέτρα. Τα  προστατευτικά μέσα όπως οι εσωτερικές και εξωτερικές ωτοασπίδες είναι απαραίτητο αξεσουάρ όταν απαιτείται προστασία ακοής.

Σστο Stenso θα βρείτε μια ποικιλία τύπων ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού σχεδιασμένου για καθημερινή χρήση σε επικίνδυνα περιβάλλοντα - σιδηροδρομικές και αεροπορικές μεταφορές, βιομηχανία, κατασκευές, έλεγχος μηχανών κ.λπ. Οι πηγές του δυνατού θορύβου μπορεί να είναι διαφορετικής φύσης και σε κάθε περίπτωση καλό είναι να παρέχεται αξιόπιστη προστασία στα αυτιά.

Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την ακοή μας στην εργασία

Η επιβλαβής επίδραση του δυνατού θορύβου στην ακοή είναι ένας περίεργος λόγος για να φοράτε εσωτερικές ή εξωτερικές ωτοασπίδες. Η παρατεταμένη παραμονή σε ένα τέτοιο περιβάλλον θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε χαμηλή παραγωγικότητα και σοβαρές οικονομικές απώλειες για την επιχείρηση. Κατά την επιλογή της προστασίας του αυτιού, τόσο η πηγή του θορύβου όσο και το επίπεδό του είναι σημαντικά. Αυτοί οι δύο παράγοντες προκαθορίζουν τον τύπο και το μοντέλο ωτοασπίδων που θα επιλέξετε προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της χρήσης τέτοιου προστατευτικού εξοπλισμού.

Αν πάρουμε για παράδειγμα τη λειτουργία του αναμικτήρα τσιμέντου, τότε σε αυτή την περίπτωση η συχνότητα του ήχου θα είναι χαμηλή. Αλλά αν πρόκειται για χειρισμό πνευματικού μύλου ή πρέσας, τα επίπεδα θορύβου θα είναι πολύ υψηλότερα. Ένα άλλο θέμα είναι ότι υπάρχουν και κανονιστικές απαιτήσεις που ακολουθούν τους κανόνες για τη λειτουργία ορισμένων τύπων μηχανών. Η σωστή κρίση στην επιλογή της προστασίας της ακοής είναι επίσης μεγάλης σημασίας για την ακρόαση μεταξύ των εργαζομένων. Δεν πρέπει να παραβιάζεται, γιατί αυτό θα επηρεάσει την ποιότητα της εργασίας που εκτελείται. Δεν συνιστάται επίσης πλήρης απομόνωση.

Τι είδη προϊόντων προσφέρει η ενότητα

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διασφαλίσετε την προστασία της ακοής και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso.gr θα βρείτε ποιοτικές λύσεις κάθε είδους. Η πλούσια γκάμα επαγγελματικών ωτοασπίδων θα σας βοηθήσει να βρείτε τον καταλληλότερο τρόπο για να παρέχετε στον εαυτό σας και στην ομάδα σας εξαιρετικές συνθήκες εργασίας που θα επιτρέψουν την ομαλή εκτέλεση καθεμιάς από τις εργασίες. Παραγγείλετε τους ακόλουθους τύπους προστασίας αυτιών:

  • Κλασικές εξωτερικές ωτοασπίδες;
  • Εξωτερικές ωτοασπίδες για τοποθέτηση σε κράνος;
  • Τύπος προστασίας αυτιών "bolche";
  • Εσωτερικές ωτοασπίδεςμε κορδόνι;
  • Τάπες αφρού πολυουρεθάνης;
  • Ενεργές ωτοασπίδες κ.λπ.

Οι ωτοασπίδες με πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας είναι υποχρεωτικές όταν ο θόρυβος είναι χαμηλής συχνότητας και όταν πρέπει να φοράτε άλλο προστατευτικό εξοπλισμό. Στη Stenso, συμβουλεύουμε όλους τους μελλοντικούς και σημερινούς πελάτες μας να μην υποτιμούν τη χρήση προστατευτικών αυτιών όταν το επιβάλλει η κατάσταση. Αγοράστε τα σε χαμηλές τιμές και παραγγείλετε μαζί τους κάποια άλλα μέσα ατομικής προστασίας όπως κράνη, γυαλιά, γάντια, προσωπίδες κ.λπ.

Γιατί να παραγγείλετε από το Stenso.gr

Σε εμάς η ποικιλία είναι μεγάλη, και οι συνθήκες για ψώνια πάντα ευνοϊκές. Τώρα μπορείτε να είστε στην κορυφή της δουλειάς σας, ενώ παράλληλα φροντίζετε για την πλήρη ασφάλειά σας κατά την εκτέλεση των επίσημων καθηκόντων σας. Στο Stenso, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από είδη ατομικής προστασίας σε προσιτές τιμές και άψογη ποιότητα - όπως σας υποσχεθήκαμε. Επιλέξτε τη σωστή προστασία ακοής και βυθιστείτε στη διαδικασία της εργασίας, έχοντας απόλυτη ηρεμία για την υγεία σας. Έχουμε σκεφτεί τα πάντα - εμπιστευτείτε μας και δεν θα απογοητευτείτε.