Προϊόντα μιας χρήσης

Προϊόντα μιας χρήσης

Τιμή

Τιμή

  • 1,00 € - 41,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Ιατρικά μεσα ατομικησ προστασιασ μιας χρήσης

Υπάρχουν 68 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 68

Ενεργά φίλτρα

Ποια είναι και τι περιέχουν τα προϊόντα μιας χρήσης;

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν πρέπει να επαναχρησιμοποιηθούν μόλις φορεθούν και μερικά από αυτά έχουν μια περίοδο κατά την οποία διατηρούν τις προστατευτικές τους ιδιότητες. Για παράδειγμα, μάσκες - ο χρόνος κατά τον οποίο είναι καλό να φοράτε ποικίλλει.

Τα προϊόντα μιας χρήσης είναι:

  • Μάσκες - Οι ιατρικές μάσκες χρησιμοποιούνται για να σταματήσουν τις πιτσιλιές υγρών και το σημαντικό είναι ότι έχουν μια συγκεκριμένη περίοδο κατά την οποία είναι αποτελεσματικές. Ο χρόνος ποικίλλει, αλλά τις περισσότερες φορές κυμαίνεται από 2 έως 6 ώρες.
  • Γάντια - γάντια μιας χρήσης ή τα λεγόμενα γάντια εξέτασης χρησιμοποιούνται κυρίως από επαγγελματίες ιατρούς στην ιατρική πρακτική, αλλά είναι επίσης δημοφιλή σε άλλους τομείς. Μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά υλικά: βινύλιο, νιτρίλιο ή λατέξ.
  • Ποδονάρια - ή τα λεγόμενο τερλίκια είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο ή πολυπροπυλένιο και τοποθετούνται στα παπούτσια για να αποτρέψουν την εξάπλωση βρωμιάς, σκόνης και άλλων παραγόντων. Τα ποδονάρια χρησιμοποιούνται σε ιατρικά ιδρύματα, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και σε χώρους όπου το ξεσκόνισμα είναι ένας παράγοντας που πρέπει να ελέγχεται.
  • Μανίκια;
  • Ολόσωμες φόρμες - κατασκευασμένες από μη υφαντό ύφασμα ή πολυπροπυλένιο, χρησιμοποιούνται ευρέως τόσο από γιατρούς όσο και από την ελαφριά βιομηχανία. Προστατεύουν από σκόνη, πιτσιλίσματα υγρών κ.λπ.
  • Ποδιές - ποδιές μιας χρήσης χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως, αλλά κυρίως σε νοσοκομεία και ιατρικές εγκαταστάσεις.

Ποια είναι τα πιο περιζήτητα ΜΑΠ μιας χρήσης; 

Είναι σαφές ότι τα μέσα ατομικής προστασίας μιας χρήσης χρησιμοποιείται ευρέως. Τα πιο περιζήτητα και χρησιμοποιούμενα από αυτά, είναι αυτά που προορίζονται για ιατρικό προσωπικό: γάντια, ποδονάρια, ποδιές.

Stenso.gr Σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από είδη μιας χρήσης που μπορείτε εύκολα και διαδικτυακά να αγοράσετε σε ελκυστικές τιμές.