Προστασία αναπνοής

Προστασία αναπνοής

Τιμή

Τιμή

 • 0,00 € - 213,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Προστασία αναπνοής

Υπάρχουν 80 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 80

Ενεργά φίλτρα

Η αναπνευστική προστασία είναι η προστασία από την τρίτη κατηγορία κινδύνων, δηλ. Κίνδυνοι με κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή.

Όλο και περισσότερα επαγγέλματα ορίζονται ως «ριψοκίνδυνα». Αυτό γεννά την ανάγκη να παρέχεται σε κάθε εργαζόμενο εξοπλισμός ατομικής προστασίας, ο οποίος προορίζεται για συνεχή χρήση στο χώρο εργασίας. Η αναπνευστική προστασία είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία όταν πρόκειται για την επιλογή εξοπλισμού που θα εξαλείψει τον κίνδυνο αναπνευστικών ασθενειών ως αποτέλεσμα των εκλυόμενων επιβλαβών εκπομπών.

Η χρήση μάσκας για όλο το πρόσωπο, ημιμάσκες, αναπνευστήρες και αεριομάσκες είναι υποχρεωτική παρουσία επικίνδυνων αερίων και άλλων επιβλαβών ουσιών που θα μπορούσαν να έχουν επιζήμια επίδραση στους πνεύμονες. Η ομάδα του ηλεκτρονικού καταστήματος Stenso ορίζει την επιλογή της αναπνευστικής προστασίας ως δέσμευση θεμελιώδους σημασίας για τον εργοδότη, από την εκπλήρωση της οποίας εξαρτάται όχι μόνο η επαγγελματική ευημερία της ομάδας του, αλλά η ζωή και η υγεία του.

Για ποια επαγγέλματα καλό είναι να υπάρχει αναπνευστική προστασία

Πολλές βιομηχανίες συνδέονται με έναν ξεχωριστό κίνδυνο ατυχημάτων στο χώρο εργασίας, καθώς και με πραγματική απειλή για την ανθρώπινη υγεία. Αυτό, από την άλλη, αποτελεί λόγο για υψηλότερες αμοιβές, καθώς και για ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς τα προσόντα του προσωπικού. Η ενδυμασία εργασίας αποτελεί επίσης μέρος του επαγγελματικού χαρτοφυλακίου των εργαζομένων σε τομείς κινδύνου. Πρέπει να αντιστοιχεί στη φύση της εργασίας, καθώς και να παρέχει άνεση στον εργαζόμενο όλη την ημέρα.

Σε πολλές περιπτώσεις, η αναπνευστική προστασία αποδεικνύεται σωτήρια. Εάν έχει ανιχνευθεί συγκέντρωση επιβλαβών ουσιών στον αέρα, η χρήση κατάλληλης αναπνευστικής προστασίας είναι αυστηρά υποχρεωτική. Επαγγέλματα που σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο αναπνευστικών προβλημάτων σχετίζονται με τομείς ανάπτυξης και δραστηριοτήτων όπως:

 • Κατασκευές - τρίψιμο, πλακόστρωση, σοβάτισμα κ.λπ.,
 • Επεξεργασία ξύλου - αφαίρεση χρωμάτων, λείανση, ξύσιμο, κόλληση και χειρισμός ουσιών που περιέχουν αμμωνία.
 • Γεωργία - ψεκασμός, καθαρισμός κ.λπ.;
 • Κατεργασία μετάλλων - συγκόλληση, συγκόλληση, κοπή και λείανση.
 • Ιατρική - εκτέλεση χειρισμών και έκθεση σε ιούς;
 • Εξόρυξη;
 • Χημική βιομηχανία και εξόρυξη.

Επιβλαβείς ουσίες όπως σωματίδια σκόνης, οργανικοί ατμοί, αέρια, σπόρια μυκήτων, αμμωνία, συγκολλητικές ομίχλες, σωματίδια ξύλου, εντομοκτόνα και αερολύματα έχουν εξαιρετικά επιβλαβή επίδραση στα αναπνευστικά όργανα. Για να μην είναι το επάγγελμα η αιτία εμφάνισης τέτοιων προβλημάτων, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια κατάλληλη μάσκα και φίλτρα για αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιβλαβείς ουσίες δεν θα εισέλθουν στους πνεύμονες και η εκπλήρωση επαγγελματικών δεσμεύσεων θα είναι δυνατή χωρίς αυτό να είναι σε βάρος της καλής υγείας.

Τι τύπους προσφέρει η ενότητα;

Στο Stenso.gr, θα βρείτε διάφορες προσφορές αναπνευστικής προστασίας που πληρούν όλες τις απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα και απόδοση. Αγοράστε μερικά από τα παρακάτω μοντέλα μάσκας αναπνοής σε χαμηλές τιμές:

 • Μάσκες ολόκληρου προσώπου και μισού προσώπου με μία ή δύο υποδοχές φίλτρου
 • Κουκούλα διάσωσης ή τα λεγόμενα Αυτοδιάσωσης - σχεδιασμένο για να προστατεύει τα αναπνευστικά όργανα από αέρια και καπνό.
 • Αναπνευστήρες με βαλβίδες και χωρίς βαλβίδες κατά της ομίχλης, της σκόνης και των αερολυμάτων.
 • Φίλτρα - αέριο, σκόνη, συνδυασμένα.

Προσοχή: Οι αναπνευστήρες δεν προστατεύουν σε περιβάλλον χωρίς οξυγόνο. Όταν επιλέγετε προστατευτική συσκευή για τα αναπνευστικά όργανα, μάθετε σε τι συγκέντρωση οξυγόνου χρησιμοποιείται!!!

Η χρήση ανιχνευτών αερίων είναι επίσης πολύ χρήσιμη σε περιοχές με μεγάλες ποσότητες επιβλαβών ουσιών.

Γιατί να εμπιστευτείτε το Stenso.gr

Η επιλογή ενός καταστήματος για την αγορά εξοπλισμού ατομικής προστασίας έχει μεγάλη σημασία για την ουσία, και εμείς στη Stenso το καταλαβαίνουμε πλήρως αυτό. Προσπαθήσαμε να επιλέξουμε για εσάς τις πιο πρακτικές, υψηλής ποιότητας και προσιτές λύσεις, με τις οποίες μπορείτε να επιτύχετε κάθε έναν από τους επιδιωκόμενους επαγγελματικούς στόχους.