Γάντια προστασίας κοπής

Γάντια προστασίας κοπής

Τιμή

Τιμή

  • 3,00 € - 138,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Γάντια προστασίας κοπής

Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-8 από σύνολο 8

Ενεργά φίλτρα

Υπάρχουν διάφορα επαγγέλματα και δραστηριότητες, η εφαρμογή των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς από μαχαίρι στα χέρια. Ευτυχώς, σήμερα είναι διαθέσιμα ειδικά γάντια κατά της κοπής, τα οποία παρέχουν διαφορετικά επίπεδα προστασίας από κοψίματα. Χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς ή οικιακούς σκοπούς, αλλά παρακάτω θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά και τους τύπους τους. Θα δούμε για ποια επαγγέλματα είναι κατάλληλα και αν μπορείτε να εμπιστευτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso για την αγορά τους.

Τι είναι τα αντικοπτικά γάντια

Το ιδιαίτερο με αυτά είναι η χρήση ειδικού υφάσματος για την κατασκευή και την εφαρμογή πρόσθετων νημάτων για την ενίσχυση του επιπέδου προστασίας. Αυτό τα καθιστά ανθεκτικά στην τριβή, το κόψιμο, το σκίσιμο και το τρύπημα. Τις περισσότερες φορές είναι ένα μείγμα συνθετικών ινών, υαλοβάμβακα και μεταλλικών ινών, για αύξηση της αξιοπιστίας και της ανθεκτικότητας.

Αρκετά συνηθισμένα είναι τα αντικοπτικά γάντια εργασίας από Kevlar, που αποτελούνται από ισχυρές, ανθεκτικές στη διάτμηση ίνες. Δείξτε αντίσταση σε διάφορα κοπτικά αντικείμενα, λαμαρίνες, θραύσματα γυαλιού.

Στην αγορά υπάρχουν επίσης αντικοπτικά γάντια με μείγμα νημάτων πολυεστέρα, πολυαμιδίου και χάλυβα, εκτός από λιωμένα σε ανθεκτικά στη θερμότητα προϊόντα για την υψηλότερη μηχανική και θερμική αντοχή. Σε άλλα, μπορεί να βρεθεί η παρουσία βασάλτη, ο οποίος αυξάνει περαιτέρω την προστασία και την αντοχή σε μηχανικές κρούσεις.

Τι είδη υπάρχουν;

Προσφέρονται κυρίως ανδρικά μοντέλα κατά της κοπής. Χρησιμοποιούνται για εργασία και μπορούν να προσφέρουν διαφορετικούς βαθμούς προστασίας:

  • επίπεδο 1 - πρόκειται για εξοπλισμό ατομικής προστασίας σε περιπτώσεις χαμηλού κινδύνου τραυματισμού. Ένα παράδειγμα είναι η καλλιέργεια λαχανικών και τα παρόμοια.
  • επίπεδο 2 - η κατηγορία προστασίας που προστατεύει από πιο σοβαρούς μηχανικούς και σωματικούς τραυματισμούς στα χέρια.
  • επίπεδο 3 - άλλος ένας υψηλότερος βαθμός προστασίας από φυσικές κρούσεις αιχμηρών αντικειμένων μέσω της χρήσης διαφορετικών συνδυασμών υλικών για την κατασκευή προστατευτικών γαντιών.

Μπορούν επίσης να διαφέρουν από τα χρώματά τους, χωρίζονται κυρίως σε σκούρα και ανοιχτόχρωμα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι γνωστές πολλές αποχρώσεις, με κυρίαρχο το μπλε, το κίτρινο, το λευκό-πορτοκαλί, το λευκό-κόκκινο κ.λπ. Η μίξη χρωμάτων στις δύο τελευταίες περιπτώσεις προέρχεται από την πρόσθετη τήξη των αντικοπτικών γαντιών σε διαλύματα από λάτεξ και άλλα υλικά. Προσφέρουν ελαστικότητα και αντοχή, βελτιώνουν την πρόσφυση σε λείες επιφάνειες και παρέχουν προστασία από διάφορα υγρά.

Σε εμάς θα βρείτε πολλά μεγέθη ανάλογα με το μέγεθος των χεριών, ώστε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για επιτυχημένη εργασία.

Σε ποια επαγγέλματα είναι κατάλληλα;

Όπως αναφέραμε, τα αντικοπτικά γάντια χρησιμοποιούνται συχνότερα σε διάφορα είδη επαγγελμάτων, όπου εκτελούνται δραστηριότητες με αιχμηρά αντικείμενα. Αυτές είναι η βιομηχανία τροφίμων, η ξυλουργική, η υαλουργία, η αυτοκινητοβιομηχανία, η μηχανολογία, η ηλεκτρονική κ.λπ. Χρησιμοποιούνται συχνά στην κατασκευή, τη μαγειρική και πολλά άλλα.

Γιατί να επιλέξετε να αγοράσετε από εμάς

Επειδή με τις βάσεις παραγωγής μας και τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, μπορούμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα των αντικοπτικών γαντιών μας με το καλύτερο επίπεδο προστασίας. Ταυτόχρονα έχουμε άμεσο έλεγχο των διαδικασιών και τη δυνατότητα να προσφέρουμε χαμηλές τιμές και ποιοτικά προϊόντα.

Η γκάμα του ηλεκτρονικού καταστήματος Stenso.gr είναι καλά εφοδιασμένη και εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία, μερικές από τις οποίες σας παρουσιάσαμε παραπάνω. Έχουμε παράσχει ειδικούς στους οποίους μπορείτε να συμβουλευτείτε τόσο κατά την επιλογή προϊόντων όσο και κατά την παραγγελία και την παράδοσή τους. Η πλατφόρμα μας είναι διαισθητική και εύκολη στη χρήση, είτε κάνετε αγορές από κινητό είτε από τον υπολογιστή.