Ωτοασπίδες εσωτερικές

Ωτοασπίδες εσωτερικές

Τιμή

Τιμή

 • 0,00 € - 64,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Ωτοασπίδες Εσωτερικές

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14

Ενεργά φίλτρα

Μια σειρά από επαγγέλματα συνδέονται με τη χρήση ειδικών ωτοασπίδων. Οι εξωτερικές και εσωτερικές ηχομονωτικές ωτοασπίδες αποτελούν συχνά αναπόσπαστο μέρος του ρουχισμού εργασίας, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ορισμένους τύπους ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού - ωτοασπίδες, κράνη, καπέλα ασφαλείας, γυαλιά, μάσκες, προσωπίδες κ.λπ. Όλα αυτά τα αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλό επίπεδο προστασίας κατά την εργασία σε συνθήκες απειλητικές για τη ζωή και την υγεία.

Τι είδη εσωτερικών ωτοασπίδων υπάρχουν;

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο προστασίας, ο προστατευτικός εξοπλισμός πρέπει να είναι καλής ποιότητας και με άνετο σχεδιασμό. Η ομάδα της Stenso επέλεξε για εσάς ωτοασπίδες υψηλής τεχνολογίας που εξαλείφουν τον κίνδυνο βλάβης της ανθρώπινης ακοής σε μη προστατευμένες συνθήκες εργασίας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα τα βρείτε σε προσιτές τιμές, καθώς και στις παρακάτω ποικιλίες:

 • Εσωτερικές τάπεςτύπου "borche", που παρέχουν τη δυνατότητα πλυσίματος και μετέπειτα χρήσης;
 • Ωτοασπίδες πολυουρεθάνης με κορδόνι;
 • Χυτευμένες ωτοασπίδες που συνδέονται με καλώδιο;
 • Ωτοασπίδες σε σχήμα κώνου με πλαστικό περίβλημα;
 • Κυλινδρικές ωτοασπίδες PVC.

Τα υψηλά επίπεδα θορύβου έχουν αποδεδειγμένα επιβλαβή επίδραση στο ακουστικό βαρηκοΐας. Αυτό ορίζει τις εσωτερικές ωτοασπίδες ως υποχρεωτικό αξεσουάρ σε περιπτώσεις όπου το εργασιακό περιβάλλον είναι επικίνδυνο και οι συνθήκες που απειλούν την υγεία μας είναι κάτι παραπάνω από αποδεκτές. Παραγγείλετε ωτοασπίδες ηχομόνωσης από το Stenso.gr και φροντίστε για την άνεση και την ασφάλειά σας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας.

Για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται;

Οι εσωτερικές ωτοασπίδες χρησιμοποιούνται για έναν μόνο σκοπό - για την προστασία του ακουστικού βαρηκοΐας. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, εργοστάσια παραγωγής και μεταλλουργικές επιχειρήσεις εκτίθενται στις βλαβερές συνέπειες των υψηλών επιπέδων θορύβου στο περιβάλλον τους, το οποίο με τη σειρά του συνδέεται με την υποχρεωτική και συνεχή χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας.

Ο βιομηχανικός κλάδος είναι ένας σημαντικός οικονομικός κλάδος, ο οποίος όμως απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις παρεχόμενες συνθήκες εργασίας. Ρούχα, αξεσουάρ, προστασία κεφαλής και ωτοασπίδες υψηλού ντεσιμπέλ - όλα αυτά συμβαδίζουν με τα εργασιακά χαρακτηριστικά των εργαζομένων που θέλουν να εργαστούν σε ένα ευχάριστο και χαμηλού κινδύνου εργασιακό περιβάλλον. Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να διατηρείται η ακουστότητα μεταξύ των εργαζομένων ώστε η παραγωγικότητα να είναι πάντα υψηλή. Τα πλεονεκτήματα των εσωτερικών αντιφώνων σε αυτή την περίπτωση είναι πολλά, και συγκεκριμένα:

 • Απόλυτη διακριτικότητα όταν τα φοράτε;
 • Δυνατότητα απρόσκοπτου συνδυασμού με άλλους τύπους εξοπλισμού ατομικής προστασίας;
 • Κατάλληλο για χρήση σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες;
 • Υψηλή αξιοπιστία;
 • Εύκολη τοποθέτηση στον ακουστικό πόρο.
 • Καλή ηχομόνωση κ.λπ.

Όλες οι προτάσεις μας είναι προϋπόθεση για μια καλά μελετημένη επιλογή που θα φέρει μερίσματα στον απόηχο της. Η ασυμβίβαστη σε αυτή την περίπτωση είναι υποχρεωτική, γιατί πρόκειται για την υγεία σας. Όταν απειλείται για κάποιο λόγο, είναι απαραίτητο να εξεταστεί το ενδεχόμενο λήψης κατάλληλων μέτρων, όπως η αγορά ποιοτικών εσωτερικών αντιφώνων. Αφήστε τα υπερβολικά επίπεδα θορύβου να μην εμποδίζουν την εκτέλεση των εργασιών που έχουν ανατεθεί, αλλά ακόμη και το αντίθετο - να τις κάνουν ευκολότερες και πιο ευχάριστες.

Γιατί να αγοράσετε από το Stenso.gr

Το σύγχρονο εμπόριο είναι πολύ καλά ανεπτυγμένο. Επιτρέπει στον καθένα μας να βρει κερδοφόρες προσφορές που διακρίνονται όχι μόνο από την υψηλή ποιότητά τους, αλλά και από τις απόλυτα προσιτές τιμές τους. Στη Stenso, πιστεύουμε ότι για να είναι επιτυχημένη μια αγορά, πρέπει να είναι καλά μελετημένη και προσεκτικά με όλες τις περιστάσεις. Παραγγείλετε ωτοασπίδες εσωτερικού χώρου από κορυφαίους κατασκευαστές και φροντίστε για την υγεία και την ασφάλειά σας στην εργασία.