Μάσκες ηλεκτροκόλλησης

Μάσκες ηλεκτροκόλλησης

Τιμή

Τιμή

  • 1,00 € - 308,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Μάσκα ηλεκτροκόλλησης

Υπάρχουν 12 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12

Ενεργά φίλτρα

Κάθε επάγγελμα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Ορισμένες δραστηριότητες συνδέονται με υψηλά επίπεδα στρες, ενώ άλλες με απειλητικές για τη ζωή συνθήκες εργασίας και υγείας. Για την αποφυγή εργατικών ατυχημάτων πρέπει να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα. Θα μας προστατεύσουν από πιθανά ατυχήματα, τα οποία μπορούμε εύκολα να αποφύγουμε εάν παρέχουμε επαρκή προστασία.

Από τη Stenso καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους εργάτες που ασκούν ένα ριψοκίνδυνο επάγγελμα να μην υποτιμούν την αποτελεσματικότητα των αξεσουάρ όπως γυαλιά, προσωπίδες, κράνη ασφαλείας, μάσκες και άλλα. Όλα αυτά τα μέσα ατομικής προστασίας είναι μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση, στην οποία σας συνιστούμε να βασιστείτε εάν θέλετε η φύση της δραστηριότητας να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία και την άνεσή σας στην εργασία.

Πώς να προστατευτείτε κατά τη συγκόλληση

Οι δραστηριότητες συγκόλλησης σχετίζονται με την εκπομπή υπέρυθρης και υπεριώδους ακτινοβολίας, πιτσιλιές μετάλλων και σπινθήρες.Αυτό καθορίζει τη χρήση ειδικής προστασίας κατά τη συγκόλληση ως προϋπόθεση για την έναρξη της διαδικασίας εργασίας. Με τη βοήθεια ειδικών γυαλιών, κρανών και γυαλιών, ο συγκολλητής θα μπορεί να εκτελεί τις εργασίες χωρίς προβλήματα και τίποτα δεν θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία του. Η επιλογή του σωστού ρουχισμού είναι επίσης σημαντική για την ολοκληρωτική προστασία των συγκολλητών και μαζί μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso.gr θα βρείτε υψηλής ποιότητας προσφορές σε χαμηλές τιμές.

Η συγκόλληση, ως μέρος των εργασιών κατασκευής και εγκατάστασης, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται σοβαρή προσοχή. Μπορεί να οριστεί ως η σύνδεση δύο υλικών με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής - μιας πηγής ενέργειας. Κατά τη συγκόλληση, απελευθερώνεται ένας αριθμός αερίων και μικρών σωματιδίων, κάτι που με τη σειρά του απαιτεί την εύρεση της κατάλληλης προστασίας για τον εργαζόμενο. Προκειμένου οι συγκολλητές να μην πέσουν θύματα εγκαυμάτων, ακτινοβολίας ή τοξικών ουσιών, είναι υποχρεωτική η προστασία τους με τα μέσα που προορίζονται για το σκοπό αυτό - κράνη, μάσκες, φιμέ γυαλιά, γάντια και άλλα.

Τι είδη προστασίας προσφέρει το τμήμα

Για να κάνουμε την εργασία κάθε εργαζόμενου στον βιομηχανικό τομέα ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη, επιλέξαμε αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας λύσεις που θα φέρουν στο προσκήνιο την ασφάλεια των εργαζομένων.Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για πλήρη προστασία σε δραστηριότητες όπως η συγκόλληση, που δεν συμβιβάζονται σε ό,τι αφορά την καλή προετοιμασία. Και συγκεκριμένα:

  • Γυαλιά ασφαλείας;
  • Γυαλιά συγκόλλησης;
  • Μάσκα ηλεκτροκόλλησης;
  • Γυαλιά προστασίας συγκόλλησης κ.λπ.

Να είστε πλήρως προετοιμασμένοι για νέα επαγγελματικά επιτεύγματα, γιατί δεν θα αργήσουν. Μόλις βρείτε ποιοτική προστασία κατά τη συγκόλληση, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας - εύκολα, ευχάριστα και απολύτως ασφαλές.

Γιατί να εμπιστευτείτε το Stenso.gr

Η συγκόλληση είναι μέρος των εργασιακών χαρακτηριστικών πολλών ανθρώπων που έχουν επιλέξει να το κάνουν για να βγάλουν τα προς το ζην. Προκειμένου να αποφευχθούν εργατικά ατυχήματα και τραυματισμοί για τη ζωή, είναι απαραίτητο να βρεθεί η κατάλληλη προστασία από απειλητικές για τη ζωή και την υγεία περιστάσεις συγκολλητών όπως καπνός, ατμοί, τοξίνες, εγκαύματα, σπινθήρες, σωματίδια επεξεργασμένου μετάλλου κ.λπ.Η ομάδα της Stenso έχει πλήρη επίγνωση των κινδύνων που συνεπάγεται η συγκόλληση και ως εκ τούτου έχει προσφέρει στην προσοχή σας μόνο επιλεγμένες λύσεις με εγγυημένη υψηλή απόδοση. Επιλέξτε εμάς γιατί:

  • Σκεφτόμαστε για την ασφάλειά σας.
  • Βασιζόμαστε στην υψηλή ποιότητα και δεν συμβιβαζόμαστε με αυτήν;
  • Προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις καλύτερες τιμές.
  • Έχουμε έναν σημαντικό στόχο, και αυτός είναι να κάνουμε τη δουλειά όλων μας πιο ευχάριστη και ασφαλή;
  • Προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση με κατανόηση.

Η ορθότητα στην εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης κορυφαία προτεραιότητα, γι' αυτό επιλέξτε εμάς και θα δικαιολογήσουμε πλήρως την εμπιστοσύνη σας!