ESD Παπούτσια

ESD Παπούτσια

Τιμή

Τιμή

  • 4,00 € - 196,00 €

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κατηγορίες

Κατηγορίες

ESD Παπούτσια

Υπάρχουν 34 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-34 από σύνολο 34

Ενεργά φίλτρα

Γιατί χρειάζομαι παπούτσια ESD;

Πριν απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, ας δούμε πρώτα εν συντομία τι είναι το ηλεκτροστατικό φορτίο.

Ηλεκτροστατική εκκένωση ή ESD;

Με απλά λόγια, ο στατικός ηλεκτρισμός είναι ένα ηλεκτρικό φορτίο που προκαλείται από μια ανισορροπία ηλεκτρονίων στην επιφάνεια ενός υλικού. Αυτή η ανισορροπία δημιουργεί ένα ηλεκτρικό πεδίο που μπορεί να μετρηθεί και που μπορεί να επηρεάσει άλλα αντικείμενα σε απόσταση. Η ηλεκτροστατική εκκένωση (ESD) είναι η μεταφορά φορτίων μεταξύ σωμάτων με διαφορετικά ηλεκτρικά δυναμικά.

Πιθανότατα να συνδέετε τα ηλεκτροστατικά φορτία με το «πιάσιμο ηλεκτρισμού» όταν βγάζετε ρούχα ή με την καταστροφική φύση που μπορεί να έχει ο κεραυνός. Ωστόσο, μεταξύ αυτών των δύο άκρων, υπάρχουν ηλεκτροστατικά φορτία στο χώρο εργασίας που μπορεί να είναι πραγματικά επικίνδυνα για την υγεία ή να οδηγήσουν σε ατυχήματα. Αυτό το ίδιο στατικό φορτίο μπορεί να αναφλέξει εύφλεκτα μείγματα και να καταστρέψει ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Ο στατικός ηλεκτρισμός μπορεί επίσης να προσελκύσει ρύπους σε ένα καθαρό περιβάλλον ή να προκαλέσει τη συγκόλληση των προϊόντων μεταξύ τους.

Γιατί είναι απαραίτητα τα παπούτσια ESD;

Αν και υπάρχουν φυσικές και μηχανικές αιτίες ESD σε περιβάλλον παραγωγής, τεχνολογικού ή γραφείου, το προσωπικό θεωρείται ότι είναι η κύρια αιτία της συσσώρευσης ηλεκτροστατικών φορτίων. Με άλλα λόγια, το προσωπικό φορτίζει τα δικό του σώμα. Για παράδειγμα, όταν καθόμαστε και σηκωνόμαστε από την καρέκλα μας, τα ρούχα και τα παπούτσια που φοράμε δημιουργούν ηλεκτροστατικά φορτία.

Τα παπούτσια ESD είναι εξειδικευμένα και σχεδιασμένα για να μειώνουν τη συσσώρευση περίσσειας στατικού ηλεκτρισμού μεταφέροντας τη φόρτιση από το σώμα στο έδαφος, διατηρώντας παράλληλα ένα αρκετά υψηλό επίπεδο ηλεκτρικής αντίστασης.

Τα παπούτσια ESD είναι πολλών τύπων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εργαστήρια, καθαρά δωμάτια, νοσοκομεία, βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας, παραγωγή αυτοκινήτων και πλαστικών και αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος της εφαρμογής τους.

Τι προσφέρει το STENSO.GR;

Για την πρόληψη των επιπτώσεων των ηλεκτροστατικών φορτίων, προσφέρουμε πολλούς τύπους παπουτσιών εργασίας ESD για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια στο χώρο εργασίας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Stenso.gr μπορείτε να βρείτε διάφορα μοντέλα παπουτσιών εργασίας ESD για άνδρες και γυναίκες από:

  • κατηγορία S3 με καπάκι ασφαλείας, ενδιάμεση σόλα και αντοχή στο νερό, 
  • S1P με καπάκι ασφαλείας και ενδιάμεση σόλα, 
  • S1 με καπάκι ασφαλείας
  • παπούτσια και παντόφλες υγιεινής κατηγορίας 01 χωρίς προστασία.

Από εμάς μπορείτε να αγοράσετε παπούτσια χαμηλά ή ψηλά ESD από τη υψηλότερη κατηγορία τιμών - ποικιλία μοντέλων Puma, Diadora και Cofra και από τη χαμηλότερη κατηγορία τιμών - σειρά Raven ESD της Cerva και GF της Goldenfit. Στο Stenso.gr μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα βραχιόλι ποδιών, το οποίο τοποθετείται στο παπούτσι και στερεώνεται με velcro - ESD FOOT BRACELET.

Μαζί μας μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη ηλεκτρονική παραγγελία σε προσιτές τιμές. Θα βρείτε επίσης αντιστατικά ρούχα, αντιστατικά γάντια και μανίκια. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες. Θα σας συμβουλέψουμε και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.