Γυαλία προστασίας

Γυαλία προστασίας

Τιμή

Τιμή

 • 2,00 € - 27,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΓΥΑΛΙA ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ

Υπάρχουν 84 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 84

Ενεργά φίλτρα

Οι συνθήκες εργασίας είναι διαφορετικές σε διαφορετικά επαγγέλματα.Πολλά από αυτά έχουν αυξημένο κίνδυνο ατυχημάτων και βλαβών στην ανθρώπινη υγεία, γεγονός που αυξάνει την ανάγκη χρήσης ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού. Αυτά περιλαμβάνουν γυαλιά, μάσκες, κράνη και κράνη και καθένας από αυτούς τους εξοπλισμούς ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εργασία ασφαλέστερη.

Από τη Stenso είμαστε αφοσιωμένοι στην ιδέα να παρέχουμε σε κάθε εργαζόμενο στη βαριά και ελαφριά βιομηχανία την ευκαιρία να εργαστεί σε περιβάλλον χαμηλού κινδύνου. Ο ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός για το πρόσωπο έχει εξ ολοκλήρου προστατευτικές λειτουργίες. Αποτρέπουν την είσοδο σκόνης και πιτσιλίσματα υγρού στα μάτια και σας επιτρέπουν να εκτελείτε εργασίες με ελάχιστο κίνδυνο ερεθισμού, αλλεργιών, τραυματισμών και πολλά άλλα.

Για ποια επαγγέλματα χρειαζόμαστε προστατευτικά γυαλιά

Κάθε επάγγελμα σχετίζεται με την υλοποίηση διαφορετικών τύπων εργασιών και έργων, μερικά από τα οποία καθορίζουν τη χρήση ειδικού ρουχισμού και ΜΑΠ. Πρέπει να ανταποκρίνονται πλήρως στην περιγραφή της θέσης του εργαζομένου, καθώς και να εξασφαλίζουν ελευθερία κινήσεων, υψηλό επίπεδο προστασίας και την απαραίτητη μόνωση από το κρύο και την υγρασία. Συχνά τα ρούχα εργασίας συνδυάζονται με προστατευτικά αξεσουάρ για τα μάτια, τα οποία με τη σειρά τους είναι διαφορετικών τύπων.

Η ομάδα του ηλεκτρονικού καταστήματος Stenso.gr επέλεξε ειδικά για εσάς μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών και πρακτικών γυαλιών, τα οποία είναι εξαιρετικά για επαγγέλματα όπως:

 • Οικοδόμοι;
 • Ηλεκτρολόγοι;
 • Μηχανικοί;
 • Ιατρικό προσωπικό;
 • Εργαστηριακό προσωπικό;
 • Ηλεκτροσυγκολλητές;
 • Ελαιοχρωματιστές;
 • Κηπουροί;
 • Υδραυλικοί και άλλα.

Πολλά επαγγέλματα σχετίζονται με την εκτέλεση εργασιών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας.Αν πάρουμε το παράδειγμα των ατόμων που εργάζονται με λέιζερ, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι τα γυαλιά ασφαλείας είναι αυστηρά υποχρεωτικά, καθώς είναι πολύ πιθανό η όραση να υποστεί μόνιμη βλάβη. Το βιομηχανικό περιβάλλον μπορεί επίσης να είναι αρκετά «μη φιλικό» και κάθε υπεύθυνος διευθυντής και εργαζόμενος πρέπει να τηρεί το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Τι είδη υπάρχουν;

Σε εμάς θα βρείτε μια ποικιλία γυαλιών ασφαλείας που είναι στη διάθεσή σας και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ελέγξτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές και επιλέξτε την καταλληλότερη ανάλογα με το επάγγελμά σας και τους αντίστοιχους κινδύνους στον χώρο εργασίας. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε την επιλογή σας, είναι καλύτερο να εξοικειωθείτε πρώτα με τους τύπους γυαλιών ασφαλείας, οι οποίοι χωρίζονται σε πολλές κύριες ομάδες:

 • Ενάντια στην ακτινοβολία - ακτινοβολία θερμότητας, λέιζερ, υπέρυθρες ακτίνες κ.λπ.
 • Για προστασία από σωματίδια κατά την επεξεργασία διαφορετικών τύπων υλικών - ρινίσματα μετάλλου και ξύλου, σκόνη κ.λπ.
 • Παρουσία παθογόνων και βακτηρίων και πιτσιλιές υγρών - εκτός από ιατρικές εγκαταστάσεις, τέτοια μπορούν να βρεθούν στο βιομηχανικό περιβάλλον.

Να είστε υπεύθυνοι για την υγεία σας και να προστατεύετε πάντα τα μάτια σας με τα σωστά γυαλιά. Η εργασία στην αυλή και τον κήπο είναι επίσης ένας καλός λόγος για να προσέχουμε περισσότερο την υγεία μας. Υπάρχουν μοντέλα γυαλιών ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για ψεκασμό βαφής, γεγονός που τα καθιστά υποχρεωτικό χαρακτηριστικό για τα ρούχα και πλήρη εξοπλισμό για την εκτέλεση εργασιών επισκευής στο σπίτι, στο γραφείο ή στο κατάστημα.

Γιατί να αγοράσετε από το Stenso.gr

Με τα χρόνια και με τη συσσώρευση ανεκτίμητης εμπειρίας στην παραγωγή και εμπορία ενδυμάτων εργασίας και εξοπλισμού ατομικής προστασίας, μάθαμε από τη Stenso ότι το πιο σημαντικό πράγμα για κάθε τομέα ανάπτυξης είναι οι ασφαλείς συνθήκες εργασίας.

Αυτό μας παρακινεί να δημιουργούμε όλο και περισσότερα ποιοτικά και λειτουργικά προϊόντα που θα ωφελούν τους εργαζόμενους και τους διευθυντές τους. Η μεγάλη ποικιλία και οι πάντα χαμηλές τιμές αποτελούν μέρος της εμπορικής μας πολιτικής, η οποία υπόκειται σε όλο και περισσότερες αλλαγές προς όφελός σας - των πελατών μας!