Μάσκες προστασίας

Μάσκες προστασίας

Τιμή

Τιμή

  • 0,00 € - 10,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Μάσκες αναπνοής

Υπάρχουν 27 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-27 από σύνολο 27

Ενεργά φίλτρα

Οι μάσκες προσώπου εμφανίζονται όλο και περισσότερο στη ζωή μας. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινή ζωή, αλλά και στη δουλειά. Παρέχουν αξιόπιστη αναπνευστική προστασία και ορισμένα μοντέλα αγοράζονται για ιατρικούς σκοπούς, ενώ άλλα βρίσκουν εξαιρετική χρήση σε βιομηχανικούς χώρους.

Ένας παρόμοιος τύπος μάσκας προσώπου είναι μια προτιμώμενη συσκευή ατομικής προστασίας από άτομα που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και αυτό καθορίζει τη χρήση τους ως υποχρεωτική σε πολλές περιπτώσεις - επιδημίες γρίπης, μέρη με μεγάλη ροή ανθρώπων, επίσκεψη σε ιατρικές εγκαταστάσεις, εργασία σε επικίνδυνες συνθήκες και άλλα. Στην ενότητα θα βρείτε μια ποικιλία από προσφορές που έχει επιλέξει η ομάδα του Stenso ειδικά για εσάς και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Πότε χρησιμοποιούνται αναπνευστήρες για προστασία της αναπνοής

Η χρήση αυτού του τύπου προστατευτικού εξοπλισμού σχετίζεται κυρίως με την προστασία των αναπνευστικών οργάνων από: σκόνη, ιούς και σωματίδια σκόνης. Το διαθέσιμο υλικό φίλτρου στοχεύει να σταματήσει τη βλαβερή ουσία, περιορίζοντας την είσοδό της στους πνεύμονες. Έτσι, η παραμονή μας σε περιοχές με σκόνη δεν θα εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και εμείς, με τη σειρά μας, θα είμαστε ήρεμοι που ο αναπνευστήρας έχει εκπληρώσει τον σκοπό του.

Στο  ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso.gr θα βρείτε αναπνευστήρες με διαφορετικούς βαθμούς προστασίας και σε χαμηλές τιμές. Επιλέξτε ένα κατάλληλο μοντέλο και να το έχετε πάντα μαζί σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία σας. Από την άλλη πλευρά, κάθε εργοδότης πρέπει να πραγματοποιήσει μια σωστή εκτίμηση κινδύνου για να καθορίσει εάν η χρήση αναπνευστικών συσκευών είναι υποχρεωτική. Με αυτόν τον τρόπο εγγυάται ασφαλείς συνθήκες εργασίας, που αποτελούν αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής σε πολλά επαγγέλματα.

Πώς να επιλέξουμε το κατάλληλο ανάλογα με το επάγγελμά μας

Όσο πιο επικίνδυνο το επάγγελμά μας, τόσο μεγαλύτερη προστασία πρέπει να παρέχει η επιλεγμένη προστατευτική μάσκα. Οι υπάλληλοι που εργάζονται στον ιατρικό τομέα εκτίθενται σε σημαντικά υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης από τους εργαζόμενους γραφείου. Επομένως, καλό είναι να φορούν συνεχώς αναπνευστήρα. Οι μάσκες μιας χρήσης είναι επίσης μια καλή λύση σε περιπτώσεις που χρειάζεται αλλαγή κάθε λίγες ώρες για να είναι βέλτιστο το αποτέλεσμα της χρήσης τους.

Το θέμα είναι διαφορετικό σε τομείς ανάπτυξης όπως οι κατασκευές, η μεταλλουργία, η εξόρυξη κ.λπ. Τα άτομα που εργάζονται σε αυτές τις βιομηχανίες πρέπει να παρέχουν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό με πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των αναπνευστικών συσκευών με το απαραίτητο φιλτράρισμα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι επίσης σημαντικό να φοράτε κράνος, καθώς και ειδικό ρουχισμό με ιδιότητες μόνωσης της υγρασίας. Ομίχλη, σκόνη, καπνός και σωματίδια αερολύματος - παρέχουν ένα αξιόπιστο φράγμα μεταξύ επιβλαβών ουσιών και του αναπνευστικού συστήματος.

Γιατί να επιλέξετε το Stenso.gr;

Οι σύνθετες λύσεις είναι πάντα μια μεγάλη ευκολία για τον σύγχρονο επιχειρηματία ή διευθυντή μιας μικρής εταιρείας. Επιτρέπουν την εφαρμογή μιας καινοτόμου και αποτελεσματικής προσέγγισης, με την οποία τα καλά αποτελέσματα δεν μπορούν να καθυστερήσουν. Στη Stenso, είμαστε πεπεισμένοι ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει μια καλή λύση, η οποία ισχύει και για το μολυσμένο περιβάλλον. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας που επέλεξαν να μας εμπιστευτούν γιατί:

  • Έχουμε ξεκάθαρο όραμα των πραγμάτων;
  • Γνωρίζουμε τι χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας και οι υπάλληλοί του.
  • Βάζουμε την υψηλή ποιότητα πρώτα.
  • Για εμάς, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο πελάτης και είμαστε έτοιμοι να προσεγγίσουμε τον καθένα ξεχωριστά.
  • Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς.

Φροντίστε τη δική σας υγεία και των εργαζομένων σας. Μην συμβιβάζεστε σε αυτό και αποκτήστε ποιοτικούς αναπνευστήρες με υψηλό επίπεδο προστασίας.