ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΛΛΑΓΗΣ Ή ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ

1. ΑΚΥΡΩΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε το αγορασμένο προϊόν εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερών . Η προθεσμία ακύρωσης είναι δεκατέσσερις ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία εσείς ή ένα τρίτο μέρος που ορίσατε από εσάς (εκτός του μεταφορέα) παραλάβατε τα εμπορεύματα. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης, πρέπει να μας ειδοποιήσετε με σαφή δήλωση (για παράδειγμα, επιστολή που αποστέλλεται ταχυδρομικά, με φαξ ή με e-mail) για την απόφασή σας να ακυρώσετε τη σύμβαση αγοράς.

Επαφές εταιρείας:

Bultex 99 Ltd.

Bulgaria

Karlovsko Shosse Street №8

4000 Plovdiv

Phone: +30 6936 222 017

Email: sales@stenso.gr

Για να τηρήσουμε την προθεσμία ακύρωσης, αρκεί να μας στείλετε ένα μήνυμα ότι το δικαίωμα ακύρωσης ασκείται πριν από τη λήξη της περιόδου ακύρωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνημμένη φόρμα ακύρωσης, αν και αυτή είναι προαιρετική.

Εξαιρέσεις από τα δικαιώματα ακύρωσης: Το δικαίωμα ακύρωσης δεν ισχύει για συμβάσεις προμήθειας προϊόντων που δεν είναι προκατασκευασημένα και για την κατασκευή, των οποίων οι ατομικές απαιτήσεις ή προδιαγραφές από τον καταναλωτή είναι κρίσιμες ή οι οποίες είναι σαφώς σύμφωνες και κατασκευασμένες με τις προσωπικές απαιτήσεις του καταναλωτή (π. χ. έμβλημα, κέντημα, διακριτικά της εταιρείας, sytopress κ. λπ.), καθώς και συμβάσεις προμήθειας σφραγισμένων εμπορευμάτων που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας ή υγιεινής, εάν η συσκευασία αποθήκευσής τους έχει αφαιρεθεί ή καταστραφεί κατά την παραλαβή (φίλτρα αναπνευστικής προστασίας κ. λπ.).

Συνέπειες της ακύρωσης: Εάν ακυρώσετε έγκυρα τη σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία που θα λάβουμε την ειδοποίηση ακύρωσης της παρούσας σύμβασης, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής που έχετε χρησιμοποιήσει. Μπορούμε να επιστρέψουμε το ποσό μόλις μας επιστραφούν τα συμβατικά προϊόντα. Πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα στην Bultex 99 Ltd., ul. Karlovsko shose №8, 4000 Plovdiv, Bulgaria, Τηλέφωνο: +30 6936 222 017 με ταχυμεταφορά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία μας ενημερώσατε για την ακύρωση της παρούσας σύμβασης. Η προθεσμία πληρωμής θα τηρηθεί εάν η αποστολή των προϊόντων γίνει πριν από το τέλος της περιόδου των δεκατεσσάρων ημερών. Τα προϊόντα που επιστρέφετε πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε, χωρίς εμφανή φθορά, λεκέδες ή σκισίματα. Τα προϊόντα πρέπει να είναι με πρωτότυπες και άθικτες ετικέτες, στην αρχική συσκευασία, η οποία περιέχει τον κωδικό προϊόντος. Συνιστάται η αποστολή να περιέχει επίσης αντίγραφο του τιμολογίου, για ταχύτερη και ακριβέστερη ικανοποίηση της επιθυμίας ακύρωσης του συμβολαίου σας.

2. ΑΛΛΑΓΕΣ

2. 1 Σε περίπτωση μη αντιστοιχίας μεταξύ της αιτούμενης αγοράς και των παραδοθέντων προιόντων, η οποία δεν μπορούσε να καθοριστεί κατά τη στιγμή της παράδοσης, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση των προιόντων που του παραδόθηκαν από αίτημα αγοράς εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της.  +30 6936 222 017.

 2. 2 Εάν ο πελάτης έχει λάβει το προϊόν που έχει ζητήσει, αλλά θέλει να το αντικαταστήσει, πρέπει να επιστρέψει το προϊόν σε διατηρημένη αρχική συσκευασία. Η διαδικασία της αλλαγής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς, στο τηλέφωνο +30 6936 222 017. Εν τάχει, η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής: Eπικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +30 6936 222 017 ώστε να καταχωρήσετε το αίτημα σας, μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν, συσκευασμένο με την ACS courier χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς. Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνει εσάς και είναι 7,00  και η χρονική περιόδος της αλλαγής γίνεται στο διάστημα 10 έως 15 ημερών.

3. ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Σε περίπτωση εργοστασιακού ελαττώματος, το οποίο διαπιστώνεται αμέσως μετά τη παραλαβή του προϊόντος παρουσία του κούριερ, καλέστε αμέσως στο  +30 6936 222 017 ή αναφερθείτε στο sales@stenso.gr.

Σε περίπτωση ελαττώματος μεταφοράς, ασκήστε το δικαίωμά σας για παράπονο, που περιγράφεται παρακάτω. Εάν διαπιστώσετε εργοστασιακό ελάττωμα ή δυσλειτουργία που δεν οφείλεται σε ακατάλληλη χρήση, παρακαλώ κάντε καταγγελία στο e-mail μας: sales@stenso.gr. Κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά. Θα λάβετε σχόλια στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στον αριθμό τηλεφώνου που δώσατε.

Κάθε προϊόν που δεν αντιστοιχεί σε αυτό που έχει παραγγείλει ο πελάτης υπόκειται σε καταγγελία. Σε περίπτωση προφανούς ασυμφωνίας των παραληφθέντων προϊόντων με το παραγγελθέν, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως στους αναφερόμενους αριθμούς τηλεφώνου +30 6936 222 017. Η απόκλιση ελέγχεται από το όνομα του προϊόντος στη παραγγελία και το όνομα του προϊόντος που παραλαμβάνει η πελάτης. Όταν διαπιστώσει ένα τέτοιο σφάλμα, ο πελάτης επιστρέφει το προϊόν με έξοδα του Bultex 99 Ltd. και το σωστό του αποστέλλεται με έξοδα του Bultex 99 Ltd.. Τα εμπορεύματα για τα οποία ο πελάτης έχει προειδοποιηθεί εκ των προτέρων για μη αντιστοιχίας ή ελάττωμα δεν υπόκεινται σε παράπονα.

Εάν κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, έχει υποστεί ζημιά ή σκιστεί η συσκευασία, η απαίτηση θα γίνει δεκτή μόνο παρουσία του ταχυμεταφορέα κατά τη στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων. Σε αυτή την περίπτωση, καλέστε αμέσως τους αναφερόμενους αριθμούς τηλεφώνου +30 6936 222 017. Το παράπονο πιστοποιείται με μια καταχώριση στο δελτίο αποστολής από τον παραλήπτη κατά τη στιγμή της παραλαβής της αποστολής.

Κατά την υποβολή παραπόνου εντός 14 / δεκατεσσάρων ημερών από την αγορά, σύμφωνα με όλους τους όρους του καταστήματος και όλες τις ισχύουσες νομικές διατάξεις, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει επιστροφή του ποσού που έχει καταβληθεί, για να αντικαταστήσει τα προϊόντα με άλλα ή να αφαιρέσει από την τιμή του το αγορασμένο προϊόν. Ένα πρόσωπο που είναι τρίτο μέρος κατά την παραλαβή της αποστολής και δεν είναι ο κύριος πληρωτής σε αυτήν, δεν δικαιούται να κάνει παράπονο.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ:

Για να είναι έγκυρη η εγγύηση, πρέπει να έχετε μια απόδειξη συνημμένη στην κάρτα εγγύησης του προϊόντος. Σε περίπτωση προβλήματος ή ζημιάς που περιγράφεται στους όρους εγγύησης, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail sales@stenso.gr ή τηλεφωνικά +30 6936 222 017.

 Μετά την αποδοχή του παραπόνου ως βάσιμου, η Bultex 99 Ltd ειδοποιεί τον πελάτη μέσω τηλεφώνου ή e-mail και πραγματοποιεί τις ακόλουθες ενέργειες για την εξυπηρέτηση της καταγγελίας:

Στέλνει στον πελάτη ένα νέο προϊόν του ίδιου τύπου με δικά της έξοδα. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το ίδιο προϊόν, η Bultex 99 Ltd προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής άλλου προϊόντος της ίδιας αξίας, ή επιστρέφει την αξία του στον πελάτη εντός της νόμιμης περιόδου.

Σε περίπτωση απόρριψης του κατατεθέντος παραπόνου, η Bultex 99 Ltd ειδοποιεί τον πελάτη για τη απόφασή της στη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύεται από την ίδια. Όταν ζητηθεί απόδειξη επιστροφής του διαφημιζόμενου προϊόντος, αποστέλλεται στον πελάτη με έναν βολικό τρόπο για αυτόν και το κόστος παραλαβής βαρύνει τον ίδιο.

Εάν εντός 30 (τριάντα) ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης, ο πελάτης δεν αναζητήσει τα προϊόντα του, η "Bultex 99" Ltd. διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει τα αγαθά όπως κρίνει σκόπιμο και δεν χρωστά ποσά, τόσο την αξία των προϊόντων, όσο και του κόστους που υπέστη γι 'αυτό από τον αρχικό του κάτοχο.

Σε περίπτωση παραβίασης των δικαιωμάτων του, ο Πελάτης μπορεί να ειδοποιήσει την Επιτροπή Προστασίας Καταναλωτή ηλεκτρονικά ή προσωπικά στα περιφερειακά του κέντρα.