Κατηγορίες

Κατηγορίες

Η BULTEX 99 Ltd. με έδρα την Φιλλιπούπολη της Βουλγαρίας, εξειδικεύεται στην παραγωγή και προμήθεια ενδυμάτων προστασίας και εργασίας, εισαγωγή και εμπορίο προστατευτικού εξοπλισμού και εξοπλισμού ατομικής προστασίας. Τα προϊόντα μας εγγυώνται υγιεινές και ασφαλείς συνθήκες εργασίας, προστατεύοντας τους εργαζόμενους από τις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος και του περιβάλλοντος εργασίας.

Η εταιρεία ασκεί και συντονίζει τις δραστηριότητές της μέσω μιας σύγχρονης εμπορικής βάσης και γραφείου στην Φιλιππούπολη, Βουλγαρίας, που ιδρύθηκε ως λογιστικό κέντρο, συνολικής επιφάνειας 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Μέρος της είναι μια αποθήκη υπό τελωνειακό έλεγχο, μέσω της οποίας βελτιστοποιούμε το κόστος των τελωνειακών δασμών, τέλη και ΦΠΑ και επανεξάγουμε σε άλλες χώρες.

Για να παρέχουμε ποιοτική και έγκαιρη εξυπηρέτηση πελατών διαθέτουμε το δικό μας στόλο και δίκτυο λιανικής πώλησης αποθηκών και καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Οι πελάτες της BULTEX 99 Ltd.  μπορούν πάντα να βασίζονται σε εκπαιδευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό στα καταστήματά μας σε όλη τη χώρα.

Είμαστε αντιπρόσωποι και άμεσοι εισαγωγείς εξοπλισμού ασφαλείας και εξοπλισμού ατομικής προστασίας από κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές. Οι συνεργάτες μας είναι εταιρείες από την Ιταλία, την Τσεχία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Μακεδονία, την Αλβανία και άλλες χώρες.