Τιμή

Τιμή

  • 3,00 € - 74,00 €

χρώμα

χρώμα

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Ανακλαστικά ρούχα εργασίας

Υπάρχουν 73 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 73

Ενεργά φίλτρα

Ποια ρούχα είναι ρούχα σήμανσης;

Ανακλαστικά ρούχα ή ρούχα υψηλής ορατότητας είναι αυτά που έχουν ανακλαστικά στοιχεία και είναι σε αστραφτερά χρώματα - πιο συχνά κίτρινο ή πορτοκαλί. Ρούχα με αυτά τα χαρακτηριστικά χρησιμοποιούνται ως ενδύματα εργασίας από επαγγέλματα που εργάζονται σε χώρους με χαμηλή ορατότητα, τις σκοτεινές ώρες της ημέρας, γύρω από το δρόμο, τα εργοτάξια και άλλα.

Η χρήση ρούχων με ανακλαστικά στοιχεία και χρώματα υψηλής ορατότητας μπορεί να σώσει ζωές, ειδικά τους μήνες που βραδιάζει νωρίτερα.

Πώς ταξινομούνται τα ρούχα σήμανσης;

Ρούχα υψηλής ορατότητας κατηγορίας 1

Τα ρούχα κατηγορίας 1 είναι κατάλληλα για καταστάσεις χαμηλού κινδύνου που αφορούν οχήματα που κινούνται αργά και τη διαθεσιμότητα επαρκούς χώρου μεταξύ των εργαζομένων και της κυκλοφορίας, καθώς και ένα περιβάλλον στο οποίο οι εργαζόμενοι είναι εύκολα ορατοί. Εργαζόμενοι που δουλεύουν σε παρκινγκ και αποθήκες χρησιμοποιούν ρούχα Κλάσης 1.

Ρούχα υψηλής ορατότητας κατηγορίας 2

Αυτά τα ρούχα φοριούνται από εργαζόμενους που εργάζονται σε περιβάλλον με μέτρια επίπεδα επικινδυνότητας, όπως: οχήματα που ξεπερνούν τα 40 km/h ή δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Οι εργαζόμενοι οι οποίοι δουλεύουν σε σιδηροδρομικούς σταθμούς αποτελούν μέρος του παραδείγματος των εργαζομένων που φορούν ρούχα Κλάσης 2. Τα γιλέκα σηματοδότησης μπορεί να είναι Κατηγορίας 2 ή Κατηγορίας 3.

Ρούχα υψηλής ορατότητας κατηγορίας 3

Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει υψηλά επίπεδα κινδύνου από γρήγορα κινούμενα οχήματα και συνθήκες λειτουργίας με εξαιρετικά χαμηλή ορατότητα. Αυτά τα ρούχα διασφαλίζουν ότι οι εργαζόμενοι είναι ορατοί σε ένα ευρύ φάσμα των κινήσεων του σώματός τους, γεγονός που τους κάνει

εύκολα αντιληπτούς στο περιβάλλον. Αυτά τα ρούχα περιλαμβάνουν πρόσθετο ανακλαστικό υλικό που τοποθετείται στα χέρια και τα πόδια. Οι εργαζόμενοι στην κατασκευή αυτοκινητοδρόμων και οι εργαζόμενοι στα ασθενοφόρα πρέπει να φορούν ρούχα Κλάσης 3.

Ρούχα υψηλής ορατότητας κατηγορίας Ε

Η κατηγορία Ε είναι η υψηλότερη κατηγορία ρούχων με υψηλή ορατότητα συνδυάζοντας γιλέκα κατηγορίας 2 ή 3 με παντελόνια υψηλής ορατότητας. Οι εργάτες οικοδομών τη νύχτα, στον αυτοκινητόδρομο και οι εργαζόμενοι στα ασθενοφόρα χρησιμοποιούν συνήθως αυτή την κατηγορία ρούχων.

Τι θα βρείτε σε εμάς;

Εμείς στο Stenso εμπλουτίσαμε τη γκάμα των ανακλαστικών ρούχων για να βοηθήσουμε όσους εργάζονται σε επικίνδυνα περιβάλλοντα να προστατευτούν.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα stenso.gr μπορείτε να βρείτε τα μεγέθη και τα προϊόντα που χρειάζεστε για κάθε επάγγελμα:

Τα προϊόντα της ενότητας για ανακλαστικά ρούχα του stenso.gr είναι τόσο βουλγαρικής παραγωγής όσο και παραγωγής Ευρωπαίων ηγετών στον τομέα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος stenso.gr;

  • Μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων ρούχων σήμανσης;
  • Ποιότητα;
  • Χαμηλές τιμές;
  • Γρήγορη και ικανή εξυπηρέτηση.