Ποδιές μάγειρα

Ποδιές μάγειρα

Τιμή

Τιμή

  • 7,00 € - 26,00 €

χρώμα

χρώμα

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Ποδιεσ κουζινασ

Υπάρχουν 32 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-32 από σύνολο 32

Ενεργά φίλτρα

Γιατί είναι σημαντικό να φοράμε ποδιά όταν μαγειρεύουμε;

Η ποδιά είναι ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιείται τόσο από επαγγελματίες όσο και από ερασιτέχνες σεφ. Συχνά αγοράζεται ως τελευταία πινελιά στα ρούχα εργασίας ή ως δώρο σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αλλά εκτός από ομορφιά έχει και έναν σημαντικό σκοπό.

Όταν ετοιμάζουμε φαγητό, πολύ συχνά έρχεται σε επαφή με τα ρούχα μας και μπορεί να υπάρχουν σε αυτά μικρόβια και κολλημένες τρίχες. Είναι πολύ πιο εύκολο να φορέσεις μια καθαρή ποδιά παρά να αλλάξεις ρούχα.

Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κίνδυνος  να χυθεί ή να πιτσιλιστεί λίπος, που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμους λεκέδες στα ρούχα μας. Χρησιμοποιώντας μια ποδιά, οι λεκέδες θα παραμείνουν πάνω της και τα ρούχα θα διατηρούνται καθαρά.

Αν βρίσκεστε σε θέση στην κουζίνα που έχει πρόσβαση στα μάτια της κουζίνας, καλό είναι η ποδιά να είναι από 100% βαμβάκι. Σε περίπτωση επαφής με σόμπα ή φωτιά, αυτός ο τύπος ποδιάς δεν λιώνει και καίγεται πιο δύσκολα.

Εάν έρχεστε σε συχνή επαφή με το νερό, επιλέξτε μια αδιάβροχη ποδιά.

Τι μοντέλα ποδιών προσφέρουμε;

Πολλά μοντέλα ποδιών μαγειρικής έχουν μια τσέπη στην οποία μπορείτε να κρατήσετε μια πετσέτα για τον καθαρισμό του πάγκου ή γάντια προστασίας από τη θερμότητα.

Μάθετε στα παιδιά σας να χρησιμοποιούν ποδιές από μικρή ηλικία. Ειδικά για τις στιγμές που είμαστε με τα παιδιά μας, δημιουργήσαμε ένα οικογενειακό μοντέλο Flamingo σε ένα μέγεθος για τη μαμά και δύο μεγέθη για παιδιά έως 4 ετών και άνω των 4 ετών.

Τι θα ανακαλύψετε στο Stenso;

Στο Stenso.gr θα βρείτε:

  • ποδιές από διαφορετικά υφάσματα;
  • ελκυστικά μοτίβα- chili, black menu, comics, που μπορείτε να συνδυάσετε με τις ίδιες μπαντάνες για το κεφάλι, κοντές ποδιές και ολόσωμες ποδιές.