Γάντια συγκόλλησης

Γάντια συγκόλλησης

Τιμή

Τιμή

  • 3,00 € - 34,00 €

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Γάντια ηλεκτροκόλλησης

Υπάρχουν 15 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-15 από σύνολο 15

Ενεργά φίλτρα

Τα γάντια ηλεκτροσυγκόλλησης είναι το τρίτο υποχρεωτικό μέσω ατομικής προστασίας, μετά τα παπούτσια και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Σκοπός τους είναι να προστατεύουν τα χέρια από εγκαύματα και άμεση επαφή με ιπτάμενα και πολύ καυτά υπολείμματα κατά τη συγκόλληση. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των ανδρικών μέσων προστασίας και οι επιμέρους τύποι τους; Μπορείτε να εμπιστευτείτε εύκολα το ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso κατά τις αγορές σας και τι θα πάρετε από εμάς;

Τι είναι τα γάντια συγκόλλησης

Πρόκειται για προϊόντα της κατηγορίας των μέσων ατομικής προστασίας κατά την άσκηση των εργασιακών καθηκόντων. Λόγω του σκοπού τους, πρέπει να έχουν διαφορετικές ιδιότητες. Τα πιο βασικά από αυτά είναι ο υψηλός βαθμός μηχανικής και θερμικής αντοχής, καθώς και η αντοχή σε ηλεκτρικό τόξο υψηλής τάσης. Προστατεύουν τα χέρια από εγκαύματα και ξαφνικές φλόγες. Η κύρια απαίτηση στην παραγωγή γαντιών για συγκολλητές είναι η έλλειψη περιορισμού της κίνησης των δακτύλων και η δυνατότητα μέγιστης πρόσφυσης.

Συμβαίνει συχνά οι δραστηριότητες συγκόλλησης να εκτελούνται σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας, επομένως τα γάντια συγκολλητή πρέπει να έχουν πρόσθετη επένδυση για την προστασία των χεριών και των δακτύλων από τον παγετό. Απαιτείται εξαιρετική υγροσκοπικότητα και φυσικός αερισμός του δέρματος για να διατηρείται στεγνό και με εξαιρετική πρόσφυση.

Τι είδη υπάρχουν;

Όσον αφορά το σχήμα, τα γάντια ηλεκτροσυγκόλλησης χωρίζονται σε μοντέλα με δύο δάχτυλα, με τρία δάχτυλα και με πέντε δάχτυλα. Στην πρώτη περίπτωση, υπάρχει χώρος μόνο για τον αντίχειρα και τα άλλα τέσσερα δάχτυλα βρίσκονται σε μια τσέπη, γεγονός που επιτρέπει τη διατήρηση περισσότερης θερμότητας. Τα δεύτερα είναι για τον αντίχειρα και τον δείκτη, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση. Τα τρίτα εγγυώνται μέγιστη άνεση κατά την εργασία, παρέχοντας τη μεγαλύτερη κινητικότητα των δακτύλων και των χεριών. Θεωρούνται γενικά και χρησιμοποιούνται σε διάφορους τύπους συγκολλήσεων.

Σύμφωνα με το σχέδιο, τα μοντέλα εργασίας είναι κοντά και επιμήκη. Τα πρώτα έχουν μήκος καρπού και τα δεύτερα μπορούν να φτάσουν ακόμη και τον αγκώνα. Υπάρχει και ένας τρίτος τύπος, που είναι οι μανσέτες, οι οποίες τοποθετούνται επιπλέον για να παρέχουν μέγιστη προστασία από εγκαύματα.

Λαμβάνοντας υπόψη το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή, τα γάντια συγκόλλησης κατασκευάζονται συνήθως από φυσικό σκισμένο δέρμα μοσχαριού. Έχει υψηλή αντοχή στη φθορά και είναι ανθεκτικό στη φωτιά. Παρέχει αξιόπιστη προστασία στα χέρια και διατηρεί τον φυσικό αερισμό του δέρματος, που δημιουργεί αυξημένη άνεση στην εργασία. Τα γάντια μουσαμά για συγκολλητές είναι επίσης αρκετά κοινά, αλλά είναι πιο οικονομικές επιλογές. Χαρακτηρίζονται από αυξημένη πυκνότητα και σκληρή υφή, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστα όσο τα αντίστοιχα δερμάτινα.

Γιατί να αγοράσετε από το Stenso.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso είναι μεταξύ των κορυφαίων στην αγορά προστατευτικών ενδυμάτων εργασίας και αξεσουάρ. Εδώ θα βρείτε μεγάλη γκάμα από είδη γαντιών για συγκολλητές σε προσιτές τιμές. Διατίθενται διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και μήκη, ώστε να έχετε την ευελιξία να κάνετε τη σωστή επιλογή. Εκτός από το ότι είμαστε επίσημος κατασκευαστής των προϊόντων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα, είμαστε επίσης εισαγωγείς και αυτών, επιλέγοντας τους συνεργάτες μας για να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και προσιτές προσφορές. Οι περισσότεροι έλληνες προτιμούν να ψωνίζουν από εμάς γιατί:

  • Οι βάσεις παραγωγής μας είναι υψηλής τεχνολογίας και διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.
  • Διαθέτουμε τα προσόντα των εργαζομένων μας και έχουμε μεγαλύτερο εύρος ποιοτικού ελέγχου.
  • έχουμε αρκετά μεγάλα αποθέματα για να προσφέρουμε την ταχύτερη επεξεργασία και παράδοση των παραγγελιών.
  • οι πελάτες μας επωφελούνται από την ευκαιρία για μια δωρεάν διαβούλευση με έναν ειδικό σε αγορές, επιλογή και προβλήματα.
  • Τα γάντια συγκόλλησης μας συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα πιστοποιητικά ασφάλειας και προστασίας για τους εργαζόμενους.