Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ;

Στις: Σχόλια: 0 Προβολή: 226

Για να επιτευχθεί η μέγιστη παραγωγικότητα μεταξύ της ομάδας, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι ντυμένοι με τα κατάλληλα χειμερινά ή καλοκαιρινά ρούχα εργασίας για την εποχή. Ποια είναι τα highlights και οι κατάλληλες καλοκαιρινές στολές; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του χειμώνα και ποια τα χαρακτηριστικά του καλοκαιριού; Ποια ρούχα εργασίας και σετ για διαφορετικούς μήνες θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso;

Πώς να ταιριάξετε τα ρούχα εργασίας με την εποχή;

Η επιλογή των ρούχων εργασίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι, φθινόπωρο ή άνοιξη. Όσο υψηλότερη είναι η προστασία από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες, τόσο πιο αυστηρές είναι οι συνθήκες εργασίας για τις οποίες προορίζεται ο αντίστοιχος εξοπλισμός σέρβις. Η ταλαιπωρία στο χώρο εργασίας μπορεί να δημιουργήσει όχι μόνο πολύ παχιά χειμωνιάτικα, αλλά και πολύ λεπτά καλοκαιρινά ρούχα εργασίας.

Προϋπόθεση για τον προσδιορισμό της ενδυμασίας εργασίας για το προσωπικό ανάλογα με την εποχή είναι να προβλεφθεί επίσης ο αριθμός των στρώσεων μόνωσης και η ποιότητά της για τους χειμερινούς τύπους. Είναι δυνατή η επιλογή ρούχων με φόδρες και πρόσθετα μονωτικά στοιχεία. Μπορούν να είναι σταθερά και αφαιρούμενα.

Υπάρχουν κατάλληλες στολές για το καλοκαίρι;

Για ποιοτικές καλοκαιρινές στολές εργασίας, προτείνεται η επιλογή ελαφριών και αέρινων υλικών που επιτρέπουν φυσικό αερισμό και με την απαραίτητη υγροσκοπικότητα. Αυτό θα κρατήσει το δέρμα στεγνό και θα αποτρέψει την ερυθρότητα και το τρίψιμο κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής εργασίας. Ο ελαφρύς βαθμός ελαστικότητας του υλικού θα δώσει ελευθερία κινήσεων και δεν θα δημιουργήσει εμπόδια για την εκτέλεση των επίσημων καθηκόντων. Τα περισσότερα φυσικά υφάσματα, στο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του αντίστοιχου εξοπλισμού, θα παρέχουν το αναπνεύσιμο αποτέλεσμα και τη φυσική κυκλοφορία του αέρα.

Τα καλοκαιρινά ρούχα είναι κοντομάνικα και με πόδια όταν το επιτρέπει η φύση της εργασίας. Απαιτούν πιο συχνό πλύσιμο από τα χειμερινά ρούχα εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι η κύρια απαίτησή τους είναι να καθαρίζονται εύκολα από διάφορες βρωμιές και να στεγνώνουν γρήγορα. Το πιο συχνό πλύσιμο τους οδηγεί επίσης στην επόμενη απαίτηση αντοχής στις παραμορφώσεις, ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας. Εάν λείπουν τέτοια χαρακτηριστικά, τα καλοκαιρινά ρούχα εργασίας θα χάσουν γρήγορα την ευπαρουσίασή τους, τα χρώματα θα ξεθωριάσουν και θα πρέπει να αλλάζονται συχνά.

Όταν επιλέγετε τον επίσημο καλοκαιρινό εξοπλισμό, πρέπει να είναι προσαρμοσμένος στα χαρακτηριστικά παραγωγής και στις συνθήκες εργασίας. Είναι απαραίτητο να τηρούνται τα ισχύοντα πρότυπα και κανονισμοί. Ωστόσο, η ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων επιτρέπει όχι μόνο την προστασία του προσωπικού από επιβλαβείς παράγοντες και την εξασφάλιση άνεσης στο χώρο εργασίας, αλλά και τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής εικόνας που θα γίνει το πρόσωπο της εταιρείας και θα τονίσει το στυλ της εταιρικής ιδέας.

Για ποιες συνθήκες είναι κατάλληλες οι χειμερινές;

Τα χειμερινά ρούχα εργασίας είναι σχεδιασμένα για διαφορετικές συνθήκες εργασίας, ανάλογα με τη θερμοκρασία του αέρα και την ταχύτητα του ανέμου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, αυτός ο τύπος στολής έχει μακριά μανίκια και πόδια και πρέπει να κρατά ζεστό τον εργαζόμενο. Ανάλογα με τις διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:

  • πρώτης κατηγορίας – προστατεύει από ανέμους έως 5,6 m/s και θερμοκρασία έως 9,7 °C.
  • δεύτερης κατηγορίας – άνεμος έως 3,6 m/s και θερμοκρασία έως 18 °C.
  • τρίτη κατηγορία – από ριπές ανέμου έως 1,3 m/s και θερμοκρασία περιβάλλοντος έως -41 °C.
  • τέταρτη κατηγορία – άνεμος έως 6,8 m/s και θερμοκρασία έως -25 °C.

Η επιλογή της τάξης γίνεται ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες στην αντίστοιχη περιοχή της χώρας. Τα χειμερινά κιτ πρέπει να έχουν ένα επάνω εξωτερικό υλικό και μια πρόσθετη επένδυση που μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί ή να στερεωθεί. Εάν η επιλογή του εξοπλισμού είναι για συγκολλητή, θα πρέπει να έχει επιπλέον εμποτισμό του υλικού, αποτρέποντας την εμφάνιση εγκαυμάτων και να είναι επιβραδυντικό φλόγας.

Όταν εργάζεστε έξω, καλό είναι να παρέχεται κουκούλα για να εξασφαλίζεται η ζεστασιά και η ξηρότητα του κεφαλιού, ακόμη και όταν εργάζεστε σε συνθήκες χιονόπτωσης και βροχής.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των δύο τύπων;

Τα καλοκαιρινά ρούχα γραφείου διακρίνονται από το ελαφρύ υλικό τους. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις δεν προσελκύουν θερμότητα το καλοκαίρι και αυτό συμβάλλει στην αύξηση της δροσιάς και της άνεσης των εργαζομένων κατά τη σωματική εργασία. Το κόψιμο τους είναι άνετο, δεν περιορίζει την κίνηση, βελτιώνει την άνεση και την επιθυμία για εργασία. Το κύριο χαρακτηριστικό των καλοκαιρινών ρούχων είναι η συνδυασμένη πρακτικότητα, άνεση και αισθητική τους. Φοριούνται άνετα τους ζεστούς και δροσερούς μήνες. Αντιπροσωπεύονται κυρίως από λεπτά παντελόνια, φόρμες και μπλουζάκια.

Εάν στις καλοκαιρινές λύσεις η κύρια έμφαση στην παραγωγή είναι η εξασφάλιση της μέγιστης ελαφρότητας και άνεσης, τότε στις χειμερινές λύσεις επιμένουμε στην αυξημένη άνεση και ζεστασιά. Συνήθως, τέτοια ρούχα αποτελούνται από γιλέκα, σακάκια και φόρμες. Συνδυάζουν όλες τις σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνολογίες για τη διατήρηση και την αύξηση της θερμότητας του σώματος και την πρόληψη της διείσδυσης του ψυχρού ανέμου. Τα περισσότερα χειμωνιάτικα ρούχα είναι μακρόστενα, γεγονός που παρέχει μέγιστη προστασία στη μέση.

Παρέχονται διαφορετικά μεγέθη και αριθμός τσέπες για την τοποθέτηση μεμονωμένων εργαλείων και μέσων για αποτελεσματική εργασία. Μερικές φορές παρέχονται επιπλέον λειτουργικές τσέπες στα μανίκια και στο στήθος. Ωστόσο, το κόψιμο και ο σχεδιασμός των ανδρικών ή γυναικείων χειμερινών μοντέλων αποσκοπούν στη διατήρηση της καλής εμφάνισης και παρουσίας των εργαζομένων, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη εικόνα για την εταιρεία.

Τι προσφέρει το Stenso.gr;

Η εταιρεία προσφέρει μια τεράστια ποικιλία ειδών χειμερινών και καλοκαιρινών ενδυμάτων εργασίας προσαρμοσμένων σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας στην κατασκευή, τα οποία παρέχουν μέγιστη άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας.

Διατίθενται πλήρη σετ ή ατομικά χοντρά και λεπτά σακάκια, φόρμες, γιλέκα, παντελόνια, μπλουζάκια και άλλα. Το τμήμα είναι ποικίλο και εάν χρειάζεστε βοήθεια με την επιλογή ή χρειάζεστε μια επαγγελματική δωρεάν διαβούλευση, οι ομάδες μας είναι στη γραμμή και περιμένουν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας