Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ

Στις: Σχόλια: 0 Προβολή: 176

Πολλά από τα σύγχρονα επαγγέλματα συνδέονται με καταστάσεις υψηλού κινδύνου, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη χρήση εξειδικευμένων ενδυμάτων με υψηλό βαθμό προστασίας. Αυτό προστατεύει τους εργαζόμενους και διασφαλίζει την ασφάλειά τους κατά την εκτέλεση των εργασιακών τους καθηκόντων. Είναι απαραίτητο να ποντάρετε σε άνετα ρούχα σε συνδυασμό με ποιοτικά παπούτσια και μέσα ατομικής προστασίας, προσφέροντας καλή εργονομία και αξιόπιστη απομόνωση από το περιβάλλον και τους εξωτερικούς παράγοντες στο χώρο εργασίας.

Τι ρούχα εργασίας να αγοράσετε ανάλογα με το επάγγελμά σας


Οι συνθήκες εργασίας βελτιώνονται αυτές τις μέρες. Οι εργοδότες έχουν από καιρό αναγνωρίσει τη σημασία του σύγχρονου εξοπλισμού και της άνετης ένδυσης, που έχουν θετικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα κάθε εργαζομένου και μέλους της ομάδας. Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που απαιτούν τη χρήση ειδικών ρούχων και υποδημάτων, γιατί έτσι επιτυγχάνεται το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας για τους εργαζόμενους.
Εκτός από τις καθαρά πρακτικές ανάγκες, πρέπει επίσης να τηρούνται οι νομικοί κανονισμοί, που είναι ένας από τους πολλούς λόγους για να στοιχηματίσετε σε ποιοτικά και αξιόπιστα ανδρικά και γυναικεία ρούχα της Stenso. Εδώ είναι μερικά από τα επαγγέλματα που είναι υποχρεωτικό:

  • Ιατρικοί εργαζόμενοι - μπλούζες, ποδιές, παντελόνια, καπέλα, γιλέκα, σετ, σαμπό, προϊόντα μιας χρήσης κ.λπ.

  • Εργαζόμενοι στη βιομηχανία τροφίμων - Γιλέκα, μπλούζες, ποδιές, διχτυωτά καπέλα, αδιάβροχη ποδιά, γάντια.

  • Φύλακες -  Παντελόνια εργασίας, μπουφάν, πουκάμισα, μποτάκια, καπέλα κ.λπ.

  • Συγκολλητές - Ποδιές από συμπαγή υλικά ή γνήσιο δέρμα, παντελόνια, μπουφάν, μανίκια συγκόλλησης, κολάν, κουκούλες.

  • Εργαζόμενοι σε επιθετικά περιβάλλοντα - Προστατευτικές φόρμες με κουκούλα, μπότες και προϊόντα μιας χρήσης.

  • Εργάτες οικοδομών - Μπουφάν, παντελόνια, φόρμες, μπότες, θερμικά εσώρουχα κ.λπ.

Θέσεις όπως επιθεωρητές οδών, εργαζόμενοι κοινής ωφελείας, ρυθμιστές, πυροσβέστες και αστυνομικοί, πληρώματα αεροδρομίου, ηλεκτρολόγοι και εργαζόμενοι αποθήκης πρέπει επίσης να είναι ντυμένοι σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Τι είδη υπάρχουν

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso.gr θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων για επαγγελματική χρήση που αξίζει να δείτε:

  • Ρούχα εργασίας με φαρδιά εφαρμογή - παντελόνια, φόρμες, μισές φόρμες, γιλέκα, softshell μπουφάν, μπλούζες, μπλουζάκια, καπέλα, θερμικά εσώρουχα, ρούχα σήμανσης, αδιάβροχα και εξειδικευμένα ρούχα κ.λπ.

  • Στολές για ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Επαγγελματικά ρούχα.

  • Μέσα ατομικής προστασίας κ.λπ.

Σήμερα μπορεί κανείς να βρει μια εντυπωσιακή ποικιλία ρούχων εργασίας - χειμερινά, καλοκαιρινά, ιατρικά, για σεφ, για εργάτες κατασκευών και άλλα. 
 

Έχουν προστασία

Ο κατάλογος των επαγγελμάτων όπου η εξειδικευμένη ενδυμασία εργασίας είναι υποχρεωτική είναι αρκετά μεγάλη. Σε πολλές περιπτώσεις, πρέπει να είναι προστατευτικό και σηματοδοτικό, να εξασφαλίζει υψηλή ορατότητα και να αποτρέπει γελοία ατυχήματα -μικρά και πολύ πιο σοβαρά. Στο κατάστημα Stenso θα βρείτε προστατευτικά ρούχα και παπούτσια που θα συμβάλλουν στην ασφάλεια του εργασιακού περιβάλλοντος και κατ’ επέκταση των εργαζομένων.


Γιατί να αγοράσουμε από το Stenso.gr

Συνολικά τα ρούχα εργασίας πρέπει απαραίτητα να είναι κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά που να παρέχουν καλή κυκλοφορία αέρα, να μην προσθέτουν ατμό και να έχουν σχέδιο κατάλληλο για το συγκεκριμένο επάγγελμα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso θα βρείτε ρούχα για επαγγελματική χρήση, με τα οποία η αποτελεσματικότητα των εργασιών που εκτελούνται θα είναι πάντα σε ένα επίπεδο και το όραμα θα είναι επίκαιρο. Αυτό θα οδηγήσει επίσης στην επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων, τα οποία θα αυξήσουν τα κίνητρα και, αντίστοιχα, την ικανότητα εργασίας. Αγοράστε σε χαμηλές τιμές και απολαύστε άψογη εξυπηρέτηση!

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας