Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στις: Σχόλια: 0 Προβολή: 101

Πολλές θέσεις απαιτούν εξειδικευμένο ρουχισμό που είναι πλήρως προσαρμοσμένο στα εργασιακά χαρακτηριστικά του εμπλεκόμενου ατόμου. Τα παπούτσια είναι επίσης σημαντικά, γιατί αν δεν είναι άνετα, δεν θα νιώθουμε άνετα ούτε κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Πρέπει να είναι καλής ποιότητας, κατά προτίμηση ορθοπεδικά, και σε ορισμένες περιπτώσεις και αδιάβροχα και με την απαραίτητη προστασία από τραυματισμούς - ανάλογα με το επάγγελμα.

Πώς να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια εργασίας ανάλογα με το επάγγελμα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso, θα βρείτε καλοκαιρινά και χειμερινά παπούτσια εργασίας με εγγυημένη υψηλή αντοχή στη φθορά και λειτουργικότητα. Τα μοντέλα είναι κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες, καθώς και για πολλά από τα επαγγέλματα που ασκούνται σήμερα, και καλό είναι να επιλέξετε ένα κατάλληλο ζευγάρι, τηρώντας τις ιδιαιτερότητες και τις συγκεκριμένες συνθήκες εργασίας που σχετίζονται με τη θέση:

Οικοδόμοι, μεταλλουργοί, μεταλλωρύχοι, εργάτες ελαφριάς και βαριάς βιομηχανίας

 • Παπούτσια εργασίας υψηλής πρακτικής αξίας - με προστατευτικό σίδερο και προστατευτικό (μεταλλικό ή μη) ένθετο κατά της διάτρησης στη σόλα για προστασία από κρούσεις, λάδια και τρυπήματα στα πόδια

Εργαζόμενοι στη βιομηχανία τροφίμων και στη ναυτιλία

 • Τα αντιολισθητικά παπούτσια που προστατεύουν από ατυχήματα και τα αδιάβροχα παπούτσια είναι κατάλληλα

Εργάτες οδοποιίας και μεταλλουργίας

 • Παπούτσια με εύκολο κούμπωμα και ξεκούμπωμα, με αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, γερά πέλματα και όπου χρειάζεται με προστατευτικά στοιχεία στα δάχτυλα και τη σόλα.

Ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι

 • Κατάλληλες είναι οι μπότες από υδατοαπωθητικό δέρμα, που απορροφούν και απελευθερώνουν την υγρασία. Ο υψηλός βαθμός απομόνωσης είναι κορυφαία προτεραιότητα σε αυτά τα επαγγέλματα..

Πυροσβέστες

 • Σε αυτό το επάγγελμα φοριούνται ειδικές μπότες εργασίας ή μπότες με την απαραίτητη προστασία από κινδύνους κατά την κατάσβεση πυρκαγιών, ιδιότητες που ανταποκρίνονται πλήρως στην εκτελούμενη δραστηριότητα, η οποία είναι και επικίνδυνη. Θα πρέπει να παρέχουν στα πόδια 100% προστασία από κραδασμούς και υψηλή θερμοκρασία.

Συγκολλητές

 • Η καλύτερη επιλογή για δραστηριότητες συγκόλλησης είναι οι μπότες με αντιστατική σόλα, κατασκευασμένες με μεταλλική βόμβα. Η επίστρωση είναι υδατοαπωθητική και η θερμική άνεση είναι στο απαιτούμενο επίπεδο.

Γιατροί και νοσηλευτές

 • Παντόφλες και σαμπό, που διαθέτουν άνετη σόλα και έχουν το χαρακτηριστικό σχέδιο της ιατρικής εγκατάστασης.  

Η πρόσθετη προστασία για τα πόδια, το νερό και η ψυχρή μόνωση, καθώς και τα αναπνεύσιμα υλικά, εκτός από τα υλικά ανθεκτικά στη φθορά, αποτελούν προτεραιότητα για τους υπαλλήλους που εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες. Η πλατφόρμα της μπότας εργασίας ή της μπότας πρέπει επίσης να είναι άνετη, να μην προκαλεί ένταση στα πόδια και να μας παρέχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Τι είδη υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso.gr, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα παπούτσια με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και μοντέρνο σχεδιασμό, που θα ταιριάζουν πολύ στην επαγγελματική τονικότητα ενώς υπαλλήλου:    

 • Χαμηλά παπούτσια;

 • Μποτάκια;

 • Άρβυλα;

 • Σανδάλια;

 • Γαλότσες εργασίας;

 • Παντόφλες και σαμπό;

 • Παπούτσια υγιεινής.

Πρόσθετες προσφορές όπως καλλυντικά, πάτοι, κορδόνια και κάλτσες είναι επίσης πολύ χρήσιμα αντικείμενα όταν έρθει η ώρα να εξασφαλίσουμε πλήρη άνεση στη δουλειά καθώς και στον ελεύθερο χρόνο μας

Ποια είναι τα πιο βολικά

Τα παπούτσια εργασίας τύπου sneaker (μισά) είναι από τα πιο συχνά αγοραζόμενα μοντέλα που τηρούν τις απαιτήσεις του ενδυματολογικού κώδικα γραφείου, αλλά μαζί με αυτό μας δίνουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να αναπτύξουμε πλήρως τις δυνατότητές μας - ελαφρότητα, εργονομία, πρακτικότητα και ενημερωμένη εμφάνιση. Τα ορθοπεδικά σανδάλια, οι saba και οι λαστιχένιες μπότες επίσης δεν είναι κατώτερα από άποψη άνεσης και εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για σταθερότητα στη βάση, ποιοτικά υλικά κατασκευής και αισθητική

Γιατί να εμπιστευτείτε την επιλογή μας στο Stenso.gr

Η αγορά των σωστών παπουτσιών είναι μέρος της προετοιμασίας για τη διαδικασία εργασίας. Πρέπει να τα επιλέξουμε με την ιδέα να τα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, και γιατί όχι ακόμη και εκτός υπηρεσίας; Έτσι, η χρήση τους θα είναι ευέλικτη, γεγονός που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Στο κατάστημα Stenso θα βρείτε εξαιρετικές συνθήκες για αγορές, καθώς και:
Ποιοτική επαγγελματική ένδυση και εξοπλισμός ατομικής προστασίας - ίδια παραγωγή και εισαγωγή.

 1. Ένα καλά ανεπτυγμένο εμπορικό δίκτυο που μιλά για υψηλό επαγγελματισμό και ορθότητα.

 2. Πάνω από 30 μάρκες διαθέσιμες στην ιστοσελίδα - μια πολλά υποσχόμενη μεγάλη ποικιλία κορυφαίων εμπορικών σημάτων στον τομέα των εξειδικευμένων προϊόντων.

 3. Ελκυστικές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις.

 4. Ορθότητα στην εκτέλεση των παραγγελιών, και στην παράδοση.

Για να πετύχουμε καλά επαγγελματικά αποτελέσματα, πρέπει να επικεντρωθούμε στην άψογη προετοιμασία. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να το κάνετε σωστά και σε προσιτές τιμές.

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας