Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΉΣ ΕΣΏΡΟΥΧΗΣ ΣΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΉ ΕΡΓΑΣΙΑΚΉ ΣΤΟΛΉ;

Στις: Σχόλια: 0 Προβολή: 270

Ένα από τα πιο προτιμώμενα αποκτήματα ενδυματολογικά τους κρύους μήνες είναι τα θερμικά εσώρουχα. Ο λόγος για αυτό είναι τα πολλά πλεονεκτήματα που φέρνει αυτό το είδος ενδύματος. Ενώ τα θερμικά εσώρουχα χρησιμοποιούνταν κυρίως από αθλητές ή ορειβάτες, στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι εντάσσουν αυτό το στοιχείο στη χειμερινή τους στολή εργασίας.

Εμείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso θα μοιραστούμε μαζί σας τον λόγο για τον οποίο αυτό το είδος ρούχων έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει; Τι είδη μπορείτε να βρείτε στη βουλγαρική αγορά και πώς να τα συνδυάσετε με την υπόλοιπη στολή εργασίας;

Μπορούμε να βασιστούμε στα θερμικά εσώρουχα για τους κρύους μήνες;

Τα θερμικά εσώρουχα είναι ένας ειδικός τύπος ενδύματος που φέρνει άνεση κατά τη χρήση, χάρη στο υλικό του που εφαρμόζει σφιχτά στο σώμα και το τυλίγει χωρίς να δημιουργεί καμία ενόχληση. Αυτό το ρούχο είναι μια εξαιρετική επιλογή τους κρύους μήνες του χρόνου γιατί:

 1. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται αυτό το είδος ρούχων έχει θερμομονωτικές ιδιότητες που προσδίδει στο ρούχο. Με αυτά θα διατηρήσετε το φυσιολογικό επίπεδο της θερμοκρασίας του σώματος ακόμα και σε πολύ κρύο καιρό.
 2. Αυτά τα εξαρτήματα των ρούχων στεγνώνουν γρήγορα, απορροφούν την υγρασία από το σώμα σας ακόμα και με υπερβολικό ιδρώτα και σας εμποδίζουν να αισθάνεστε υγροί.
 3. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα θερμικά εσώρουχα είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό, ελαστικό, εύκολο στη διατήρηση καλής υγιεινής, έχει αξιοζήλευτη αντοχή και ταυτόχρονα είναι απαλό και φέρνει άνεση στο σώμα.
 4. Αυτός ο τύπος ρούχων είναι κατάλληλος τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Διατίθενται σε μια σειρά από ανδρικά και γυναικεία σχέδια, που σημαίνει ότι σίγουρα θα βρείτε την τέλεια εφαρμογή για να προσθέσετε στη χειμερινή σας στολή. Ανεξάρτητα από το φύλο, θα βρείτε τη βέλτιστη επιλογή για εσάς.
 5. Κατασκευάζονται με χρήση ειδικών τεχνολογιών που στοχεύουν στην εξαγωγή υγρασίας από την επιφάνειά τους, γεγονός που οδηγεί σε γρήγορο στέγνωμα και έλλειψη ταλαιπωρίας. Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να φοράτε αυτό το είδος ρούχων όλες τις εποχές του χρόνου, όχι μόνο τον χειμώνα.
 6. Ο λόγος για την αντοχή, την αντοχή και την άνεση που φέρνουν στο σώμα τα θερμικά εσώρουχα είναι το υλικό κατασκευής του. Τις περισσότερες φορές, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν μαλλί μερινό ή συνθετικά υφάσματα. Και οι δύο τύποι έχουν τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά τους, την υποαλλεργικότητα, την ψυχρή μόνωση.
 7. Η σχέση τιμής/ποιότητας για παρόμοια είδη είναι εξαιρετική.

Τι είδη υπάρχουν και πώς να τα συνδυάσετε με ρούχα εργασίας

Οι τύποι θερμικών εσωρούχων διαφέρουν ανάλογα με πολλά κύρια χαρακτηριστικά, τα οποία θα εξετάσουμε ξεχωριστά:

 • Κατανομή φύλου – θα βρείτε ανδρικές, γυναικείες επιλογές.
 • Τύπος ενδύματος – μπορείτε να βρείτε τη βέλτιστη επιλογή σας ανάμεσα σε μια θερμική μπλούζα με κοντό ή μακριά μανίκια, ένα θερμοκλίνιο ή να αγοράσετε ένα πλήρες σετ.
 • Υλικό κατασκευής - θα βρείτε και τους δύο συνδυασμούς μεταξύ των συνθετικών υλικών πολυαμίδιο και πολυεστέρα, καθώς και μάλλινα είδη.
 • Τα χρώματα – όλες οι επιλογές χρωμάτων είναι διαθέσιμες, τόσο καθαρά μονόχρωμα όσο και πολύχρωμα.
 • Όσον αφορά τα μεγέθη, μπορείτε να βρείτε από XS έως XXL. Αυτό επιτρέπει σε άτομα διαφορετικών σωματικών τύπων να χρησιμοποιούν θερμικά εσώρουχα ως μέρος της στολής εργασίας τους.

Για ποια επαγγέλματα είναι κατάλληλα

Τα θερμικά εσώρουχα είναι κατάλληλα να φορεθούν από όλους τους εργαζόμενους που ασκούν το επάγγελμά τους σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους σε χαμηλές θερμοκρασίες. Όλοι οι επαγγελματίες αθλητές, ορειβάτες και αλπινιστές, προπονητές σκι και σνόουμπορντ, οικοδόμοι. Δεν υπάρχει όριο στο επάγγελμα και δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Αυτό το εξάρτημα δεν είναι υποχρεωτικό μέρος των ρούχων εργασίας κανενός, αλλά ένα στοιχείο προσωπικής προτίμησης και ανάγκης. Είναι καλύτερο να βάζετε τα θερμικά εσώρουχά σας κάτω από όλα τα άλλα ρούχα, σε επαφή με το σώμα σας, για να παρέχουν ζεστασιά, να απορροφούν την υγρασία και να σας κρατούν άνετα όλη την εργάσιμη ημέρα. Το ένδυμα είναι κατάλληλο για εργασίες που εκτελούνται με ένταση και φυσικό φορτίο.

Εκτός από τους χειμερινούς μήνες του χρόνου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρούχο και το καλοκαίρι, γεγονός που οδηγεί στην ψύξη του σώματος σε περίπτωση υπερβολικής θέρμανσης ή ιδρώτα.

Γιατί κερδίζουν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα

Αυτός ο τύπος ρούχων είναι πολύ άνετος, έχει σημαντική ελαστικότητα, προσκολλάται στο σώμα, εκτελεί προστατευτική λειτουργία και παρέχει προστασία από το κρύο. Φορώντας θερμικά εσώρουχα, μπορείτε να γλιτώσετε από κρυολογήματα, ασθένειες, πόνους στο σώμα, δυσφορία και ρίγη.

Αυτά τα ενδύματα έχουν χαρακτηριστεί από μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της ανθεκτικότητάς τους, των ελάχιστων πιθανοτήτων φθοράς του υλικού, της σκληρής φθοράς, της εύκολης συντήρησης και της προσιτής τιμής τους. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές στοιχηματίζουν στην παραγωγή διαφορετικών σχεδίων, ειδών ενδυμάτων για άνδρες, γυναίκες, ακόμη και για παιδιά. Η υψηλή ζήτηση για αυτά τα προϊόντα καθορίζεται και από την προσφορά, η οποία στις μέρες μας είναι πλούσια σε ποικιλία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος Stenso.gr

Η Stenso είναι ένας αποδεδειγμένος λιανοπωλητής, παρέχοντας στους πελάτες της τα καλύτερα ενδύματα εργασίας κατάλληλα για όλα τα επαγγέλματα, για όλες τις εποχές και τις συνθήκες θερμοκρασίας. Στην παραγωγή των ρούχων και των αξεσουάρ χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, γιατί παρέχουν αυτή την αξεπέραστη άνεση, ελαστικότητα και ανθεκτικότητα στα είδη. Εκτός από την πλούσια ποικιλία ειδών, θα έχετε επίσης την επιλογή μιας μεγάλης επιλογής σε μεγέθη.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, υπάρχει ένα διάγραμμα μεγεθών δίπλα σε κάθε είδος, το οποίο θα σας εξασφαλίσει ότι θα επιλέξετε το κατάλληλο ρούχο για εσάς. Όλα τα είδη ένδυσης και αξεσουάρ που κατηγοριοποιούνται ως εργασία ή στολή πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας και έχουν τις λειτουργίες που παρέχουν στους εργαζόμενους προστασία από τους κινδύνους που ενέχει το επάγγελμά τους.

Επιλέγοντας Stenso επιλέγετε μακροχρόνια χρήση ρούχων και αξεσουάρ, άριστη ποιότητα υλικού και κατασκευής, καθώς και προσιτές τιμές. Με τα θερμικά εσώρουχα που προσφέρονται στο Stenso.net, θα νιώσετε άνετα και προστατευμένοι από το κρύο ή τη ζέστη σε οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας. Παρά την ελαφρότητά του, παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας.

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας