Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΧΕΙΜΕΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ;

Στις: Σχόλια: 0 Προβολή: 268

Το χειμώνα, η θερμοκρασία μπορεί να πέσει ακόμη και κάτω από τους -30 °C, κάτι που είναι επιβλαβές και αφόρητο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Σε τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να φοριούνται χειμερινά ρούχα εργασίας που παρέχουν την απαραίτητη ζεστασιά και άνεση. Τι κατάλληλα ρούχα για αυτούς τους μήνες προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso και τι προστατευτικοί μηχανισμοί υπάρχουν τον χειμώνα, μπορούν να παρέχουν την απαραίτητη προστασία και από τι υλικά είναι κατασκευασμένα; Γιατί να εμπιστευτείτε το Stenso.gr;

Υπάρχουν κατάλληλες στολές για το χειμώνα;

Ο κύριος σκοπός των χειμερινών ρούχων εργασίας είναι να προστατεύουν τον εργαζόμενο από το κρύο, ώστε ο καιρός να μην επηρεάζει την εκτέλεση των επίσημων καθηκόντων του. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso, προσφέρουμε διάφορους τύπους γιλέκων, φόρμες, σακάκια και παντελόνια. Οι κύριες απαιτήσεις για αυτούς είναι να παρέχουν:

  • κατάλληλη θερμοκρασία - για προστασία από το κρύο, αλλά δεν προκαλεί υπερθέρμανση
  • αερισμός του σώματος - μια υποχρεωτική συνθήκη, που επιτρέπει τον φυσικό αερισμό του σώματος και την απουσία κατακράτησης υγρασίας κάτω από τα χειμερινά ρούχα.
  • αδιαβροχοποίηση – με κατάλληλα υφάσματα. Τα χειμωνιάτικα ρούχα εργασίας δεν πρέπει να αφήνουν νερό και υγρασία μέσα.
  • αντίσταση στον αέρα - τόσο το νερό όσο και ο άνεμος δεν πρέπει να διεισδύουν μέσα από το εξωτερικό υλικό, το οποίο θα κρατήσει το σώμα ζεστό και θα αποτρέψει το κρύο.
  • πλήρης κινητικότητα - η ελεύθερη κίνηση του σώματος και των άκρων είναι προϋπόθεση για καλή παραγωγικότητα.
  • αντοχή στη φθορά - το χρησιμοποιούμενο υλικό πρέπει να είναι πυκνό και αρκετά ισχυρό ώστε να αντέχει στη φθορά.

Πώς προστατεύουν τα χειμερινά ρούχα εργασίας από το κρύο;

Ο σφιχτός προστατευτικός εξοπλισμός θα πρέπει να αποκλείει τη διείσδυση του κρύου σε οποιαδήποτε θέση του σώματος. Το παντελόνι και το κάτω μέρος είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν προστασία και από το κρύο στην περιοχή της μέσης. Τα σακάκια έχουν ραμμένη καπιτονέ επένδυση από φλις ή άλλο υλικό προστασίας από το κρύο, τα μανίκια έχουν ελαστικές, πλεκτές μανσέτες ή velcro, που επιτρέπουν το σφίξιμο στον καρπό και αποτρέπουν την εισχώρηση κρύου αέρα. Σε ορισμένα μοντέλα, στο κάτω μέρος κάθε μπατζάκι του παντελονιού, παρέχεται πρόσθετο κούμπωμα με λάστιχο ή velcro, εμποδίζοντας το χιόνι να μπει στα παπούτσια.

Όταν επιλέγετε χειμερινά ρούχα εργασίας, πρέπει να λάβετε υπόψη το είδος της δραστηριότητας που εκτελείτε. Ο συγκολλητής πρέπει να είναι εξοπλισμένος με εξοπλισμό για την περαιτέρω προστασία του από πιτσιλίσματα λιωμένου μετάλλου ή άλλους κινδύνους συγκόλλησης. Οι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων θα πρέπει να έχουν πρόσθετα ανακλαστικά στοιχεία κ.λπ.

Μερικά πιο μοντέρνα χειμωνιάτικα ρούχα εργασίας έχουν προσθέσει επιπλέον ηλεκτρικούς θερμαντήρες που είναι χαμηλής τάσης και απολύτως ασφαλείς για τον άνθρωπο. Τροφοδοτούνται από μια ισχυρή φορητή μπαταρία (Power Bank), και ο χρόνος λειτουργίας εξαρτάται από την κατανάλωση και τη χωρητικότητα της μπαταρίας στην τσέπη.

Για να εξασφαλιστεί πλήρως η ζεστασιά και η άνεση σε χαμηλές θερμοκρασίες, τα χειμερινά ρούχα εργασίας πρέπει να είναι παχιά και να διαθέτουν επαρκή θερμομόνωση για να συγκρατούν τη θερμότητα του σώματος και να αποτρέπουν την είσοδο κρύου αέρα, νερού και υγρασίας.

Παρέχουν την απαραίτητη προστασία;

Για μια πιο ακριβή επιλογή, τα σύγχρονα χειμερινά ρούχα εργασίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με την προστασία από το κρύο και τον αέρα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Τα μοντέλα πρώτης κατηγορίας παρέχουν προστασία σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος που δεν υπερβαίνουν τους -9,7°C και ταχύτητες ανέμου κατά μέσο όρο 5,6 m/s. Οι χειμερινές στολές εργασίας κατηγορίας II αντέχουν στους -18 °C και η ταχύτητα του ανέμου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 3,6 m/s. Η θερμομόνωση τρίτης κατηγορίας του εξοπλισμού προστατεύει τον εργαζόμενο έως -41°C και δύναμη ανέμου 1,3 m/s. Τα χειμερινά ρούχα εργασίας της τέταρτης κατηγορίας προστασίας παρέχουν προστασία έως τη χειμερινή θερμοκρασία -25°C και δύναμη ανέμου 6,8 m/s.

Από τι υλικά κατασκευάζονται;

Εξαιρετική αντίσταση και προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος επιδεικνύει το εξωτερικό ένδυμα με πυκνό επάνω υλικό και πρόσθετη επένδυση, επιτελώντας το ρόλο της θερμομόνωσης. Αυτό επιτρέπει στο σώμα να προστατεύεται από τον δυνατό κρύο άνεμο. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή πρέπει να είναι αντιανεμικά και εμποτισμένα για αντοχή στο νερό και τον αέρα, κάτι που λαμβάνεται επίσης υπόψη κατά την εξασφάλιση της μέγιστης ελαφρότητας. Για την καλύτερη θερμομόνωση και την πυκνή επένδυση, χρησιμοποιούνται κυρίως υφάσματα όπως thermofin, sintepon και βάτα.

Συχνά χρησιμοποιούνται επίσης συνδυασμένα ποιοτικά υλικά, όπου το μείγμα είναι βαμβάκι και πολυεστέρας. Χάρη στη σφιχτή συνένωση μεμονωμένων νημάτων, το ύφασμα αποκτά πρόσθετη αντοχή και αντοχή στη φθορά. Είναι απίστευτα αθόρυβο στην κίνηση και γίνεται ανθεκτικό στη φθορά, το τέντωμα, το ξεθώριασμα. Το Sintepon και το holofiber χρησιμοποιούνται για πρόσθετη επένδυση. Πρόκειται για υλικά μοντέρνα και μεγάλης διάρκειας, που παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση.

Τι μοντέλα μπορούμε να βρούμε στο Stenso.gr;

Στην ειδική ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος Stenso παρέχονται χειμερινά ρούχα εργασίας για την κρύα εποχή και τους παγετούς μήνες. Σακάκια, παντελόνια, γιλέκα, ολόσωμες φόρμες, μισές φόρμες κ.λπ. είναι διαθέσιμα μεταξύ των μεμονωμένων σετ. Χρησιμοποιούνται ελαφριά και μοντέρνα ποιοτικά υλικά, τα οποία καθαρίζονται και πλένονται εύκολα. Έχουν μεγάλη διάρκεια και αντέχουν σε διάφορες ακραίες συνθήκες.

Ως εξειδικευμένο κατάστημα, διατηρούμε συνεχώς μια μεγάλη γκάμα αποθεμάτων, που διακρίνονται για τα μεγέθη, τα χρώματα και το πάχος της επένδυσης. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμοι τύποι ανάλογα με τις συνθήκες των επιμέρους επαγγελμάτων, γεγονός που καθιστά την επιλογή ακόμη πιο ακριβή και ακριβή. Σε περίπτωση δυσκολιών, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον συνεργάτη μας, ο οποίος θα σας κάνει ερωτήσεις για να σας διευκρινίσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει την καλύτερη και καταλληλότερη λύση.

Εκτός από ειδικός λιανοπωλητής χειμερινών ενδυμάτων εργασίας, πρόσθετων προστατευτικών εξαρτημάτων και εξοπλισμού ατομικής προστασίας, είμαστε επίσης κατασκευαστής με δικούς μας πόρους και εξοπλισμό. Αυτό μας επιτρέπει να παρακολουθούμε άμεσα και να διαχειριζόμαστε την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Οι ίδιες βάσεις και αποθήκες logistics κλείνουν τον κύκλο της επιχείρησής μας και επιτρέπουν την ακρίβεια στη διαχείριση των διαδικασιών και τη βελτιστοποίησή τους. Έτσι, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε φθηνές τιμές και εξαιρετική σχέση με την προσφερόμενη ποιότητα.

Η γκάμα των ποικιλιών των τελικών προϊόντων είναι τόσο μεγάλη που ανεξάρτητα από τον τομέα δραστηριότητάς σας, σίγουρα θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος στον ιστότοπο.

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας