Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Στις: Σχόλια: 0 Προβολή: 198

Η επένδυση στα σωστά ενδύματα εργασίας θα αποδώσει, καθώς θα προσφέρει στους υπαλλήλους της επιχείρησής σας πιο άνετες και βολικές συνθήκες εργασίας καθώς και υψηλότερη παραγωγικότητα. Φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό εργασίας θα τους δώσει την ασφάλεια και την σιγουριά που χρειάζονται για να εκτελούν τα καθήκοντά τους. Γιατί αξίζει μια τέτοια επένδυση και πώς αναγνωρίζετε τα ποιοτικά ρούχα; Από τι υλικό κατασκευάζονται και πού θα έχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για τις νέες στολές; Γιατί να εμπιστευτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Stenso.gr;

Γιατί να επενδύσετε σε ποιοτικά ρούχα εργασίας;

Όταν επιλέγεται σωστά ο εξοπλισμός για την εκτέλεση καθημερινών καθηκόντων εργασίας, είναι κατασκευασμένος από ποιοτικά υλικά και η αγορά γίνεται από έμπορο αποδεδειγμένα με τα χρόνια. Τα πλεονεκτήματα της επένδυσης είναι:

  • ασφάλεια - ο κύριος λόγος για την επένδυση στα κατάλληλα ενδύματα εργασίας είναι ακριβώς η διασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων στην εργασία. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας των ειδών, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι συνθήκες εργασίας. Αυτό θα οδηγήσει σε αυξημένη εμπιστοσύνη στην προστασία και την ασφάλεια του χώρου εργασίας σε καθέναν από τους εργαζόμενους, γεγονός που θα αυξήσει την παραγωγικότητά του περισσότερο από ποτέ.
  • άνεση - για να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση των επίσημων καθηκόντων, πρέπει να παρέχεται το απαραίτητο επίπεδο άνεσης για τους εργαζόμενους. Αυτό είναι ιδιαίτερα απαραίτητο σε συνθήκες χαμηλών ή υψηλών θερμοκρασιών περιβάλλοντος, όταν εργάζεστε σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Εάν είναι απαραίτητο, πρέπει να εξασφαλίζεται επαρκής προστασία του εργαζομένου από την έκθεση σε επικίνδυνα υλικά και χημικές ουσίες. Η χρήση ενδυμάτων εργασίας υψηλής ποιότητας που παρέχει αυξημένο επίπεδο άνεσης στους εργαζόμενους συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στην αύξηση της παραγωγικότητας.
  • προστατευτικές λειτουργίες - ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εργασιακής δραστηριότητας, τα ρούχα εργασίας πρέπει να παρέχουν προστασία από ακραίες θερμοκρασίες, να έχουν χημική αντοχή, υγροσκοπικότητα ή να είναι δύσκολο να καούν. Για την παροχή όλων αυτών των απαιτήσεων, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή. Εδώ έρχεται η ανάγκη χρήσης ποιοτικών ρούχων από έναν αποδεδειγμένο κατασκευαστή που δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα και το είδος του υλικού που χρησιμοποιείται στην παραγωγή.

Πώς να αναγνωρίσετε την ποιότητα;

Για τον προσδιορισμό του, δίνεται προσοχή στην κατάσταση των ραφών κατά την επιθεώρηση των ρούχων εργασίας. Πρέπει να είναι ομοιόμορφα, ίσια, καθαρά και ομοιόμορφα. Δεν πρέπει να υπάρχουν προεξέχουσες κλωστές και αρχές ραφής. Τα κενά κατά το ράψιμο είναι απαράδεκτα. Τα κουμπιά και τα φερμουάρ πρέπει να είναι σφιχτά ραμμένα και χωρίς παιχνίδι και χαλαρότητα. Η αδυναμία στερέωσης ή αποσύνδεσης αποτελεί ένδειξη ακατάλληλης κατασκευής και θέτει υπό αμφισβήτηση την ποιότητα ολόκληρου του προϊόντος.

Σημαντική προϋπόθεση για τα ρούχα εργασίας είναι ο σχεδιασμός του. Όπως είπαμε, η άνεση δεν είναι ασήμαντη. Η αυτοεκτίμηση των εργαζομένων είναι μεγαλύτερη όταν είναι ντυμένοι και εμφανίσιμοι, ακόμη και όταν βρίσκονται στη δουλειά. Οι τσέπες και όλα τα ξεχωριστά στοιχεία του σχεδίου του ενδύματος πρέπει να βρίσκονται συμμετρικά και το κόψιμο πρέπει να είναι κομψό.

Τι υλικό πρέπει να εμπιστευτούμε;

Η βάση των ποιοτικών ενδυμάτων εργασίας είναι ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείται. Οι εποχές που τα ρούχα εργασίας αισθάνονταν άκαμπτα και δύσκολα μετακινούνταν, έχουν παρέλθει εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες εφαρμόζονται ήδη στις παραγωγικές διαδικασίες και η ποικιλία των ποιοτικών υλικών δίνει ευελιξία και περιθώρια για διαφορετικές σχεδιαστικές λύσεις. Ο κύριος παράγοντας είναι η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Διακρίνεται από ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως εμφάνιση, πυκνότητα, ελαστικότητα και άνεση.

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι αδιάβροχο, επιβραδυντικό φλόγας και να διατηρεί την εμφάνισή του σε επιθετικά περιβάλλοντα. Δεν πρέπει να προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και ερεθισμούς του δέρματος. Για το σκοπό αυτό, στην παραγωγή χρησιμοποιούνται κυρίως συνθετικά υφάσματα, τα οποία είναι ελαφριά σε βάρος, εύκολα στη συντήρηση και αποθήκευση και χαρακτηρίζονται από αντοχή στο τέντωμα και απώλεια του αρχικού σχήματος.

Φυσικά υλικά, που χαρακτηρίζονται από υψηλή υγιεινή, απορρόφηση υγρασίας, φυσική ανταλλαγή αέρα και υγροσκοπικότητα, χρησιμοποιούνται συχνά για την παραγωγή ποιοτικών προστατευτικών ενδυμάτων εργασίας. Δεν προκαλούν αλλεργίες και έχουν μικρό βάρος. Τα πιο συνηθισμένα είναι το βαμβάκι και το μαλλί, που είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι των περιγραφόμενων ιδιοτήτων.

Κατά την επιλογή ενός υλικού, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη εάν προορίζεται για την παραγωγή καλοκαιρινών ή χειμερινών ενδυμάτων εργασίας.

Μπορούμε να βασιστούμε στην σχέση μεταξύ αξίας-ποιότητας;

Η καλύτερη αναλογία μπορεί να παρέχεται από την εταιρεία που έχει το δικό της σύστημα κλειστού βρόχου: παραγωγή, εμπόριο και logistics. Είμαστε μια εταιρεία που ειδικεύεται ακριβώς στην παραγωγή ποιοτικών ενδυμάτων εργασίας, η οποία χρησιμοποιεί τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό. Για την επίτευξη της καλύτερης ποιότητας, στις παραγωγικές διαδικασίες εφαρμόζονται δοκιμασμένες τεχνολογίες από το πεδίο.

Για να προσφέρει βέλτιστες προσφορές σε σχέση με την ποιότητα, η εταιρεία με το δικό της κλειστό σύστημα μπορεί συνεχώς να παρακολουθεί και να παρακολουθεί το μέρος του κόστους σε όλο τον κύκλο παραγωγής και πωλήσεων και να βελτιστοποιεί με ακρίβεια τις διαδικασίες. Για το σκοπό αυτό απαιτείται σωστή επιλογή συνεργατών και προμηθευτών υλικών, που προσφέρουν προνομιακούς όρους για μακροχρόνιες συνεργασίες, και αυτό αποτελεί και πάλι προϋπόθεση για τη βελτίωση της αναλογίας κόστους αγοράς προϊόντων και ποιότητάς τους.

ενδύματα εργασίας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος Stenso.gr;

Η εταιρεία Bultex 99 εξειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία ιατρικών ενδυμάτων εργασίας και τέτοιων για μάγειρες, μπάρμαν, σερβιτόρους, καθώς και μέσα ατομικής προστασίας στο χώρο εργασίας. Διαθέτουμε δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής, αποθήκες και εμπορικούς χώρους, που εκτείνονται σε έκταση άνω των 10.000 τ.μ. Έχουμε επίσης τη δική μας βάση logistics, φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και προσθέτουμε περιοδικά νέα μοντέλα ρούχων, παπουτσιών και γαντιών. Εάν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για την επιλογή, επικοινωνήστε μαζί μας εντελώς δωρεάν.

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας