Κατηγορίες

Κατηγορίες

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ: ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Στις: Σχόλια: 0 Προβολή: 1267

Τα παπούτσια ασφαλείας είναι ένα σημαντικό μέρος οποιουδήποτε εξοπλισμού εργασίας. Χωρίς να φοράτε ένα ασφαλές και άνετο παπούτσι, τα πόδια σας εκτίθενται σε ατυχήματα και τραυματισμούς που σας θέτουν σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια της εργασίας. Σήμερα, οι κατασκευαστές προσπαθούν να σχεδιάζουν παπούτσια όχι μόνο για τους συγκεκριμένους κινδύνους κάθε επαγγέλματος, αλλά και για να ενσωματώνουν όσο το δυνατόν περισσότερη προστασία για να είναι λειτουργικά και να σας προστατεύουν στο μέγιστο βαθμό.

Όταν η ασφάλεια συναντά το σχεδιασμό

Οι τάσεις αλλάζουν, γι’αυτό και σήμερα αυτή η κατηγορία παπουτσιών προτιμάται σε πολλούς τομείς λόγω του συνδυασμού άνεσης, ποιότητας και αντοχής που προσφέρουν. Οι δημοφιλείς μάρκες αναγνωρίζουν ότι οι άνθρωποι αναζητούν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν παπούτσια ασφαλείας σε ποικίλες καθημερινές δραστηριότητες, αλλά πρέπει να έχουν μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό.Οι ιταλικές μάρκες Payper, Diadora και Panda δημιουργούν μοντέλα που συνδυάζουν ασφάλεια, στυλ και άνεση. Με αποδεδειγμένα υψηλή ποιότητα, αποτελούν μία από τις κορυφαίες premium μάρκες στη διεθνή αγορά στον τομέα των παπουτσιών εργασίας.Θα σας παρουσιάσουμε τις διάφορες καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στη δημιουργία των παπουτσιών, ειδικά σχεδιασμένες από κάθε μία από τις εταιρείες.

Παπούτσια εργασίας PAYPER – δημιούργησε, γίνε, πέτα


9c3U5NNV0xyKDJxPxYBrpioQ_-rWggc6po7iX9q_rlvLY4xkgxbWyflNDYig2HpRAGbEtAhd3MYwsyUdrJnBhoMsgroy7sUWskxFlKAvQETB7iDjFzuOoa_3AnAwM1jwHaYkYRNX595m5cCvlbmtpeI

Παπούτσια εργασίας PAYPER GET FORCE LOW S3 SRC ESD

Η Payper είναι μια ιταλική, διεθνής εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη μοτίβων, την προμήθεια πρώτων υλών και την παραγωγή επαγγελματικών και casual ενδυμάτων εργασίας και υποδημάτων. Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στους εργαζόμενους ασφαλέστερα, πιο πρακτικά, πιο ελκυστικά προϊόντα.

Το αδιαμφισβήτητο ιταλικό στυλ διακρίνεται σε όλα τα στοιχεία του παπουτσιού εργασίας, πάντα όμως με απόλυτη προσοχή στα βασικά κριτήρια ασφαλείας.

Το 2019, ο Ιταλός κατασκευαστής ενδυμάτων εργασίας επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του δημιουργώντας μια νέα σειρά παπουτσιών εργασίας. Η ανάπτυξη των μοντέλων είναι εφικτή με τις διαβουλεύσεις ενός ειδικού στη θεατρολογία με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία στο χώρο. Μετά από πολυάριθμες ιατρικές μελέτες, οι ειδικοί ανέπτυξαν ένα σχέδιο για να λύσουν το πρόβλημα υγείας της λανθασμένης στάσης του σώματος. Το εργονομικό σχήμα, σχεδιασμένο για να κρατά σφιχτά και να το προστατεύει το πόδι, παρέχει σταθερότητα, προστασία όλη την ημέρα και άνεση.
Μεταξύ των κύριων πλεονεκτημάτων του τελευταίου μοντέλου PAYPER GET FORCE LOW είναι το υψηλό επίπεδο προστασίας S3 - με υδατοαπωθητικό επάνω μέρος nubuck και προστατευτική βόμβα αλουμινίου, ανθεκτική σε κρούση 200J. Μέρος των χαρακτηριστικών του είναι η εσωτερική σόλα Ortholite X40 016 ESD, η οποία είναι κατασκευασμένη από πιστοποιημένο υλικό κατά της διάτρησης και έχει αντιστατικές ιδιότητες. Η σόλα θερμοπολυουρεθάνης XTRAIL GRIP διαθέτει σύστημα αντιστροφής και την υψηλότερη κατηγορία αντοχής στην ολίσθηση – SRC1. Το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με προστατευτικό στο πίσω μέρος με ανακλαστικό στοιχείο.

Είναι ένα από τα λίγα μοντέλα στην αγορά που προσφέρει επίσης τα μεγέθη στα μισά για να εξασφαλίσει τη μέγιστη άνεση.


Το PAYPER GET FORCE LOW είναι ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και σχεδίασης. Η ιταλική εξαιρετική δεξιοτεχνία δίνει στο παπούτσι μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ώστε να μπορεί να φορεθεί όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στην καθημερινή ζωή.

Παπούτσια εργασίας DIADORA – καλώς ήρθατε στη δουλειά

1IYjWCvbhAbEE82rkJwkPNdEzSOe5EEBoJslN7mYoyCQWX8xLt5UR-tcy3R5dtGNHnlzIyfMCEYYQs7utYk3z16z2xp6WAcdX-OyNaRvzUPvQKzLzMpp4T8tFbmpWx0bkYmW3h67zPvkGrF3lxXn99I

Παπούτσια εργασίας DIADORA RUN LOW S3 SRC ESD

Το Diadora Utility είναι η επωνυμία ενδυμάτων εργασίας και υποδημάτων εργασίας του ιταλικού κατασκευαστή αθλητικών ειδών Diadora.

Χάρη στη συνεχή τεχνολογική έρευνα για την καλύτερη προστασία, τα παπούτσια Diadora ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των επαγγελμάτων που απαιτούν άνεση και ασφάλεια. Η σειρά Diadora Utility προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για παπούτσια και ρούχα ασφαλείας, με τη μεγάλη γκάμα να εγγυάται βέλτιστο επίπεδο προστασίας στην εργασία.

Η εταιρεία διατηρεί ένα άψογο επίπεδο ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο για κάθε ένα από αυτά. Μία από τις καινοτόμες τεχνολογίες με τις οποίες εντυπωσιάζουν τα παπούτσια εργασίας DIADORA RUN LOW είναι η ειδικά σχεδιασμένη σόλα D-LIGHT. Συνίσταται στην ανάπτυξη μιας νέας γενιάς ένωσης πολυουρεθάνης - 20% ελαφρύτερη από την παραδοσιακή πολυουρεθάνη. Παρέχει μέγιστη ελαφρότητα και παραμένει ανθεκτικό στη φθορά. Ταυτόχρονα εφαρμόζει άνετα στο πόδι και συμβάλλει στην αίσθηση της μέγιστης άνεσης.


Τα παπούτσια παρέχουν υψηλό επίπεδο προστασίας S3 - είναι αδιάβροχα, αντιστατικά, με χαλύβδινη βόμβα ανθεκτική σε ενέργεια κρούσης 200J. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται είναι υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικό σε σχίσιμο, τριβή, γρατσουνιές και διάτρηση. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του είναι ότι είναι εύκολο στη συντήρηση. Στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκε η διαπνέουσα και απορροφητική επένδυση AIR mesh, η οποία έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το μικροκλίμα στο παπούτσι.


Μέρος των πλεονεκτημάτων του μοντέλου είναι το ένθετο κατά της διάτρησης K SOLE, ειδικά σχεδιασμένο από την ομάδα τεχνολογίας της Diadora. Είναι ένας μη μεταλλικός πάτος που προστατεύει από τρυπήματα, με υψηλή αντοχή στη διάτρηση, αλλά ταυτόχρονα είναι ελαφρύς και εύκαμπτος. Καλύπτει όλη την επιφάνεια του ποδιού, εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη προστασία του. Έχει υψηλό συντελεστή θερμομόνωσης, που το καθιστά ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασιακές συνθήκες.

Παπούτσια εργασίας PANDA – στα βήματα της ιταλικής καινοτομίας

3aNdma5VTlUgusZCoGihi0ZEuPLkehQ9qLdCOqcJXPscuJ4JMv1bGzurLhN6W4pYHc-GTwxnoYSJczBtBKRH7MLLdReqvYmoRefMDnnNtfQz_9G-PWcPFCFVxKMbfV9euGCbaqtDldlXXIKMGzOYO2w

Παπούτσια εργασίας  NO. ONE MF S3 SRC LOW

Η PANDA SAFETY είναι ένας μακροχρόνιος ηγέτης της Ιταλίας στον τομέα των υποδημάτων ασφαλείας. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία προσφέρει προτιμώμενα προϊόντα σε περισσότερες από 70 χώρες. Και σήμερα, συνεχίζει τη δραστηριότητά της στη συνεχή έρευνα νέων υλικών και εξαρτημάτων, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες παραγωγής.

Τα μοντέλα της σειράς TECHO αντιπροσωπεύουν τον τέλειο συνδυασμό σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Σε κάθε ένα από τα εξαρτήματα του παπουτσιού χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας. Το μοντέλο PANDA ONE MF S3 SRC LOW προσφέρει υψηλό βαθμό προστασίας - S3. Έχει ένα αδιάβροχο γνήσιο δερμάτινο επάνω μέρος. Η προστατευτική σύνθετη βόμβα προστατεύει από κρούση έως 200J και πίεση έως 1.500 kg. Τα παπούτσια προστατεύουν το πόδι από τρυπήματα χάρη σε ένα αδιάβροχο, μη μεταλλικό ένθετο πολλαπλών στρώσεων.


Η επένδυση είναι κατασκευασμένη από πλέγμα AIRNET και έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση. Ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάζεται η σόλα είναι εμπνευσμένος από την τεχνολογία κατασκευής ελαστικών αυτοκινήτων - παρέχονται κανάλια που σε επαφή με υγρά και λάσπη τα βγάζουν πίσω, εξαλείφοντας έτσι τον κίνδυνο ολίσθησης. Έτσι, ο κατασκευαστής εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο αντίστασης ολίσθησης - SRC. Η θερμοπολυουρεθάνη, από την οποία είναι κατασκευασμένο το εξωτερικό μέρος της σόλας, επιτρέπει την επαφή με επιφάνειες που θερμαίνονται έως και 200 ​​βαθμούς. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου παπουτσιών είναι το τζελ πολυουρεθάνης που τοποθετείται στην περιοχή της φτέρνας, το οποίο απορροφά στο μέγιστο τη δύναμη κρούσης.


Τα νεότερα μοντέλα της σειράς διαθέτουν επίσης ένα καινοτόμο σύστημα γρήγορου δέσιμου ρότορα και πρόσθετη τεχνολογία σταθεροποίησης φτέρνας που λειτουργεί για τη διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος.

Στυλ, άνεση και προστασία σε κάθε βήμα

Αναμφίβολα οι Ιταλοί φημίζονται για τα όμορφα σχέδια των προϊόντων που προσφέρουν. Σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζουν οι κατασκευαστές παπουτσιών εργασίας, επιτυγχάνεται ένας τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας, μοντέρνας εμφάνισης και βέλτιστης προστασίας στην εργασία.


Χάρη στην εμπειρία που συνεχίζουμε να συσσωρεύουμε, τον συνεχή διάλογο με τις βιομηχανίες και την κατανόηση των αναγκών τους, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Stenso.gr μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από τις αναφερόμενες μάρκες, καθώς και πολλά άλλα premium μοντέλα. Επειδή προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε στους Βούλγαρους καταναλωτές ό,τι καλύτερο είναι διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά.
Η ομάδα των επαγγελματιών μας θα σας συμβουλεύσει ευχαρίστως για την επιλογή μοντέλου και μεγέθους.

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας