ΜΠΟΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΠΟΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΠΟΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Ταξινόμηση κατά:
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Ενεργά φίλτρα

Για ποια επαγγέλματα είναι κατάλληλο να φοράτε μπότες

Ορισμένα επαγγέλματα απαιτούν ειδική προστασία, η οποία παρέχεται από τα ρούχα και τα υποδήματα. Εάν εργάζεστε στον τομέα των κατασκευών, ή σε οδικές εγκαταστάσεις και μηχανήματα, σίγουρα θα χρειαστείτε προστατευτικές μπότες ή μπότες που θα σας παρέχουν άνεση όλη την ημέρα. Οι κατασκευαστές εγκαταστάσεων και κτιρίων χρειάζονται επίσης ειδικά παπούτσια εργασίας. Άλλα επαγγέλματα που απαιτούν τη χρήση προστατευτικών και σταθερών μποτών είναι: αγρότες, υδραυλικοί, καθώς και εργαζόμενοι στη βιομηχανία τροφίμων.

Στο Stenso θα βρείτε χειμερινές μπότες για εργασία από γνήσιο δέρμα, που θα σας παρέχουν τη μέγιστη προστασία από το νερό, το κρύο, το χιόνι και τους κινδύνους πρόσκρουσης και τρυπήματος. Αυτά τα αδιάβροχα ανδρικά και γυναικεία παπούτσια θα σας εντυπωσιάσουν με το σχέδιο και την ποιότητά τους. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη και χρώματα σε πολύ προσιτές τιμές. Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα Stenso.gr μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε σύγχρονα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Τι επίπεδο προστασίας έχουν;

Τα παπούτσια συμβάλλουν επίσης σε ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που πρέπει να σας παρέχει σταθερότητα με τις αντιολισθητικές τους ιδιότητες.

Η Stenso προσφέρει υψηλής ποιότητας αντιστατικές μπότες εργασίας, οι οποίες είναι αυστηρά εξειδικευμένες και διαθέτουν προστατευτικό σίδερο. Μονώνουν καλά από το κρύο και τη ζέστη και είναι ανθεκτικά σε ολισθηρές επιφάνειες, τόσο σε περιβάλλοντα με λάδια και καύσιμα, όσο και σε περιβάλλοντα με λιπαρά απορρυπαντικά όπως γλυκερίνη και απορρυπαντικά καθαρισμού.

Κατασκευασμένα από φυσικό και υδατοαπωθητικό δέρμα, είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές και τη φθορά. Με την θερμοπροστατευτική τους επένδυση, θα σας προστατεύουν από το κρύο όλο τον χειμώνα. Η ποιότητα και τα υλικά από τους πάτους είναι επίσης υψηλή.

Διαπνέουν, με ειδικό σύστημα απορρόφησης ενέργειας στην περιοχή της φτέρνας. Αυτό θα μειώσει τον πόνο στη μέση και τις γάμπες, θα αισθάνεστε καλά όλη μέρα. Η σόλα θα σας προσφέρει μέγιστη πρόσφυση σε διαφορετικούς τύπους ξηρών και υγρών επιφανειών.

Το επίπεδο προστασίας είναι υψηλό σε κάθε μέρος των μποτών εργασίας. Ο τέλειος συνδυασμός αντοχής, πρόσφυσης, ευελιξίας και σταθερότητας είναι κατάλληλος για κάθε εργασιακό επάγγελμα και περιβάλλον.

Γιατί να εμπιστευτείτε το Stenso.gr

Η BULTEX 99 παρέχει προστατευτικά και ασφαλή υποδήματα, που σας εγγυώνται άνεση και ασφάλεια. Αυτά τα προϊόντα θα σας προσφέρουν υγιεινές συνθήκες εργασίας, προστατεύοντάς σας από τις βλαβερές επιπτώσεις της εργασίας και του περιβάλλοντος. Δουλεύοντας με υλικά υψηλής ποιότητας, μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως τη Stenso. Με άνετους πάτους και πέλματα, η δουλειά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και θα νιώθετε άνετα όλη την ημέρα. Θα μειώσετε το άγχος και την ένταση.